Αυτά τα 6 ζώδια κρύβουν τον πραγματικό εαυτό τους σε μια σχέση

POP UP TEAM
/
16 Αυγούστου, 2021

Ναι, ναι. Συμβαίνει. Μπορεί να σου φαίνεται παράλογο, όμως είναι πιο συνηθισμένο από όσο νομίζεις και, ίσως, τ’ άστρα να βάζουν το χεράκι τους και σε αυτή την περίπτωση!

Κρύβουμε τον αληθινό εαυτό μας επειδή φοβόμαστε να είμαστε πραγματικοί και το φοβόμαστε αυτό γιατί δεν μπορούμε να διανοηθούμε την απόρριψη. Λέμε: «Τι θα συμβεί αν δείξω τον πραγματικό εαυτό μου και δεν είναι τόσο σπουδαίος; Τι θα γίνει αν δείξω την αληθινή φύση μου και κανείς δεν του αρέσει;».

Δες παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που κρύβουν τον πραγματικό εαυτό τους σε μια σχέση, σύμφωνα με την Ruby Miranda του Your Tango.

Παρθένος

 Ο Παρθένος είναι ένας πραγματικά καλός φίλος και ένας εραστής που μπορεί να σε παραπλανήσει. Ως σύντροφος, μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις τι υπάρχει στο μυαλό του, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το ξέρεις και δεν μπορείς να το κάνεις. Ο Παρθένος θα κάνει ότι πρέπει να κάνει για να σε κρατήσει γιατί χρειάζεται τα χρήματά σου, την υποστήριξή σου και την έγκρισή σου.

Ωστόσο, δεν θέλει να γνωρίζεις ποιος είναι. Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο που αυτοπροστατεύεται. Θα κάνει ότι χρειάζεται για να εξασφαλίσει τη θέση του στη σχέση, αλλά ποτέ δεν θα γνωρίζεις ποιος είναι και ο λόγος είναι ότι αποκαλύπτει τον αληθινό εαυτό του μόνο με τους ανθρώπους που πιστεύει ότι είναι «οι καλύτεροι». Παραδόξως, οι αισθηματικές σχέσεις δεν γίνονται πάντα με τους «καλύτερους».

Καρκίνος

Αν είσαι σε σχέση με έναν Καρκίνο, ήδη ακούς ψέμματα, καθώς αυτό το ζώδιο σπάνια αποκαλύπτει ποιο είναι πραγματικά ή τι σκέφτεται πραγματικά. Ο Καρκίνος είναι ένα δόλιο ζώδιο. Θα στραφεί εναντίον σου και θα σε επικρίνει. Εάν δεν ευχαριστήσεις τον Καρκίνο, θα σε παραμελήσει.

Θυμήσου, αυτό το ζώδιο δεν συγχωρεί, έχει πολύ λίγη υπομονή μαζί σου και δεν νοιώθει την ανάγκη σου να το γνωρίσεις καλύτερα. Δίνει αυτό που δίνει από τον εαυτό του και παρόλο που είναι πολύ περιορισμένο, είναι έτοιμο να δώσει ακόμη λιγότερα, αν κάνεις το λάθος και ζητήσεις περισσότερα. Δεν θα τα πάρεις.

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο είναι σούπερ απομονωμένο και αισθάνεται ότι δεν είναι απαραίτητο να δείξει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη σε κάποιον άλλο. Εάν ο Υδροχόος δείξει τον αληθινό εαυτό του, θα αποκαλύψει πόσο μισαλλόδοξος και στενόμυαλος είναι. Ο αληθινός εαυτός του θα είναι κάποιος που θα θέλεις να αποφύγεις. Έτσι, αν θέλει φίλους και εραστές, το καλύτερο στοίχημά του είναι να κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο και να δώσει στους ανθρώπους αυτό που θέλουν.

Τους αρέσει να έχει φίλους και δεν έχει καμία πρόθεση να συμμετέχει σε κάτι περισσότερο από μια επιφανειακή εμπειρία. Ο Υδροχόος ούτε καν ξέρει ποιος είναι και το ψάχνει συνέχεια.

Ζυγός

Είναι δύσκολο να γνωρίζεις πραγματικά έναν Ζυγό. Είναι μοναχικός και απροσδιόριστος. Αυτό που πιστεύεις για τη φύση του εραστή σου Ζυγού, είναι κατασκεύασμα της φαντασίας σου. Ποτέ δεν σου έχει δείξει τον αληθινό εαυτό του γιατί αν το έκανε, θα έπρεπε να πάρεις τα βουνά.

Ο Ζυγός σου δείχνει αυτό που θέλεις να δεις, γιατί αν έδειχνε ποιος είναι, δεν θα σου άρεσε και αυτό θα μπορούσε να ταράξει τα νερά, κάτι που ο Ζυγός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Θέλει τα πράγματα να κυλούν ομαλά χωρίς καμία διαφωνία. Για να διατηρήσει αυτό το είδος σταθερότητας, ο Ζυγός θα ψεύδεται για χρόνια.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς δεν θέλει πραγματικά να φτάσεις πολύ κοντά του, αλλά θέλει αγάπη και σχέση. Ως σύντροφο, θα βρεις τον εαυτό σου να λατρεύει κάθε κίνησή του. Είναι η ίδια η καλοσύνη προσωποποιημένη, αλλά αυτό είναι μόνο μια πλευρά του χάους που κρύβει μέσα του.

Ο Ιχθύς είναι πάρα πολύ ευαίσθητος για να ανοίξει τα χαρτιά του και αν το κάνει, πάντα το μετανιώνει. Εάν γνώριζες τι θα μπορούσε να βλάψει έναν Ιχθύ, φοβάται ότι θα το χρησιμοποιήσεις εναντίον του, έτσι, αντί να αποφεύγει απλώς την πραγματικότητα, είναι υπερβολικά καλός και υπερβολικά αφοσιωμένος σε σένα. Εάν εστιάσεις σε αυτόν, ποτέ δεν θα δεις τον πραγματικό άνθρωπο, μόνο το καλόκαρδο ψεύτικο άνθρωπο που θέλει να δεις.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος βρίσκει ανυπόφορα δύσκολο να δείξει τον αληθινό του εαυτό κάτω από σχεδόν όλες τις περιστάσεις, έτσι το ίδιο μπορείς να περιμένεις και σε μια ρομαντική σχέση. Με τον Δίδυμο ως εραστή / σύντροφο σου, ποτέ δεν θα ξέρεις ποιος είναι αυτός που αγαπάς.

Μπορεί να σου δείχνει πού και πού κανένα σημάδι, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Δίδυμος έχει τόσο πολλά να κρύψει που ούτε καν θεωρεί απαραίτητο να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από αυτά που είναι πρόθυμος να δώσει. Ο Δίδυμος είναι ένα κρύο, μυστήριο ζώδιο. Επιθυμεί την αγάπη και την αφοσίωση, αλλά δεν είναι πρόθυμος να τη δώσει.

Mε πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved