Τα 4 ζώδια που ξεπερνούν πολύ δύσκολα έναν χωρισμό

POP UP TEAM
/
13 Μαΐου, 2020

Δεν μπορούν όλοι να ξεπεράσουν εύκολα ένα χωρισμό. Ενώ μερικοί άνθρωποι είναι μέσα στην καλή χαρά μια ώρα μετά το «αντίο», άλλοι χρειάζονται τουλάχιστον ένα χρόνο για να σκεφτούν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο. Αλλά το να θέλεις να μείνεις όλη μέρα κάτω από τα παπλώματα, αντί να σκαρφαλώνεις τα βουνά, δεν σημαίνει ότι είσαι αδύναμη. Μερικοί, απλά, έχουν την τάση να το ρίχνουν έξω μετά από έναν χωρισμό ενώ άλλοι… πέφτουν στα πατώματα. Και ίσως να έχει να κάνει κάτι και το ζώδιό σου σε αυτό…

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα 4 ζώδια που δεν μπορούν να ξεπεράσουν εύκολα έναν χωρισμό, σύμφωνα με την Corrine Sullivan του elite daily.

Ιχθείς

Όλοι οι Ιχθείς θέλουν από αυτόν τον κόσμο, να αγαπούν και να τους αγαπούν σε αντάλλαγμα . Αυτό το ζώδιο του νερού δεν δείχνει κανένα ενδοιασμό όταν πρόκειται να βρει την αγάπη και ως αποτέλεσμα, εκείνοι που γεννήθηκαν στους Ιχθείς, πληγώνονται όταν τα συναισθήματά τους δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Αυτοί οι ιδεαλιστές μπορεί να βρίσκονται εκτός πραγματικότητας όταν είναι σε μια σχέση, έτσι οι χωρισμοί τους κάνουν να αισθάνονται εντελώς έξω από τα νερά τους και ακόμα χειρότερα. Για τους Ιχθείς, το τέλος μιας σχέσης μοιάζει με το τέλος του κόσμου. Μέχρι να βρουν, φυσικά, κάτι καινούργιο.

Ταύρος

Οι Ταύροι μπορεί να φαίνονται εντελώς ψύχραιμοι, αλλά εκείνοι που γεννιούνται σε αυτό το ζώδιο της γης, όταν φτάσει το τέλος μιας σχέσης απογοητεύονται γρήγορα και με σκληρό τρόπο. Μόλις αυτοί οι ρομαντικοί τύποι βρουν κάποιον που ενδιαφέρονται, πέφτουν με τα μούτρα και είναι εύκολο για αυτούς να γίνουν εξαρτημένοι. Αν και αυτό το ζώδιο απολαμβάνει να είναι μόνο του, είναι δύσκολο για έναν Ταύρο να ξαναπροσαρμοστεί στην μοναχική ζωή όταν φύγει από μια σχέση και η απώλεια ενός συντρόφου το κάνει να αισθάνεται σαν να χάνει μέρος του εαυτού του. Επειδή ένας Ταύρος απαιτεί ασφάλεια και σταθερότητα, ένας χωρισμός είναι μια καταστροφική στιγμή της ζωής του και χρειάζεται περισσότερος χρόνος από το συνηθισμένο για να μπορέσει να γίνει καλά.

Καρκίνος

Όπως και το άλλο ζώδιο του νερού οι Ιχθείς, οι Καρκίνοι βασικά ζουν στα πρόθυρα του κλάματος. Όσοι είναι γεννημένοι σε αυτό το ζώδιο είναι ευάλωτοι και πληγώνονται εύκολα. Αντί να κοιτάξει το μέλλον, ένας Καρκίνος τείνει να μιλάει για το παρελθόν, γεγονός που τον δυσκολεύει να προχωρήσει. Ανακαλεί συνεχώς στο μυαλό του τόσο τις καλές όσο και τις κακές αναμνήσεις και μετά από έναν χωρισμό, θα σπαταλήσει μεγάλο μέρος του χρόνου του κοιτάζοντας τις παλιές φωτογραφίες και ξαναδιαβάζοντας μηνύματα, προσπαθώντας να καταλάβει τι δεν πήγε καλά στη σχέση.

Σκορπιός

Τα ζώδια του νερού είναι σαν βρύσες που δεν σταματούν να στάζουν και ο Σκορπιός δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν και οι Ιχθείς και οι Καρκίνοι τείνουν να επιθυμούν παραμυθένια κατάληξη στη σχέση, ο Σκορπιός θέλει αγάπη γεμάτη πάθος, αλλά όπως και τα άλλα ζώδια του νερού, ένας Σκορπιός δεν γνωρίζει την έννοια της λέξης «συγκράτηση». Αυτό το ζώδιο δεν γνωρίζει όρια στην ταχύτητα που κινείται μια σχέση, οπότε όταν ο σύντροφος του, λήξει τη σχέση, η συντριβή είναι αναπόφευκτη. Ένας Σκορπιός εμφανίζεται συχνά πιο θυμωμένος παρά λυπημένος μετά από έναν χωρισμό, αλλά αυτό το σκληρό εξωτερικό περίβλημα είναι απλά ένας τρόπος για τον Σκορπιό να προστατεύσει την τρυφερή και εύθραστη καρδιά του.

 

Mε πληροφορίες από  womenonly.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved