Αυτά είναι τα 5 πιο τυχερά ζώδια – Έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας

POP UP TEAM
/
4 Ιουλίου, 2022

Λένε πως η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Μερικοί υποστηρίζουν πως κάποιος γεννιέται τυχερός, ενώ άλλοι πως «την τύχη την φτιάχνεις μόνος σου». Από την πλευρά της, η αστρολογία υποστηρίζει πως υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι περισσότερα τυχερά και κάποια λιγότερο.

Το ζώδιό σας, μπορεί κατά κάποιο τρόπο να καθορίσει τον τομέα που ευνοήστε, οπότε μπορείτε να κινηθείτε αναλόγως για να δώσετε μια… ώθηση στην τύχη σας. Φυσικά, μην περιμένετε να κερδίσετε το λαχείο, αν ποτέ δεν το αγοράζετε, και επίσης ποτέ δεν θα κερδίσετε σε έναν διαγωνισμό, αν δεν λάβετε μέρος.

Ορισμένα ζώδια δείχνουν να προσελκύουν καλή τύχη οτιδήποτε κι αν κάνουν, ενώ κάποια άλλα αισθάνονται σαν να κυκλοφορούν μονίμως με ένα μαύρο συννεφάκι από πάνω τους. Κι αφού είδαμε ποια ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους το 2019, πάμε να δούμε τα ζώδια αυτά που τους έρχονται όλα… δεξιά γενικά.

Αυτοί είναι οι τυχεροί του ζωδιακού

1. Τοξότης

Ο Τοξότης θα μπορούσε άνετα να χαρακτηρισθεί ως «ο βασιλιάς της τύχης» του ζωδιακού κύκλου. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι πιο τυχεροί από τους άλλους, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι η αισιοδοξία και η τάση των Τοξοτών να βλέπουν θετικά τα πράγματα, είναι αυτό που προσελκύει τη θεά Τύχη.

Ο Τοξότης, είναι ο τύπος που περπατά μέσα σε ένα καζίνο, βρίσκει ένα δολάριο στο πάτωμα, το βάζει σε έναν κουλοχέρη και χτυπά τζακ ποτ! Το πιο πιθανό είναι να χαλάσει αυτά που θα κερδίσει σε διακοπές και ταξίδια, που τόσο λατρεύει.

2. Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι τόσο τυχεροί που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν γεννήθηκαν κάτω από ένα τυχερό αστέρι. Επίσης, στην πραγματικότητα είναι τόσο τυχεροί που βγάζουν λεφτά με το τσουβάλι, χωρίς να κοπιάσουν ιδιαίτερα. Πάντα θα βρίσκουν λεφτά ξεχασμένα στα ρούχα τους ή θα λαμβάνουν ακριβά και ιδιαίτερα δώρα, όπως ένα ταξίδι στις Μπαχάμες.

Αν ρωτήσετε έναν Σκορπιό, πιθανόν θα σας πουν ότι δεν είναι τυχεροί, οπότε μήπως η άρνησή τους ότι είναι τυχεροί κι ότι δεν δίνουν τόση σημασία στην τύχη, να είναι ο λόγος που την τραβάνε; Ωστόσο, θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσουν για καλό σκοπό και να κάνουν σωστή χρήση. Αν είστε Σκορπιός, γιατί δεν παίζετε τζόκερ; Οι πιθανότητές να κερδίσετεείναι αρκετές.

3. Υδροχόος

Οι Υδροχόοι το ζώδιο που παίρνει υπολογισμένα ρίσκα, που συνήθως του βγαίνουν σε καλό και τον αποζημιώνουν και με το παραπάνω. Δεν τζογάρουν ή κάνουν τίποτα ανόητο, αλλά θα πάρουν την απόφαση σε μια κρίσιμη στιγμή, που άλλοι θα φοβηθούν ή ίσως δε θα αναγνωρίσουν ότι είναι καλή ευκαιρία. Τείνουν να είναι αρκετά τυχεροί γενικά και αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι είναι χαλαροί και πως δεν τους αρέσει να πιέζουν καταστάσεις, αλλά και στο ότι βλέπουν τα πράγματα θετικά.

4. Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που έχουν την τύχη με το μέρος του, αλλά δεν το συνειδητοποιεί, καθώς το μυαλό του το απασχολούν χίλια δύο άλλα πράγματα. Οι Παρθένοι, ευνοούνται συνήθως σε θέματα χρημάτων και σπουδών. Είναι πολύ προσεκτικοί και δεν κάνουν βεβιασμένες κινήσεις γι’ αυτό φαίνεται πως και η τύχη τους ακουμπά συχνά με το μαγικό της ραβδάκι. Επειδή είναι και λίγο τσιγκούνηδες, μπορεί να μη δώσουν πολλά λεφτά για να αγοράσουν πολλά λαχεία, αλλά αυτό το ένα που θα πάρουν θα είναι και το τυχερό. Για να μην πούμε ότι είναι τόσο τυχεροί που μπορεί να τους δανείσουν ένα τυχερό δελτίο.

5. Ιχθύες

Στους Ιχθύες παρουσιάζονται πολλές φορές ευκαιρίες, τις οποίες άλλοι κυνηγούν με το… τουφέκι. Προσελκύουν αβίαστα πράγματα και καταστάσεις, για τα οποίο όλοι οι υπόλοιποι κοπιάζουν πολύ. Παρ’ όλο που το χρήμα δεν ανήκει στη λίστα των ιδανικών του Ιχθύ, η αλήθεια είναι ότι τους έρχεται αρκετά εύκολα, αλλά δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν και το σπαταλούν σε χρόνο-ρεκόρ. Θα μπορούσαμε να πούμε πως έλκουν την η τύχη, επειδή αυτή χαμογελά στους «αγνούς» και τους αθώους. Επίσης, οι καλές τους πράξεις ανταμείβονται και με το παραπάνω.

Ένα είναι σίγουρο. Όλοι μας είμαστε τυχεροί. Απλά σε κάποιος τομείς τα πάμε λίγο καλύτερα, ενώ σε άλλους όχι και τόσο. Σημασία έχει, σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκουμε, να προσπαθούμε, να τολμάμε, να δοκιμάζουμε την τύχη μας γιατί μπορεί να μας χτυπήσει την πόρτα πιο πολλές φορές απ’ όσες νομίζουμε.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved