Οι φήμες, λοιπόν, λένε πως τρία ζώδια είναι αρκετά τυχερά και ακόμα όταν όλα πάνε στραβά εκείνα έχουν ένα αστέρι πάνω από το κεφάλι τους που τα «σώζει». Πάντως, είτε ανήκετε σε έναν από τους τυχερούς του ζωδιακού, είτε όχι, υπάρχει μία ημέρα που φέρεται να είναι τυχερή για κάθε ζώδιο.

Ταύρος

Ο πρακτικός Ταύρος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και αυτό φαίνεται πως ευθύνεται που βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Η τρομερή διαίσθησή του τον βοηθά και βγαίνει αλώβητος από δύσκολες καταστάσεις.

Τοξότης

Ο Τοξότης, ένα από τα τυχερά ζώδια του 2019, πιστεύει στην τύχη και θεωρεί πως την έχει με το μέρος του, ακόμα και όταν δεν είναι αλήθεια. Εχει τη μαγική ικανότητα να προσαρμόζεται ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις και πάντα να τα καταφέρνει, γεγονός που τον κάνει να θεωρείται τυχερός.

Κριός

Ο Κριός, ο πρώτος των ζωδίων, θεωρείται τυχερό ζώδιο. Σε αυτό φαίνεται πως συμβάλει η αποφασιστικότητα που αποτελεί κυρίαρχο χαρακτηριστικό του και η τολμηρή του διάθεση. Γενικά, πρόκειται για ένα αισιόδοξο ζώδιο που βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων.