Τα 4 ζώδια που έχουν ανάγκη έναν σύντροφο που θα τους κρατάει τα χαλινάρια!

POP UP TEAM
/
22 Απριλίου, 2020

Ασυνείδητα ή συνειδητά, αναζητούν αυτόν ή αυτήν που θα τους συμμαζεύει, θα τους κάνει κριτική ή θα τους δείχνει το σωστό δρόμο.

Να μας πεις, γιατί να είσαι σε μια σχέση όπου κάποιος/α σε περιορίζει, σου κάνει παρατηρήσεις ή σε κριτικάρει; Ίσως γιατί κατά βάθος ξέρεις τις αδυναμίες του χαρακτήρα σου και θέλεις ένα άτομο να σου κρατάει τα λουριά ή να σου επισημαίνει τα λάθη σου, ώστε να αποφύγεις μελλοντικές αποτυχίες κι αυτό μακροχρόνια μόνο καλό θα σου κάνει. Άλλωστε, ο εγωισμός δεν έχει θέση, όταν δύο άνθρωπο επιλέγουν να είναι μαζί. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό που δεν έχουμε ψάχνουμε να βρούμε στους άλλους κι ας γκρινιάζουμε μετά!

Παρακάτω θα διαβάσεις ποια είναι τα ζώδια εκείνα, που ψάχνουν, συνειδητά ή ασυνείδητα έναν ή μια σύντροφο που θα τους συμμαζεύει, θα τους κρίνει αμερόληπτα και θα τους βάζει στη… σωστή τροχιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος -αν μη τι άλλο- είναι άνθρωπος έξυπνος! Ξέρει ότι πολλές φορές σπαταλά την ενέργειά του σε ασήμαντα πράγματα της καθημερινότητας, ότι ανοίγει χίλια δυο μέτωπα, οπότε είναι λογικό κάποια στιγμή να τα “παίζει” και να μην προλαβαίνει ούτε ανάσα να πάρει. Γι’ αυτό είτε αρχίζει τις… αναβολές ή τα αφήνει όλα μισά είτε γίνεται τσαπατσούλης και κάνει προχειρότητες και λάθη. Αυτός είναι κι ο λόγος που χρειάζεται ένα πρόσωπο πιο περιοριστικό, που θα του μαζεύει τα μυαλά και θα τον αναγκάζει να επικεντρώσει κάπου συγκεκριμένα την προσοχή του, να βάζει προτεραιότητες και να κάνει σωστή διαχείριση χρόνου. Κι ας σκούζει ότι τον καταπιέζει… Αν λοιπόν είναι ταίρι με έναν Αιγόκερω, μη σου κάνει εντύπωση…

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς αντιλαμβάνεται ότι αρκετά συχνά είναι εκτός πραγματικότητας, δεν έχει πρακτικό πνεύμα, ούτε και είναι καλός με την οργάνωση και την τάξη. Αντίθετα, λειτουργεί «χαοτικά», πνίγεται μερικές φορές σε μια κουταλιά νερό, αγχώνεται και κατεβάζει ρολά. Έχει ανάγκη λοιπόν έναν/μία σύντροφο, όχι να τον προσγειώνει, αλλά να τον στρέφει προς τη σωστή κατεύθυνση και ταυτόχρονα να αναλαμβάνει αυτός/η το κομμάτι της καθημερινότητας (δουλειές, υποχρεώσεις, γραφειοκρατικά) που ο ίδιος αποφεύγει συστηματικά να ασχολείται. Τώρα, αν υφίσταται και κριτική γιατί έκανε ή δεν έκανε κάτι, από το ένα αφτί μπαίνει κι από το άλλο βγαίνει. Αυτός είναι ο λόγος που συνήθως, όσο κι αν του σπάει τα νεύρα, είναι μαζί με Παρθένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ταγμένος στο κυνήγι της τελειότητας και στην κατάκτηση της κορυφής. Όσο κι αν θα ήθελε, δεν είναι παντού αυθεντία. Υπάρχουν πράγματα, κόλπα, μυστικά που θα του έλυναν τα χέρια και του ξεφεύγουν, λάθη τα οποία κάνει και ψάχνει κατά βάθος κάποιον/α για να του τα πει. Ανεξάρτητα από όσο πιστεύουν οι άλλοι, δρα παρορμητικά, σε φάση όμως που είναι άκαιρη και άκυρη, αν είναι σε σύγχυση ή δεν ξέρει πώς είναι σωστό να αντιδράσει. Παρότι στενοχωριέται, στραβώνει ή εκνευρίζεται, αν την “ακούσει”, του κάνουν αυστηρή κριτική ή παρατήρηση, καταλαβαίνει ότι φταίει, για να μην πούμε ότι το… ζητά κιόλας από τον/ην σύντροφο, αν ξέρει ότι γίνεται καλόπιστα. Μήπως ο Τοξότης είναι ο ιδανικός γι’ αυτόν τον ρόλο…

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός ορισμένες φορές ονειροβατεί, χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του, παλαντζάρει και αμφιβάλλει, όταν πρόκειται για σημαντικά θέματα, γι’ αυτό και καθυστερεί να κινηθεί ή αναβάλλει την οποιαδήποτε απόφαση πρέπει να πάρει. Επίσης, είναι ο πρώτος που θα κριτικάρει τον εαυτό του, οπότε το να ακούσει και την κριτική του προσώπου που είναι μαζί δεν του λέει κάτι. Χρειάζεται έναν ή μια σύντροφο να του τραβήξει τα χαλινάρια, να τον… επικεντρώσει σε ό,τι είναι καίριο και χρειάζεται να γίνει άμεσα και να του τα βάλει στη σειρά: ένα, δυο, τρία! Κι αυτό μόνο ένας Ταύρος θα το καταφέρει!

 

Mε πληροφορίες astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved