Τα 3 ζώδια που εκφράζουν άνετα τα συναισθήματα τους

POP UP TEAM
/
24 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Όταν κάποιος σε ρωτάει τι κάνεις σήμερα, σίγουρα δεν περιμένει να αρχίσεις να μιλάς για το πόσο σε έχει πάρει από κάτω ο πρόσφατος χωρισμός σου. Ανεξάρτητα από την αλήθεια, περιμένει να του πεις ότι είσαι μια χαρά στην υγεία σου (στις μέρες που ζούμε). Αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν φοβούνται να προσεγγίσουν πιο συναισθηματικές πραγματικότητες. Τα παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με την Roya Buckland του Elite Daily, αισθάνονται απολύτως άνετα να μιλάνε για τα συναισθήματά τους, ανεξάρτητα από το τι τους ρωτάς. Και φυσικά το πόσο ενδιαφέρεσαι να ακούσεις.

Καρκίνος: Το μόνο που θέλει είναι να μιλάει για τα συναισθήματα

Ένας Καρκίνος μπορεί να έχει μεγαλύτερη δυσκολία να μιλάει για πράγματα που δεν σχετίζονται με τα συναισθήματά του. Πολύ συχνά, μάλιστα, μπορεί να αποκαλύψει τα συναισθήματά του ακόμα και σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Μπορεί να είναι ντροπαλός και δύσπιστος στην αρχή, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή η καρδιά του είναι τόσο ευαίσθητη και δεκτική που πρέπει να είναι προσεκτικός με τα συναισθήματά του όσο μπορεί. Ωστόσο, μόλις συνειδητοποιήσει ότι είσαι πρόθυμη να μιλήσεις για τα συναισθήματά του, ένας Καρκίνος θα είναι περισσότερο από πρόθυμος να σου ανοιχτεί.

Η αγάπη, η ενσυναίσθηση και η κατανόηση υπάρχουν από τη φύση του σε έναν Καρκίνο και για αυτό αισθάνεται πιο ζωντανός όταν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις συναισθηματικές του δυνάμεις. Είναι σε θέση να παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος, ότι περνάει μια δύσκολη στιγμή, ότι αισθάνεται άσχημα, ότι υπομένει κάθε είδους συναισθηματική πραγματικότητα που είναι δύσκολη για τους περισσότερους.

Ζυγός: Είναι πάντα πρόθυμος να έρθει πιο κοντά σου

Παρόλο που τα ζώδια του αέρα δεν φημίζονται για το ότι είναι ανοιχτά συναισθηματικά, ένας Ζυγός είναι τόσο αφοσιωμένος στην έννοια της αγάπης και της φιλίας που μπορεί να κάνει μια εξαίρεση. Θέλει βαθιά, πραγματική και αυθεντική συνεργασία με τους ανθρώπους με τους οποίους επιλέγει να συνεργαστεί. Μια γνήσια φιλία δεν μπορεί να σταθεί αν οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή τη φιλία δεν είναι πρόθυμοι να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους και κανένας δεν το καταλαβαίνει αυτό καλύτερα από έναν Ζυγό.

Αν και ο Ζυγός είναι πάντα πρόθυμος να κάνει κουβεντούλα με τους ανθρώπους, είναι επίσης έτοιμος να μιλήσει ανά πάσα στιγμή για πιο περίπλοκα αισθηματικά θέματα. Ωστόσο, σε περίπτωση που έχεις δικά σου συναισθηματικά προβλήματα, ένας Ζυγός είναι πάντα έτοιμος να μιλήσει μαζί σου και να σε ακούσει ειλικρινά.

Ιχθείς: Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο δεν θα μιλήσει

Ένας Ιχθύς είναι πλήρως περιχαρακωμένος στο υποσυνείδητό του ανά πάσα στιγμή. Στην πραγματικότητα, είναι μερικές φορές δύσκολο να μην σκέπτεται ή να παραμείνει κοινωνικά παρών. Ωστόσο, εάν είσαι πρόθυμη να μιλήσεις για οτιδήποτε περίεργο βρίσκεται στο μυαλό του, ένας Ιχθύς θα το βρει συναρπαστικό να μιλήσει για ότι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι του.

Μεταξύ των πολύχρωμων ονειροπολήσεων και των συναισθηματικών δυσκολιών, ο Ιχθύς δεν μπορεί να σταματήσει να διερευνά τα όρια της φαντασίας του. Οι αγαπημένοι του άνθρωποι είναι αυτοί που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις λεπτομέρειες του υποσυνείδητου τους με άλλους και αντίστροφα. Ένας Ιχθύς πιστεύει πραγματικά ότι είναι περίπλοκο να προσποιούμαστε ότι όλα είναι εντάξει και ότι η ζωή δεν είναι μια εντελώς άγρια εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

Με πληροφορλιες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved