Αυτά είναι τα 3 ζώδια που κρέμονται από το ταίρι τους και θέλουν να είναι συνέχεια μαζί του

POP UP TEAM
/
29 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η καραντίνα για αυτά ήταν δώρο Θεού! Πάει κάπου το μυαλό σου;

Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα 3 ζώδια, ενδεχομένως να σου κακοφανεί, ωστόσο, πραγματικά φτάνεις σε σημεία εξάρτησης από το ταίρι σου. Χαίρεσαι με τη χαρά του, λυπάσαι με τη λύπη του και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, εφ’ όσον το αγαπάς. Όμως, όταν λείπει, να χαλιέσαι και μην έχεις όρεξη για τίποτα και αν δεν είστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο, δε ζεις λέγεται προσκόλληση! Δηλαδή, η καραντίνα για σένα ήταν δώρο Θεού, αλλά καλό θα ήταν να το προσέξεις αυτό. Μην κρέμεσαι τόσο από πάνω του γιατί σε περίπτωση που κάτι στραβώσει, θα πέσεις στα πατώματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το παν είναι για σένα θέμα εμπιστοσύνης και οικειότητας. Όταν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και μπει στον πολύ κλειστό -η αλήθεια- κύκλο σου των αγαπημένων σου ανθρώπων, τότε αυτόματα μπαίνει και στο βάθρο σου, από το οποίο μπορεί να μην κατεβεί ποτέ. Μέρα με τη μέρα κλείνεσαι στο σπίτι, ξεχνάς παρέες και φίλους, γίνεσαι όλο και πιο υπερπροστατευτική -σε σημείο που θυμίζεις τη μάνα του- νοιάζεσαι για το αν έφαγε και τι, τον κανακεύεις, συγχωρείς λάθη, ακόμα και συμπεριφορές που δεν είναι σωστές, προκειμένου να κρατήσεις τον άντρα αυτόν και να μην τον χάσεις. Λες και αυτός είναι η Γη και εσύ ο δορυφόρος του, η Σελήνη. Τυχαίο που είναι κυβερνήτης σου;

ΙΧΘΥΕΣ

Όχι μόνο εξαρτάσαι σε μεγάλο βαθμό από το ταίρι σου, αλλά σχεδόν εθίζεσαι στην παρουσία του και παθαίνεις σύνδρομο στέρησης, αν δεν είστε συνέχεια μαζί. Το να έχεις έναν άνθρωπο που σε φροντίζει και σε νοιάζεται δεν είναι κακό. Το να μη σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από αυτόν είναι. Το να επηρεάζεσαι ακόμα και στο τι θα φας, θα πιεις ή ποια απόφαση είναι η κατάλληλη για σένα είναι. Το να αισθάνεσαι ότι αν τον χάσεις, δε θα αντέξεις, είναι. Το να σε έχει στο ένα πόδι και να δίνεις συνέχεια αναφορά είναι. Μην μπερδεύεις την ανάγκη με την αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Όλα ξεκινούν από το ότι δεν μπορείς να είσαι μόνη σου. Η μοναξιά σε τρομάζει, σε μιζεριάζει, οπότε μόλις μπεις σε σχέση, πέφτεις πάνω στο ταίρι σου κατευθείαν. Το ιδεατό είναι να συζήσεις από τον 1ο μήνα, ώστε να μοιράζεστε τις μέρες και τις νύχτες σας. Προκειμένου να μην το χάσεις, κάνεις απίστευτους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, ρίχνεις τόσο νερό στο κρασί σου που στο τέλος μόνο κρασί δεν είναι. Μπορεί να υποστηρίζεις το αντίθετο, η ουσία είναι όμως ότι γίνεσαι πλήρως εξαρτώμενη από τις διαθέσεις και την παρουσία του.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved