Τα 3 ζώδια που είναι βέβαιο ότι θα σε “ψάξουν” στο google πριν το πρώτο σας ραντεβού

POP UP TEAM
/
28 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Υπάρχουν πολλοί που όταν προετοιμάζονται για το πρώτο ραντεβού, αντιμετωπίζουν ένα δίλημμα: Να αναζητήσουν ή όχι στο Google το ποιος είναι ο άνθρωπος που θα γνωρίσουν για πρώτη φορά. Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει «κανόνας» ή «σωστός τρόπος» για να τσεκάρεις ένα άτομο που δεν γνωρίζεις καλά πριν το συναντήσεις αυτοπροσώπως. Με βάση αυτό, ορισμένα ζώδια δεν εμπιστεύονται τόσο εύκολα όσο άλλα και μπορεί να θέλουν να κάνουν μια πλήρη αναζήτηση στο διαδίκτυο πριν νιώσουν άνετα να συναντηθούν με κάποιον για ποτά. Και ποιος μπορεί να τα κατηγορήσει;

Παρακάτω θα δεις τα ζώδια που θα σε «γκουκλάρουν» πριν από το πρώτο ραντεβού, σύμφωνα με την Tayi Sanusi του Elite Daily.

Λέων

Εάν υπάρχει κάποιο ζώδιο που μισεί το αίσθημα να βαδίζει στο άγνωστο ή να μην είναι προετοιμασμένο, σίγουρα είναι ο Λέων. Αυτό το εξωστρεφές και χαρισματικό άτομο είναι εξαιρετικά επιλεκτικό για το ποιον επιλέγει για να περάσει ρομαντικό χρόνο, οπότε μην εκπλαγείς αν εμφανιστεί στο πρώτο σας ραντεβού έχοντας ήδη κάνει την εργασία του στο σπίτι. Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, η «εργασία στο σπίτι» είναι ένας ευφημισμός για τις αμέτρητες ώρες που πιθανότατα έχει περάσει αναζητώντας στο Διαδίκτυο για νόστιμες πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να σε καταλάβει.

Σκορπιός

Γνωστός ως μυστικοπαθής, ευαίσθητος και έντονος, ο Σκορπιός υπερηφανεύεται ότι βρίσκεται ένα βήμα μπροστά. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι στο οποίο ο Σκορπιός δίνει αξία πάνω απ ‘όλα και είναι το κύριο πράγμα που αγωνίζεται να δώσει σε άλλους. Η σχεδόν ψυχική ικανότητά του να αναλύει νέους ανθρώπους, μπορεί να είναι απειλητική, αλλά απλώς ξέρεις ότι αν ένας Σκορπιός εμφανιστεί στο πρώτο ραντεβού, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει κάνει την έρευνά του και έχεις περάσει από το αρχικό τσεκ. Ωστόσο, θα υπάρξουν πολλές ακόμη δοκιμές αφοσίωσης που θα έρθουν, οπότε να είσαι έτοιμη.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι μερικοί από τους πιο αγαπητούς και ευγενικούς ανθρώπους που θα συναντήσεις ποτέ, αλλά δεν είναι τέλειοι. Σε αντάλλαγμα για όλη τη στοργή και προδέρμ που πρέπει να δώσουν, οι Καρκίνοι μπορεί να γίνουν βαθιά ανασφαλείς. Οι ανασφάλειες και οι βαθιές ανησυχίες τους για το ότι μπορούν να πληγωθούν, τους κάνουν γρήγορα να καταλήξουν σε συμπεράσματα. Οι πιο έμπειροι Καρκίνοι πιθανότατα έχουν καεί στο παρελθόν από τη γενναιοδωρία και την ανοιχτή τους καρδιά, οπότε δεν θα διστάσουν να κάνουν μια επισταμένη έρευνα πριν από ένα πιθανό ραντεβού.

 

Mε πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved