Αυτά τα 3 ζώδια δεν παίρνουν σοβαρά τις σχέσεις και τους αρέσει να φλερτάρουν διαρκώς

POP UP TEAM
/
19 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Εννοείται ότι δεν είναι γραφτό όλες οι σχέσεις να αντέχουν στο χρόνο αλλά ποιος είπε ότι οι σύντομες σχέσεις δεν μπορεί να είναι δυνατές και όμορφες; Αν λοιπόν είναι αυτό που η καρδιά σου λαχταρά, θα πρέπει να ψάξεις σωστά για τον κατάληλο σύντροφο, αυτόν δηλαδή που θα έχει τις ίδιες αναζητήσεις με σένα.

Επομένως, εάν είσαι στη γύρα για να βρεις κάποιον για μια ελεύθερη σχέση ή απλά θες να μην έχεις πίεση στη σχέση σου, δες παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που είναι πιθανό να βρίσκονται στην ίδια αναζήτηση με εσένα, σύμφωνα με την Rachel Satto του Elite Daily.

Κριός

Για τον Κριό, η γνωριμία είναι μια περιπέτεια, μια κατάκτηση και, πάνω απ ‘όλα, πρέπει να είναι διασκεδαστική. Kαθώς κυριαρχείται από τον Άρη, τον πλανήτη που συνδέεται με το πάθος και την επιθετικότητα, αυτό το ζώδιο δεν φοβάται να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Αγαπά τo κυνήγι και μπαίνει συχνά σε πειρασμούς . Εξαιτίας αυτού, η σχέση με έναν Κριό μπορεί να είναι μια έντονη και πολύ καυτή εμπειρία. Αλλά σε αντίθεση με ένα ζώδιο του νερού όπως ο Σκορπιός, που έχει μια παρόμοια ένταση, ένας Κριός που έρχεται με δύναμη, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προσπαθεί να κάνει μια βαθύτερη επαφή. Αυτό το ζώδιο δίνει σημασία στη στιγμή, ακολουθώντας τη διαίσθηση και τις παρορμήσεις του και πιστεύει ότι πρέπει να αφήσει το αύριο να φροντίσει για τον εαυτό του.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι οι κορυφαίοι «ραντεβουδάκηδες». Έχουν μια φυσική και ισχυρή περιέργεια για τους ανθρώπους, οπότε όταν εστιάζουν την προσοχή τους σε εσένα, μπορεί να νιώσουν σαν να εξαφανίζεται ο υπόλοιπος κόσμος. Είναι πνευματώδεις και αγαπούν τη διασκέδαση. Αλλά αυτό το ζώδιο του αέρα έχει επίσης μια συγκεκριμένη χρονική διάρκεια που μπορεί να μείνει συγκεντρωμένο σε κάποιον. Τους αρέσει να στέκονται στα πόδια τους και τείνουν να βαριούνται εύκολα, γι ‘αυτό και επιλέγουν να βγαίνουν με πολλούς ανθρώπους από το να εστιάζουν όλη την προσοχή τους σε ένα μόνο άτομο.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα αληθινό ελεύθερο πνεύμα. Είναι ένα ζώδιο που εκτιμά την ελευθερία του και έχει ένα πολύ μεγάλο όραμα για τον κόσμο και τις σχέσεις. Είναι πολύ φιλοσοφημένο και αγαπά τη βαθιά σχέση με τους ανθρώπους σε πνευματικό και φυσικό επίπεδο. Ως εκ τούτου, η σχέση με έναν Τοξότη είναι μια φλογερή και παθιασμένη εμπειρία. Αλλά αυτό το ζώδιο είναι επίσης τρομερά ανήσυχο. Πρέπει να αναζητά νέες περιπέτειες και εμπειρίες, όπως απαιτούν οι επιθυμίες του. Δεν ανταποκρίνεται καλά στα όρια και τις δεσμεύσεις και προτιμά να κρατάει τα πράγματα χαλαρά μέχρι να νιώσει έτοιμο να δεσμευτεί. Αυτό θα ήταν πολύ απογοητευτικό αν η απεριόριστη αισιοδοξία του και ο γνήσιος ζήλος για τη ζωή δεν τον έκανε τόσο διασκεδαστικό.

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved