Σου έχει τύχει και εσένα να βλέπεις έναν άνθρωπο και να στρέφεις κατευθείαν το βλέμμα σου πάνω του, παρότι δεν είχε κάνει και τίποτα για να τραβήξει την προσοχή, ούτε και ήταν ο… «ωραιότερος του χωριού»;

Τον κοίταξες γιατί είχε αυτό το κάτι. Αυτό που δεν έχεις εσύ και πολλές φορές μπορεί να αναρωτιέσαι το γιατί περνάς τόσο απαρατήρητος/η και δεν ασχολείται μαζί σου κανείς. Υπάρχει λόγος! Και ναι, φταίει το ζώδιό σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είστε το ζώδιο που επιζητά την προσοχή των άλλων. Το αντίθετο μάλιστα. Κοιτάτε την δουλειά σας και αυτό σας κάνει να «χάνεστε» στο πλήθος. Εκεί που οι άλλοι και να μην θέλουν, δεν γίνεται να μην περάσουν απαρατήρητοι, εσείς μια χαρά stealth μπορείτε να είστε. Αθόρυβοι, αλλά... αποτελεσματικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην πείτε ότι δεν περιμένατε το ζώδιό σας να βρίσκετε στην σχετική λίστα. Είστε τα «ταπεινά χαμομηλάκια» του ζωδιακού. Όλοι το ξέρουν αυτό. Πώς γίνεται λοιπόν το ταπεινό χαμομηλάκι να τραβήξει την προσοχή; Ορίστε η απάντηση στο γιατί δεν σας προσέχει κάποιος εύκολα μέσα στο πλήθος...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παραδεχτείτε το. Γκρινιάζετε πολύ. Ο μόνος λόγος για να σας προσέξει κανείς μέσα στο πλήθος είναι είτε επειδή έχετε χαλάσει τον κόσμο με την γκρίνια σας, είτε επειδή έχετε αρχίσει να κριτικάρετε τους πάντες και τα πάντα γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε άτομα χαμηλών τόνων. Μαζεμένα. Όχι και τόσο ομιλητικά. Δεν λέμε ότι κρύβεστε, αλλά δεν κάνετε και καμία προσπάθεια για να φανείτε. Μέσα σε έναν χώρο με 100 άτομα, θα είστε εκείνοι που θα περάσετε απαρατήρητοι. Και αυτό δεν είναι πάντα κακό. Σας έχει γλιτώσει από πολλές άβολες καταστάσεις, παραδεχτείτε το.

via astrology.gr