6 τρόποι για να βάλεις τέλος στην κακή διάθεση μέσα σε 10 λεπτά

POP UP TEAM
/
26 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Όλοι έχουμε κακές μέρες και ανάλογη ψυχολογία, γι’αυτό σου προτείνουμε 6 πανέξυπνα τρικ για να δώσεις τέλος στην κακή διάθεση μέσα σε 10΄!

Το μεγαλύτερο μέρος της ευτυχίας ή δυστυχίας σου βασίζεται στη δική σου στάση απέναντι σε μία κατάσταση, δυσάρεστη ή μη. Μερικές απλές πράξεις θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα πιο θετικά και να δώσεις τέλος στην κακή διάθεση.

Ιδού μερικές ιδέες:

1. Φτιάξε τη μέρα κάποιου

Μία μέρα ήμουν πολύ κακόκεφη και είδα ένα μωρό που έκλαιγε, σε ένα εμπορικό κέντρο. Αμέσως του χαμογέλασα και -ακόμα κι αν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε-, θυμάμαι με κάθε μικρή λεπτομέρεια τη στιγμή που το μουσκεμένο από τα δάκρυα πρόσωπο του φανέρωσε ένα τεράστιο χαμόγελο. Χάρη σε μένα! Πρακτικά, άφησε ένα ευχαριστήριο σημείωμα σε κάποιο συνεργάτη σου, κέρασε καφέ έναν φίλο σου ή προθυμοποιήσου να βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

2. Δείξε την ευγνωμοσύνη σου

Είτε το πεις σε κάποιον στο τηλέφωνο είτε σε μήνυμα, δείξε την ευγνωμοσύνη σου. Μια τέτοια πράξη βελτιώνει την υγεία, την ευτυχία, τις σχέσεις και το εισόδημα σου.

3. Ονειροπόλησε

Φαντάσου τι έκανες όταν ήσουν έξι, δέκα ή δεκαπέντε χρόνων. Ή σκέψου τους στόχους σου και πόσο ευτυχισμένη θα είσαι όταν τους πετύχεις. Με άλλα λόγια, «μπες» στη στιγμή που σε έκανε ή θα σε κάνει ευτυχισμένη και απλά… ζήστο!

4. Βρες ένα ήσυχο μέρος

Για μία στιγμή, πήγαινε σε ένα ήσυχο μέρος και διώξε τις άσχημες σκέψεις.

5. Κάνε μια βόλτα

Μόνη ή με κάποιον φίλο που σε καταλαβαίνει, ένας μικρός περίπατος είναι πάντα αναζωογονητικός.

6. Άκου μουσική

Υπάρχουν εκείνα τα αγαπημένα τραγούδια που δεν θα αποτύχουν ποτέ να σε κάνουν χαρούμενη. Δοκιμασμένη μέθοδος για να δώσεις τέλος στην κακή δίαθεση.

 http://youtu.be/d-diB65scQU

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved