Πώς να ανανεώσεις τη σχέση σου, ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σου!

POP UP TEAM
/
11 Σεπτεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Είναι γεγονός ότι ο έρωτας δεν κρατά και τόσο πολύ, θέλει διαρκή προσπάθεια για να μπορέσει η φλόγα του έρωτα να παραμείνει ζωντανή! Σε κάθε σχέση λοιπόν, φτάνει συχνά το στάδιο που ο ένας από τους δύο συντρόφους αρχίζει να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον… Εκεί λοιπόν χρειάζεται τέχνη και διπλωματία, για να μπορέσεις να χειριστείς σωστά την κατάσταση, προκειμένου να αναζωπυρώσεις τον ερωτισμό με το ταίρι σου! Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις στη σχέση σου; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει, και μάθε με λεπτομέρεια…

Τι να κάνεις όταν χάνεται το ενδιαφέρον στη σχέση σου!

Κριός

Αν ο Κριός αρχίζει να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον, σημαίνει ότι έχετε περάσει μία φάση που είσαστε αρκετά κολλητά μαζί και ένιωσε ότι πνίγεται από το συναίσθημα, χάνοντας την ελευθερία του! Έτσι λοιπόν, το πρώτο πράγμα που κάνει, είναι να διεκδικεί την αυτονομία και την ανεξαρτησία του! Εσύ σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να αρχίσεις την γκρίνια, αλλά θα πρέπει να τον προτρέπεις κιόλας να έχει τους φίλους του, τις δραστηριότητές του και την ελευθερία του! Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και εσύ από την πλευρά σου, για να νιώσει κι αυτός ότι σε χάνει και ότι πρέπει να αρχίσει να σε διεκδικεί εκ νέου!

Ταύρος

Όταν μία σχέση αρχίσει να βαλτώνει, είναι επειδή ο Ταύρος μπαίνει στη συνήθεια και στη ρουτίνα. Βέβαια ο Ταύρος μπορεί να βολεύεται και να τη βρίσκει με τις σταθερές συνήθειες, αλλά ο ερωτισμός χάνεται…Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Παίρνεις πρωτοβουλίες, τον αιφνιδιάζεις ερωτικά, προσπαθείς να του εξιτάρεις τη λίμπιντο κάνοντας κάτι διαφορετικό! Σημασία έχει λοιπόν είναι να αναλάβεις δράση, προκειμένου να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια…

Δίδυμος

Είναι πολύ εύκολο να πέσει σε ρουτίνα και να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον ένας Δίδυμος… Δεν είναι μόνο ότι ανήκει στο στοιχείο του αέρα, αλλά του αρέσει και η ανανέωση γενικά! Πώς θα καταφέρεις να τον κάνεις να βρει και πάλι το ερωτικό ενδιαφέρον για σένα; Απομακρύνσου για λίγο, κόψε τα πολλά τηλέφωνα και τα μηνύματα… Δείξε ότι το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο! Στο ενδιάμεσο, ρίχνε του και ένα μήνυμα σκέτη πρόκληση… Παράλληλα, αιφνιδίασέ τον με μία πρόταση να ταξιδέψετε κάπου μαζί.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος, αυτό που χρειάζεται για να μη χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον, είναι να νιώθει σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και αγάπη! Δεν του αρέσουν οι εναλλαγές, δεν αντέχει τους καβγάδες, σε μία σχέση επιζητά την ηρεμία, για να μπορεί να διατηρείται ζωηρή η φλόγα του έρωτα! Αν λοιπόν έχεις αρχίσει να βλέπεις ότι χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον, για κάνε έναν απολογισμό και θυμήσου: Μήπως εσύ του κάνεις νερά και έχεις αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά σου; Αν ναι, τότε φρόντισε σύντομα να επανέλθεις στα καθιερωμένα!

Λέων

Όταν ένας Λέων χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον, τότε υπάρχει πρόβλημα, γιατί αυτό το ζώδιο δεν μπορεί να παραμείνει σε μία σχέση αν δεν υπάρχει έντονος ερωτισμός! Τι να κάνεις λοιπόν στην περίπτωση που τον βλέπεις να αρχίζει να βαριέται; Σκοτσέζικο ντους… Τη μία να είσαι κρύο και την άλλη ζέστη! Εξαφανίσου για μερικές μέρες, μετά επιδίωξε να τον συναντήσεις, αιφνιδιάζοντάς τον με μία ερωτική έκπληξη… Άφησέ τον να σε αναζητά και να νιώθει ότι χάνει το παιχνίδι του έρωτα, για να μπει στην διαδικασία να σε πολιορκήσει.

