Αυτά τα 4 ζώδια λατρεύουν την ιδέα του γάμου και περιμένουν με αγωνία την πρόταση

POP UP TEAM
/
15 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

H αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες θα δέχονταν με χαρά μια πρόταση αν βρίσκονταν σε μια σχέση που συγκεντρώνει όλες τις προοπτικές για μακροχρόνια δέσμευση. Μερικές, όμως… περισσότερο από άλλες. Το λένε και τ’ άστρα. Δες παρακάτω τα τέσσερα ζώδια, σύμφωνα με την Corinne Sallivan του elite daily, που ανυπομονούν να ορίσουν την ημερομηνία γάμου τους.

Ταύρος

 Οι Ταύροι είναι αυτοί που αναζητούν την άνεση περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και τι θα μπορούσε να είναι πιο άνετο από τον γάμο; Αυτοί που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο τείνουν να περνάνε καλά όταν βρίσκονται σε ασφαλείς, σταθερές σχέσεις, οπότε είναι λογικό ότι ο γάμος είναι συνήθως ο τελικός τους στόχος. Ενώ έχουν απίστευτη αυτοπεποίθηση, οι Ταύροι λατρεύουν την ιδέα να έχουν σύντροφο, από τον οποίο να εξαρτώνται ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια της ζωής τους στο σπίτι. Αυτό το ζώδιο της γης είναι επίσης γνωστό για την αποφασιστικότητα του, οπότε ενώ η ιδέα της δια βίου δέσμευσης μπορεί να τρομάξει μερικούς, ένας Ταύρος μπορεί να πει το «ναι» χωρίς δισταγμό – μόλις βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, φυσικά.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πλάσματα της συνήθειας. Ως άνθρωποι που επιθυμούν συνεχή επιβεβαίωση, παρηγορούνται από την ιδέα να έχουν ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό τους και το ίδιο πρόσωπο να βρίσκεται κάθε βράδυ δίπλα τους στο κρεβάτι. Αγαπούν χωρίς επιφυλάξεις και χρειάζονται το είδος της φροντίδας και της προσοχής που μπορεί να τους υποσχεθεί ένας δοτικός σύζυγος. Αυτοί που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο του νερού τείνουν επίσης να δίνουν προτεραιότητα στην οικογένεια πάνω από όλα, οπότε το να έχουν έναν σύντροφο που θέλει να κάνει οικογένειά μαζί τους το βρίσκουν ως μια συναρπαστική προοπτική. Οι Καρκίνοι αναζητούν σύντροφο για μια ζωή και θέλουν ένα άτομο που θα σταθεί δίπλα τους για τα καλύτερα ή για τα χειρότερα.

Ζυγός

Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, οι υλιστές Ζυγοί θέλουν αυτό το δαχτυλίδι στο δάχτυλό τους, περισσότερο από οποιονδήποτε. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει απλά και μόνο για τη στιγμή του νυφικού. Οι Ζυγοί κυβερνούνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, καθιστώντας αυτό το ζώδιο του αέρα απόλυτα ρομαντικό. Μισούν το να είναι μόνοι τους και λειτουργούν καλύτερα όταν έχουν έναν σύντροφο στο πλευρό τους. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, αγαπούν να ερωτεύονται και αγαπούν να τους ερωτεύονται σε αντάλλαγμα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός πιστεύει σταθερά στην ιδέα των αδελφών ψυχών. Από τη στιγμή που εκείνοι που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο, βρίσκουν κάποιον ο οποίος τους κάνει κλικ, ο γάμος είναι σχεδόν αναπόφευκτος (και οι σχέσεις του Σκορπιού τείνουν να φαίνονται ως γάμοι πολύ καιρό πριν έρθει ο παπάς και ο κουμπάρος). Αυτό το ζώδιο είναι έντονο και, αντί να το φοβίζει, ο έντονος δεσμός του γάμου το γοητεύει. Παθιασμένος και πιστός, ο Σκορπιός ξετρελαίνεται με την ιδέα του γάμου και δεν θα κάνει πίσω μέχρι να περάσει το δακτυλίδι και να υπογράψει το πιστοποιητικό του γάμου. Για τον Σκορπιό, το «ναι» στην πρόταση γάμου, θα έρθει πολύ γρήγορα.

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved