Αυτά είναι τα 3 πιο ανταγωνιστικά ζώδια

POP UP TEAM
/
14 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Το να είναι κάποιος ανταγωνιστικός δεν είναι κακό, αρκεί να μην το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

Για την ακρίβεια τα ζώδια της φωτιάς περνούν καλά όταν αναλαμβάνουν δράση και παραμένουν αληθινά στα καυτά πάθη τους, καθώς το ίδιο το ζώδιο είναι ένα σύμβολο της γονιμότητας, της ενέργειας και του πάθους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης πρέπει να υπερηφανεύονται ότι είναι τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια.

Ας δούμε λοιπόν τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily.

Κριός: Λατρεύει να είναι πρώτος

 Καθώς κυριαρχείται από τον «καπάτσο» Άρη – πλανήτη της δράσης, της ενέργειας και της επιβεβαίωσης – η ευέξαπτη φύση του Κριού έρχεται να σαρώσει τα πάντα. Όσοι έχουν τους προσωπικούς πλανήτες σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς που λατρεύει να παίζει για να κερδίζει, οτιδήποτε λιγότερο από τη νίκη είναι απαράδεκτο. Δεν είναι περίεργο ότι είναι τα πρώτα ζώδια στον ζωδιακό κύκλο. Η φωτιά τους είναι ένα σύμβολο της πρώτης σπίθας της ζωής, που είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο ζουν τη ζωή τους στο απόλυτο όριο.

Η προσωπικότητα ενός Κριού είναι παιδική, επειδή τα σαρκικά ένστικτα και οι παρορμήσεις του είναι τόσο αγνές, είναι σχεδόν αθώες. Αυτός είναι άλλος λόγος για τον οποίο είναι τόσο παθιασμένος: Οτιδήποτε είναι εφικτό στα μάτια ενός παιδιού και το ίδιο ισχύει και για τις επιθυμίες του Κριού. Θέλει τα πάντα και δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να τα αποκτήσει. Όπου υπάρχει βούληση, υπάρχει ένας τρόπος, λέει ο κάθε Κριός.

Λέων: Του αρέσει να είναι στο κέντρο του σύμπαντος

Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο και ο ‘Ηλιος είναι το κέντρο του συστήματος μας. Χρειάζεται να πούμε περισσοτερα? Παρόμοια με τον πολεμιστή Κριό, αυτό το σταθερό ζώδιο της φωτιάς απεικονίζει τέλεια το παιδί που ζει και αναπνέει μέσα του. Όλος ο κόσμος του περιστρέφεται γύρω από το παιχνίδι, τη δημιουργία και την απόλυτη αυθεντικότητα και πάντα αναζητά ένα μέρος όπου μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα.

Όταν ένας Λέων ανεβαίνει στη σκηνή, δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του. Και αυτός θέλει να σιγουρευτεί ότι έχει όλη σου την προσοχή. Κάτι άλλο που απολαμβάνει ο Λέων είναι να παίρνει το προβάδισμα. Το πανέμορφο λιοντάρι είναι πάντα έτοιμο να δημιουργήσει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Ωστόσο, βεβαιώσου ότι δεν βλάπτεις το εγώ του στη διαδικασία, επειδή ο Λέων είναι δυνατός και υπερήφανος.

Τοξότης: Πιστεύει ότι ξέρει τα πάντα

Αυτό το μεταβαλλόμενο ζώδιο της φωτιάς έχει μια απάντηση για τα πάντα. Ο Τοξότης τα ξέρει όλα … ακόμη και όταν δεν τα ξέρει. Κυριαρχείται από τον τυχερό Δία – πλανήτη της επέκτασης, της εκπαίδευσης και της ανώτερης μάθησης – και εκείνοι με προσωπικούς πλανήτες στο ζώδιο του Τοξότη προτιμούν να τα παίζουν όλα για όλα.

Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα, ο οποίος είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Τοξότης αρέσκεται να δίνει τα πάντα και είναι πολύ καλός σε αυτό. Ποιος ξέρει, ίσως και αυτό επικυρώνει την ακόρεστη επιθυμία του να αποκτά πλεονέκτημα απέναντι στους ανθρώπους γύρω του.

 

Mε πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved