Αν ενοχλήθηκαν να αποδείξουν το αντίθετο

Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος. Σίγουρα θα έχεις ακούει κάποια γυναίκα στη ζωή σου να αναφωνήσει κάποια στιγμή ότι κάποιος της “έφαγε τα καλύτερά της χρόνια”. Είχε οπωσδήποτε μερίδιο ευθύνης διότι του το επέτρεψε. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι άντρες οι οποίοι συνηθίζουν να σε απογοητεύουν για το χρόνο που τους διέθεσες;

Δίδυμος: Ωραίος τύπος, μαγεύει. Θα σε συνεπάρει τόσο με τον boheme χαρακτήρα του όσο και με την εμφάνισή του. Θα σε ξεμυαλίσει με το καλό σεξ. Δε θα είναι ποτέ έτοιμος για κάτι σοβαρό. Αν τελικά το επιχειρήσει πιθανότατα θα τα κάνει θάλασσα ή θα τα τινάξει όλα στον αέρα. Δεν είναι ποτέ έτοιμος για τίποτα αλλά πάντα πρόθυμος για τα πάντα. Να προσέχεις.

Τοξότης: Θα σε κάνει να γελάς, θα ταξιδεύετε πολύ, θα κάνετε μεγάλη και ωραία ζωή, θα χαλάει χρήματα χωρίς να τα υπολογίζει, αλλά θα είναι για πάντα ένα μικρό παιδί που δε θα μεγαλώσει ποτέ. Αν δεν έχεις πρόβλημα να τα έχεις με τον Πήτερ Παν με ότι αυτό συνεπάγεται θα ζήσεις μια υπέροχη ζωή. Μη μιλήσεις ποτέ για ρουτίνα. Τον σκότωσες.

Υδροχόος: Mυστήριο τρένο. Θα σε μπερδέψει, θα σε παραπλανήσει, θα σε αναστατώσει, θα ταράξει τα νερά σου και δε θα ησυχάσει ποτέ. Θα είναι πάντα έτσι, περαστικός. Αν τελικά το προσπαθήσει για κάτι παραπάνω θα έχει λίγη οργή μέσα του που συμβιβάστηκε και θα την ξεσπάει πάνω σου χωρίς να φταις καθόλου. Να είσαι προετοιμασμένη.

via marieclaire.gr