Δεν χρειάζεται να είσαι ο Χάρι για να νιώθεις πού και πού σαν πρίγκιπας. Αν και για εσένα είναι πιο πιθανό, τώρα που αυτός παραιτήθηκε από το αξίωμα.

Αν εντοπίσεις κάποιο από τα 3 παρακάτω ζώδια και ξεκινήσεις το dating μαζί τους, θα ανακαλύψεις σύντομα ότι θα σε φροντίζουν και θα λαμβάνουν πάντα υπόψιν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. 

Ταύρος

Ακούς τη λέξη Ταύρος και ξέρεις ήδη ότι επιλέγει μόνο τις καλύτερες απολαύσεις. Καταρχάς, το κάνει για τον εαυτό του. Αγαπά την πολυτέλεια και το καλό φαγητό και το ίδιο επιθυμεί και για τους αγαπημένους του. Ένας Ταύρος θα ανακαλύψει όλα τα καλά εστιατόρια της πόλης και θα φτιάχνει τραπέζια στο σπίτι για λίγους και καλούς. Είναι ο σύντροφός που θα θυμάται τις επετείους και θα κάνει προσεγμένα δώρα. Αλλά δε σταματά εκεί. Πιστός και αφοσιωμένος, αναγνωρίζει τη σημασία της συναισθηματικής υποστήριξης σε μία σχέση.

Λέων

Άλλο ένα ζώδιο που θεωρεί πολύ σημαντική την καλοπέραση και τις εκπλήξεις σε μία σχέση. Οι Λέοντες ξέρουν πώς να φροντίσουν τον σύντροφό τους και θα το δείξουν με την πρώτη ευκαιρία. Καταρχάς, θα διοργανώσει το μεγαλύτερο πάρτι έκπληξη που έχεις δει ποτέ. Σου φέρεται με τον τρόπο που θα ήθελε και εσύ να του φέρεσαι. Είναι εξίσου εκδηλωτικός με τα χάδια, την αγάπη και την τρυφερότητα. Δεν θέλει να λείψει τίποτα από τον/την σύντροφό του και χαίρεται με τη χαρά σου. 

Ζυγός

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, δεν θα γινόταν να λείπει από αυτήν τη λίστα. Ο Ζυγός έχει πολύ δυνατή φαντασία και ευρηματικότητα και τη χρησιμοποιει και στη σχέση του. Κάνει δωράκια, μαγειρεύει ζεστό φαγάκι για την αγάπη του και φτιάχνει ιδιαίτερες συνθήκες, εντός και εκτός σπιτιού. Ας πούμε ότι είναι από τα ζώδια που φροντίζουν τον σύντροφό τους σε καθημερινή βάση, διότι θέλει να ξέρει τι σημαίνεις για εκείνον.

 

Με πληροφορίες από Ratpack.gr