Παρθένος

Θα καταλάβεις ότι ο Παρθένος χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον όταν θα είναι αποστασιοποιημένος, ψυχρός, βάζοντας συναισθηματικό τοίχο ανάμεσά σας. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι μόνο η ερωτική απομάκρυνση που δημιουργείται, αλλά σίγουρα ο Παρθένος έχει και κάποιο πρόβλημα μαζί σου, κάτι τον έχει ενοχλήσει! Αυτό που πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση, είναι ένας ώριμος διάλογος μαζί του, να συζητήσετε λύσεις, εναλλακτικές και τρόπους για να έρθετε πιο κοντά! Σημασία δεν έχει να ρίξεις ευθύνες ή να ζητήσεις συγνώμη… Σημασία έχει να γίνει από κοινού προσπάθεια! Αυτό ακριβώς πρέπει να πετύχεις.

Ζυγός

Έχασε ο Ζυγός το γέλιο και τον αυθορμητισμό του; Βρίσκει διαρκώς δικαιολογίες για να σε αποφύγει ή για να βγει με φίλους, αλλά δεν παραδέχεται ότι υπάρχει μεταξύ σας πρόβλημα; Είναι φανερό ότι έχει αρχίσει να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον! Τι πρέπει να κάνεις; Να αναλάβεις άμεσα δράση, να τον διεκδικήσεις, να δείξεις ότι τον ποθείς, να τον παρασύρεις ερωτικά για να τον βγάλεις από την μονοτονία και να του δείξεις πόσο ξεχωριστός είναι!

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον αν δεν είναι ευχαριστημένος σεξουαλικά και αν το ταίρι του κρατά ψυχρή στάση απέναντί του! Αν λοιπόν τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σας ζωή είχε γίνει μία τυπική διαδικασία, τότε θα πρέπει άμεσα να φροντίσεις να τον δελεάσεις με νέα ερωτικά κόλπα! Φόρεσε νέα σέξι εσώρουχα, δείξε του μία ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου που δεν έχει γνωρίσει ως τώρα και αφοσιώσου πλήρως σε αυτόν, με εξομολογήσεις μέσα από την ψυχή σου!

Τοξότης

Είναι πολύ εύκολο για έναν Τοξότη να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει επειδή έχει σιγουρευτεί και έχει «δέσει τον γάιδαρό του»! Μήπως λοιπόν έχει έρθει η ώρα να του δείξεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και σίγουρο, έτσι όπως νομίζει; Άφησέ τον ελεύθερο, βγες περισσότερο με φίλους και φίλες, αδιαφόρησε λίγο για αυτόν και μην γκρινιάζεις με το κάθε τι… Στη συνέχεια, κάτι που μπορείς να κάνεις, είναι να τον προκαλέσεις να πάτε μαζί ένα μακρινό ταξίδι, γεγονός που σίγουρα θα του αρέσει πολύ!

Αιγόκερως

Μήπως τον τελευταίο καιρό ο Αιγόκερως το έχει ρίξει πολύ στη δουλειά, αποφεύγοντας να σε δει; Είναι διαρκώς με ένα κινητό στο χέρι ή σου λέει πως δεν μπορεί να βρεθείτε, γιατί έχει meeting; Μάλλον έχει αρχίσει να μπαίνει σε ρουτίνα! Τι πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Καταρχάς δεν πρέπει να αρχίσεις τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Κατά δεύτερον, προσπάθησε να δείξεις ενδιαφέρον για τη δουλειά του και να ενισχύσεις τους στόχους του! Στη συνέχεια κάνε τον να νιώσει οικεία μαζί σου, να νοιώσει ότι είσαι εκεί για αυτόν, για να τον στηρίζεις και να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον!

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος θέλει αλλαγές για να διατηρείται αμείωτο το ερωτικό του ενδιαφέρον! Αν τον τελευταίο καιρό ήσασταν συνέχεια όλο τα ίδια και τα ίδια και η σχέση σας είχε καταλήξει να είναι σαν συζυγική, τότε άμεσα πρέπει να αλλάξεις στυλ και τακτική! Βγείτε περισσότερο με φίλους, φλέρταρε μαζί του, κάνε συζητήσεις που δεν αφορούν τη σχέση σας, αλλά θέματα που ενδιαφέρουν και τους δύο. Δώσε του χώρο να νιώσει ελεύθερος και προπάντων μη θέτεις όρια και κανόνες.

Ιχθύς

Μήπως η συμπεριφορά σου ήταν λίγο απότομη τον τελευταίο καιρό και απομακρύνθηκες συναισθηματικά από το Ψαράκι; Είναι πανεύκολο να αναζωπυρώσεις τη σχέση σας… Αφέσου περισσότερο συναισθηματικά, προγραμμάτισε ρομαντικές στιγμές μαζί του, ταξίδεψέ τον με τα λόγια σου και κάνε τη φαντασία του να καλπάσει! Κάνε όνειρα μαζί του και μην τον αφήνεις μόνο ούτε στιγμή, γιατί αυτό που πραγματικά θέλει, είναι ζεστασιά και αγάπη!

via e-zwdia.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved