Κριός: Tο ζώδιο του πάθους και της τρέλας ♈

MARY POPPINS
/
10 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Κριαράκια της φωτιάς ενωθείτε!

Το ζώδιό μας είναι γεμάτο από καλοκαιρινά χρώματα κι όμορφες μυρωδιές. Η ανεξαρτησία, η αδρεναλίνη και η απόλυτη αγάπη είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας. Ο ορμητικός, δραστήριος και ανεξάρτητος χαρακτήρας κάνει τον κυβερνήτη μας, τον Άρη, περήφανο! Συχνά μας κατηγορούν για βιασύνη και παρορμητισμό, ωστόσο, χωρίς τις ενέργειές μας τίποτα δεν θα ξεκινούσε κι όλα θα ήταν στο 0. Μπορεί να θυμώνουμε εύκολα, αλλά το ίδιο γρήγορα μας περνούν τα νεύρα. 

Δεν είμαστε υποκριτές, ούτε συμβιβαζόμαστε. Θέλουμε κάθε επιλογή μας να χαρακτηρίζεται από δράση, ζωντάνια και πάθος! Όλα στο κόκκινο!

Χρειάζεται να έχεις υπομονή για να μας γνωρίσεις αληθινά, καθώς δεν ανοιγόμαστε εύκολα. Είμαστε ειλικρινείς, δεν κρυβόμαστε πίσω από ψεύτικα λόγια, ακόμα κι αν αυτό κάποιες φορές πονάει. Δείχνουμε έντονα τα συναισθηματά μας. Αγαπάμε έντονα και με όλη μας την καρδιά, αλλά με τον ίδιο τρόπο αδιαφορούμε κιόλας! Μη μας αδικήσεις… δεν θα σε εκδικηθούμε, απλά θα σου γυρίσουμε την πλάτη και θα σε ξεχάσουμε. Θα δεχτούμε τη συγγνώμη σου, θα σε συγχωρέσουμε, αλλά δεν θα ξεχάσουμε τι μας έκανες. Έχουμε καρδιά μικρού παιδιού. Ζητάμε αγάπη, κατανόηση, σεβασμό και τρέλα. Αν μας αγαπάς να μας το δείχνεις συνέχεια, γιατί αλλιώς θα μας χάσεις…και μετά δεν υπάρχει επιστροφή! Δεν μας αρέσουν τα λόγια, κουραζόμαστε εύκολα. Αν θες να μας κερδίσεις ξεκίνα τις πράξεις. Διεκδίκησε μας και δείξε πυγμή. Θέλουμε ασφάλεια και πληρότητα, όχι από ανάγκη, αλλά από επιθυμία να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους με αξίες, καλοσύνη, τιμιότητα, που να στέκονται βράχος στις δύσκολες μέρες της ζωής μας. 

http://youtu.be/vA9CZA2aWOk

Σεβόμαστε τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι μας κι αν μας κερδίσεις μένουμε πιστοί σε σένα. Δεν πιστεύουμε στο για πάντα, δεν ζούμε για το μελλον. Ζούμε μόνο για το τώρα! Τώρα ζούμε και κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι θα έχουμε αυτό το δώρο της ζωής και στο μέλλον. Γι’ αυτό ότι θες να πεις μη το αφήνεις γι’ αργότερα. Τώρα!

Λειτουργούμε με το συναίσθημα, αφού είμαστε παρορμητικοί εκ φύσεως. Όταν θέλουμε κάποιον το δείχνουμε κι ας νιώσουμε την απόρριψη. Είμαστε δυνατοί παίκτες και δεν τα παρατάμε ποτέ. Όταν θέλουμε κάτι πολύ θα γυρίσουμε τον κόσμο ανάποδα για να το πετύχουμε!

Δίνουμε πολλά και η αλήθεια είναι πως αν μας ρίξεις στο φιλότιμο θα γίνουμε χαλί να μας πατήσεις. Θέλουμε να έχουμε λίγους ανθρώπους στη ζωή μας, αλλά αληθινούς. Δεν μπορούμε τη ρουτίνα, γι’ αυτό κι αν η σχέση μας γίνει βαρετή και σταματά να μας εκπλήσσει ή να εξελίσσεται, εύκολα χάνουμε το ενδιαφέρον μας κι εσύ εμάς.

 Ο κρίος είναι ζώδιο της φωτιάς και συχνά-πυκνά βάζει φωτιά σε ό,τι κάνει! Ό,τι κάνει είναι αληθινό γιατί δρα με βάση αυτό που νιώθει. Τιμή να έχεις δίπλα σου ένα κριό!

Εσύ που γνώρισες κάποιο κριαράκι από εμάς, άραγε, κατάφερες ποτέ να το ξεχάσεις; 

Γνώρισε μας καλύτερα και θα μας λατρέψεις! 

Χρόνια πολλά στα κριαράκια της ζωής σου!!!❤❤❤♈

Mary Poppins

in

Ακολούθησέ μας στο Instagram! 

Mary Poppinsin

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved