Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν μπορούν να ξεχάσουν τους πρώην τους

POP UP TEAM
/
16 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η διαγραφή από το instagram όλων των φωτογραφιών σου με του πρώην σου, δεν θα κάνει όλες τις αναμνήσεις σου να εξαφανιστούν. Η ανάκαμψη από έναν χωρισμό είναι μια δύσκολη διαδικασία και μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη σε διάρκεια για κάποιους από ότι για άλλους. Για τα ζώδια που τους λείπει περισσότερο ο πρώην, το να τον ξεπεράσουν δεν είναι θέμα το να βρουν κάποιον άλλο – είναι θέμα χρόνου.

Παρακάτω μπορείς να δεις ποια είναι τα 4 ζώδια που τους λείπει περισσότερο ο πρώην, σύμφωνα με την Corinne Sullivan του Elite Daily, για να το έχεις υπ όψη σου όταν ξεκινάς μαζί τους μια καινούργια σχέση.

Ταύρος

 Οι ταύροι του ζωδιακού κύκλου μπορεί να είναι εντελώς πεισματάρηδες, αλλά είναι επίσης κρυφοί ρομαντικοί που έχουν την τάση να πέφτουν στα πατώματα. Ενώ στους Ταύρους αρέσει να έχουν χρόνο για τον εαυτό τους, τους αρέσουν και οι ρουτίνες τους και μόλις συνηθίσουν σε μια ρουτίνα με έναν σύντροφο, είναι δύσκολο για αυτούς να φανταστούν να μένουν μόνοι τους μετά από αυτό. Μπορεί να μην είναι ο πρώην που λείπει σε έναν Ταύρο, μπορεί να είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια που ο πρώην ήταν σε θέση να τους παράσχει. Αυτό το ζώδιο της γης λατρεύει να αισθάνεται άνετα και η οικειότητα είναι το στοιχείο που του άρεσε με τον πρώην του, ακόμα και στην περίπτωση που το ίδιο το άτομο είχε σταματήσει να του αρέσει.

Καρκίνος

Εάν η Rose από τον Τιτανικό ήταν Καρκίνος, τότε θα κρατούσε το χέρι του Jack μέχρι τώρα, γιατί οι Καρκίνοι δεν ξέρουν πώς να αφήσουν κάποιον να φύγει. Γιατί να προχωρήσεις όταν μπορείς αντί για αυτό να στεναχωριέσαι, να κάνεις πισωγυρίσματα και να ξαναδιαβάζεις παλιά μηνύματα; Αυτό το νοσταλγικό ζώδιο ξοδεύει πολύ περισσότερο χρόνο για να ξαναεπισκεφτεί το παρελθόν, από το να ζει στο παρόν ή να φαντάζεται το μέλλον και συχνά κοιτάζει το παρελθόν με ροζ γυαλιά. Ακόμα κι αν μια σχέση τελείωσε για έναν καλό λόγο, αυτό το ζώδιο του νερού μπορεί να εξακολουθεί να είναι προσκολλημένο σε αυτή – και στα συναισθήματά του για τον πρώην του πολύ μετά το τέλος.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι πολύ λογικοί άνθρωποι, οπότε μπορεί να εκπλαγείς να τους δεις σε αυτή την κατηγορία. Αλλά, όπως και το γειτονικό ζώδιο της γής, ο Ταύρος, ο Παρθένος ευδοκιμεί σε ρουτίνα και προβλεψιμότητα. Επιθυμεί μια σχέση που διαρκεί και επειδή εκείνοι που γεννιούνται σε αυτό το ζώδιο είναι συνήθως ντροπαλοί, το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης δεν είναι μικρός στόχος. Αυτό το ζώδιο της γης δεν μπορεί να αισθανθεί άνετα με τον οποιοδήποτε, έτσι όταν κάνει μια σχέση, είναι συνήθως σημαντική. Ο Παρθένος έχει επίσης την τάση να επενδύει πολύ στη σχέση του, οπότε όταν αυτή τελειώσει, δεν θέλει απλά πίσω τον πρώην του, θέλει να δει μια επιστροφή της επένδυσής του.

Ζυγός

Ακριβώς όπως οι Ταύροι, οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί που τους κυβερνά η Αφροδίτη. Ο Ζυγός είναι γνωστός για το ότι είναι αναποφάσιστος και ανυπόμονος για να προσφέρει ευχαρίστηση, γι αυτό το λόγο αυτό το ζώδιο του αέρα είναι απίθανο να προκαλέσει έναν χωρισμό και είναι πολύ πιθανό να θρηνήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αφού τελειώσει η σχέση. Δεν έχει σημασία πόσο άσχημα μπορεί να το έχει βλάψει ο πρώην γιατί ο Ζυγός δείχνει απίστευτη κατανόηση και μπορεί να συγχωρήσει και να ξεχάσει σχεδόν τα πάντα. Φυσικά, αυτό που δεν θα ξεχάσει είναι πόσο πολύ αγάπησε (και ίσως ακόμα αγαπά) τον πρώην. Αυτοί που γεννιούνται σε αυτό το ζώδιο είναι ιδεαλιστές και θα αναζητούν τον πρώην τους μέχρις ότου κάποιος άλλος να τους προκαλέσει εντύπωση.

 

Με πληροφορίες από woman toc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved