Αυτά είναι τα 3 ζώδια που κάνουν τα καλύτερα προξενιά

POP UP TEAM
/
18 Αυγούστου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Εάν έχεις έναν φίλο ή μια φίλη που έχει αναλάβει τον ρόλο της προξενήτρας σου, αλλά εσύ ρίχνεις συνέχεια άκυρο, γιατί θέλεις να δοκιμάσεις μόνη σου την τύχη σου στον έξω κόσμο, τσέκαρε αν ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Γιατί τα 3 ζώδια που θα διαβάσεις είναι, σύμφωνα με την Rachel Shatto του Elite Daily, οι καλύτεροι προξενητές του ζωδιακού κύκλου.

Δίδυμοι

 Η φυσική πνευματική περιέργεια του Δίδυμου σημαίνει ότι έχει γνωρίσει τους ανθρώπους στη ζωή του σε βαθύ επίπεδο και τους κατανοεί πραγματικά. Ως αποτέλεσμα, όταν βλέπει κάποιον που μπορεί να ταιριάζει με τους φίλους του, δεν το βλέπει μόνο ως επιφανειακή συμβατότητα, αλλά βασίζεται στη γνώση του ποιοι είναι πραγματικά βαθιά μέσα τους αυτοί οι άνθρωποι. Και εξαιτίας αυτού, αξίζει σίγουρα να ακούσεις τις συμβουλές του. Όσο για το τι ωθεί την επιθυμία του Δίδυμου για ζευγάρωμα, ειλικρινά είναι πολύ περίεργος να δει πώς θα εξελιχθούν όλα.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι γεννημένος προξενητής. Είναι πολύ παρατηρητικός και κριτικός, οπότε βλέπει την αλήθεια σε ανθρώπους, τόσο καλά όσο και κακά. Είναι επίσης φυσικός επιλυτής προβλημάτων, οπότε η συναρμολόγηση ανθρώπων σαν κομμάτια παζλ είναι κάτι που κάνει ο εγκέφαλός του στον αυτόματο πιλότο. Αλλά θέλει επίσης να δει, πραγματικά, τους φίλους του χαρούμενους. Ο Παρθένος λατρεύει να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά και βρίσκει έναν ισχυρό τρόπο για να το κάνει αυτό.

Ζυγός

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που σχετίζεται με την αγάπη και την ομορφιά, οπότε παρατηρεί τα πράγματα και τους ανθρώπους που πάνε καλά. Ο Ζυγός δίνει βάρος στην ισορροπία και την αρμονία στη ζωή του, οπότε είναι καλός στην επιλογή συντρόφων που δημιουργούν όμορφη συμμετρία. Συχνά βλέπει το τέλειο ζευγάρι εκεί που οι άλλοι συνήθως το παραβλέπουν. Και χάρη στην κοινωνική διάσταση του Ζυγού, διαθέτει έναν τεράστιο κοινωνικό κύκλο για να εντοπίσει τα τέλεια ζευγάρια. Έτσι, εάν οι φίλοι σου Ζυγοί, σου αναφέρουν ότι έχουν κάποιον που ταιριάζει τέλεια για σένα, κάνε στον εαυτό σου μια τεράστια χάρη και δώσε ιδιαίτερη προσοχή.

 

Mε πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved