Αυτά τα 4 ζώδια είναι φαν της υπερανάλυσης

POP UP TEAM
/
1 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Καλή η σκέψη και το να χρησιμοποιούμε και το μυαλό μας χωρίς να στηριζόμαστε μόνο στον αυθορμητισμό, όπως κάποια ζώδια πραγματικά το ‘χουν παρακάνει. Παίρνουν την τρίχα και την κάνουν τριχιά, φτιάχνουν με το μυαλό σενάρια και δίνουν δύο και τρεις πιθανές εναλλακτικές λύσεις σε κάθε περίπτωση. Η τόση υπερανάλυση τους κουράζει και τους στερεί πολλές φορές ευκαιρίες που δεν επιτρέπουν στον εαυτό σου να παρασυρθεί και καμιά φορά, έτσι για την αλλαγή. Ποιοι είναι όμως οι υπεραναλυτικοί του ζωδιακού;

Καρκίνος

Δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται και δε θα ησυχάσει αν δε δώσει μια πιθανή ερμηνεία σε κάθετί που τον απασχολεί. Έτσι είναι ο Καρκίνος. Δεν αφήνει τα γεγονότα να περάσουν, ούτε πρόκειται να κάνει σαν να μην έγιναν. Αντιθέτως θα κάτσει να βάλει κάτω τα δεδομένα σε κάθε κατάσταση προσπαθώντας να δει πίσω απ’ αυτή, να δώσει τις δικές του εξηγήσεις και να σχεδιάσει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του.

Λέων

Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ψυχαναλυτής σου. Γι’ αυτό και ο Λέων προσπαθεί να ψυχογραφήσει τα πρόσωπα στο περιβάλλον του. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να παρατηρήσει προσεκτικά συμπεριφορές και να προσπαθήσει να κατανοήσει ενδόμυχες σκέψεις. Επιφανειακό σίγουρα δεν τον λες, ούτε και μένει ικανοποιημένος αν δε φιλοσοφήσει κάθε κατάσταση και δεν τη δει από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες, γι’ αυτό και κερδίζει επάξια τον τίτλο του υπεραναλυτικού.

Ζυγός

Μπορεί να μην το δείχνει, να μην το συζητάει με φίλους του, ούτε να το βγάζει προς τα έξω. Στην πραγματικότητα όμως ο Ζυγός είναι υπεραναλυτικός μέχρι αηδίας. Κι αυτό γιατί για να καταφέρει να ισορροπήσει τις καταστάσεις θα πρέπει να έχει ξεψαχνίσει όλα τα πιθανά σενάρια, να έχει σκεφτεί πράγματα που εκ πρώτης όψεως μπορεί να του διέφυγαν και να καταφέρει να οργανωθεί βάζοντας τις σκέψεις του σε απόλυτη τάξη, έχοντας κάνει συνειρμούς με μαθηματική ακρίβεια.

Ιχθύς

Η ανασφαλής του φύση τον κάνει δύσπιστο. Γι’ αυτό και δεν μπορεί αν δε σκεφτεί πάντα τα πράγματα υπό διαφορετική σκοπιά. Δεν εμπιστεύεται εύκολα και αμφισβητεί πρόσωπα και καταστάσεις. Το Ψαράκι θα κάτσει να τα πει στους φίλους του, θα ανοίξει χαρτί, θα κάνει ολόκληρο σχεδιάγραμμα αποτυπώνοντας σε χαρτί όσα έχει στο μυαλό του, ώστε να καταλήξει στον πιθανότερο συνδυασμό. Επάξια κερδίζει, λοιπόν, τον τίτλο του υπεραναλυτικού!

 

Με πληροφορίες από pillowfights

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved