Δεν είναι κανόνας, αλλά αν αυτά τα τρία ζώδια είναι single και μιζεριάζουν, μπορεί να θέλουν να βράσεις στο ίδιο καζάνι μαζί τους.

Ταύρος

Πιστός φίλος, ωστόσο θέλει αποκλειστικότητες. Είναι πολύ πιθανό αν σε δει να κολλάς με τον σύντροφο σου, να αφήσει τεχνηέντως κάποιο φιτίλι και να περιμένει να ανάψει υπομονετικά. Εσύ θα χωρίσεις και εκείνος θα ξαναβρει τον φίλο του, δηλαδή εσένα. Θα επιβεβαιωθεί μέσα του ότι αυτός είναι η προτεραιότητα σου και έπειτα θα σε παρηγορήσει, θα σε κανακέψει για να γιάνει η πληγή και θα σε αφήσει να περάσεις εσύ καλά και εκείνος καλύτερα.

Τοξότης

Αυτός ο ονειροπόλος αν ζηλέψει, τσαντιστεί ή τέλος πάντων μπεις στο πεδίο του χωρίς την άδεια του, θα στρέψει το βέλος και θα χτυπήσει τον εισβολέα. Τώρα αν εχεις κολλητό τον γλυκούλη κατά τα άλλα Τοξότη και ο σύντροφος σου τον εκνευρίσει, θα γίνει κακιά πεθερά, θα του βρει όλα τα κουσούρια και θα του κάνει τα νεύρα κουρέλι, χωρίς εσύ να πάρεις χαμπάρι.

Αιγόκερος

Αν ο σύντροφος σου δεν περνάει από το face control του Αιγόκερου την έχετε βάψει και οι δύο. Θα βρει έναν τρόπο να σου πει κομψά ότι καλό θα ήταν να φύγεις από αυτή τη σχέση. Αν δεν το κάνεις θα το σκεφτεί καλά και θα αποφασίσει για το αν θα μπει δραστικά ανάμεσα σας με τον τρόπο του ή αν θα φύγει και θα σε αφήσει να ζήσεις τον έρωτα σου και θα περιμένει να τον χωρίσεις από μόνος σου.

via marieclaire.gr