Αν ανήκεις σε αυτά τα 4 ζώδια τίποτα δεν σε σταματά!

POP UP TEAM
/
24 Οκτωβρίου, 2019

Η ζωή έχει τις δυσκολίες της και τις ανατροπές της. Από τη μια στιγμή στην άλλη τα πάντα μπορεί να αλλάξουν και να χρειαστεί να τα βγάλουμε πέρα με καταστάσεις που δε φανταζόμασταν.

Κι αν κάποιοι… καταρρέουν, υπάρχουν άλλοι, που όχι μόνο αντέχουν στα χτυπήματα της μοίρας (να το κάνουμε και πιο δραματικό), αλλά βρίσκουν και τρόπους να επιβιώσουν.

Ας δούμε ποια 4 ζώδια είναι οι πραγματικοί Survivors που θα πέσουν αλλά θα σηκωθούν, θα ξεσκονιστούν και θα προχωρήσουν στη ζωή τους!

Σκορπιός

Εντάξει, λογικό και επόμενο, αφού είναι το ζώδιο του «θανάτου και της αναγέννησης». Έχει, δε, το μοναδικό ταλέντο να αυτοκαταστρέφεται και να ξαναγεννιέται, σαν τον Φοίνικα, μέσα από τις στάχτες του και μάλιστα να γίνεται πολύ πιο δυνατός. Να είσαι σίγουρος/η ότι μετά από έναν πυρηνικό όλεθρο μόνο οι… κατσαρίδες κι αυτός θα επιβιώσουν κι όχι μόνο, αλλά θα βρει πρόσφορο έδαφος να ξαναφτιάξει ό,τι γκρεμίστηκε!

Αιγόκερως

Δύσκολα = Αιγόκερως! Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν βιώσει στο πετσί τους τι σημαίνει «χοντρό ζόρι». Παρ’ όλα αυτά οι δυσκολίες για κάποιο περίεργο τρόπο τον ατσαλώνουν. Δεν τα παρατά σε καμία περίπτωση, τρώει τη μεγαλοπρεπή τούμπα του, «κατεβάζει» μύτες και σαγόνια και μετά, τσουπ, ξανασηκώνεται. Θα κοπανηθεί, θα βασανιστεί, αλλά θα επιβιώσει και θα και συνεχίσει τον δρόμο του ο κόσμος να χαλάσει.

Ιχθύς

Μη σε παραμυθιάζει η ευαίσθητη και ευσυγκίνητη εικόνα του γιατί ο Ιχθύς είναι φτιαγμένος από υλικό που δε σπάει εύκολα… μόνο λυγίζει. Η ικανότητά του να ρουφάει σαν σφουγγάρι ό,τι υπάρχει γύρω του και να προσαρμόζεται σε κάθε συνθήκη και περιβάλλον και να μεταλλάσσεται, αναπτύσσοντας ανάλογα «αντισώματα», «άμυνες» ή χαρακτηριστικά τον κάνει πραγματικό Survivor.

Ταύρος

Ας κουτουλήσει σε ένα σωρό τοίχους, ας του ξεφυτρώσουν 200 εμπόδια, ας φάει το ξύλο της αρκούδας από τη ζωή, αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θα συνεχίσει ακάθεκτος την πορεία του, θα αντέξει γιατί έτσι είναι το σκαρί του. Η επιμονή, το πείσμα και η θέλησή του δυναμώνουν, αντί να καταβάλλονται, συν το ότι δεν έχει υψηλές φιλοδοξίες για να πέσει το ηθικό του, αν βρεθεί «από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα». Θα βρει τρόπο να επιβιώσει και με το τίποτα, μέχρι να αποκτήσει ξανά τα πάντα.

 

Πηγή: astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved