Αυτά είναι τα 3 πιο εξωστρεφή ζώδια που δεν θα διστάσουν να σε καμακώσουν

POP UP TEAM
/
30 Ιουνίου, 2020

Γνωρίζουν ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και δεν θα διστάσουν να σε «καμακώσουν», κάνοντας την πρώτη κίνηση

Είτε σαρώνεις τις διάφορες εφαρμογές (dating apps) για να βρεις τον καυτό εραστή που πάντα έψαχνες, είτε περιμένεις να συναντήσεις το κοσμικό σου ταίρι, όταν είσαι ντροπαλός/ή, το να πετύχεις μπορεί να αποδειχθεί μια δύσκολη υπόθεση (για σένα τα γράφω συνεσταλμένε Ιχθύ, σκεπτικιστή Παρθένε και μυστικοπαθή Σκορπιέ). Αν όμως δεν έχεις κανένα πρόβλημα στο να κάνεις την πρώτη κίνηση, καλύτερα να αναζητήσεις τα ζώδια που έχουν εξωστρεφή χαρακτήρα και σίγουρα θα φλερτάρουν μαζί σου χωρίς τους συνήθεις αρχικούς δισταγμούς.

Αν το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι είναι ένα εξωστρεφές ζώδιο και νιώσει ότι εσύ κάνεις πίσω, να είσαι σίγουρος/η ότι θα πάρει το προβάδισμα. Είναι ο τύπος που θα δηλώσει με τόλμη την επιθυμία του για σένα και θα σου πει με λεπτομέρειες για το τι ακριβώς ονειρεύεται και θέλει να κάνει στη ζωή του. Είναι ο ελκυστικός barista που θα σου χαμογελάσει με αυτοπεποίθηση και θα σου δώσει το τηλέφωνό του ή αυτό το γοητευτικό άτομο που ζήτησε το λογαριασμό σου στα social και μετά επισκέφθηκε το προφίλ σου, για να γνωριστείτε καλύτερα, χωρίς δισταγμούς και επιφυλάξεις.

Δες παρακάτω ποια είναι τα 3 πιο εξωστρεφή ζώδια που γνωρίζουν ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και δεν πρόκειται να διστάσουν ποτέ να σε «καμακώσουν» κάνοντας την πρώτη κίνηση. 

ΛΕΩΝ

Η αγάπη και η ανάγκη του Λέοντα να τραβάει την προσοχή δεν είναι ο μόνος λόγος που θα σε προσεγγίσει, αλλά σίγουρα είναι ο αρχικός λόγος που θα τον ωθήσει να σε φλερτάρει. Αν δεν ονειρευόταν να γίνει σταρ του μιούζικαλ, είναι αυτός που διακρίθηκε στις σπουδές του με την υψηλότερη βαθμολογία ή που έχει μια διευθυντική θέση στη δουλειά του. Ο Λέων δεν φοβάται τα φώτα της δημοσιότητας και για αυτό δεν θα προβληματιστεί ούτε θα διστάσει να κάνει την πρώτη κίνηση για να σε κατακτήσει.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ο γενναίος, τολμηρός εξωστρεφής του ζωδιακού κύκλου. Εάν το ταίρι σου είναι Κριός να ξέρεις ότι πρόκειται για το παιδί που μεγάλωσε, κάνοντας ριψοκίνδυνα κόλπα με το ποδήλατο και αυτός που ξεκινούσε τους καυγάδες για το φαγητό στο τραπέζι. Ως ενήλικας, θα κάνει φασαρία, απίστευτες φάρσες στους φίλους του και δεν θα διστάσει να σου στείλει στα social media μια ελκυστική ή και… πονηρή φωτό. Επειδή κυβερνάται από τον Άρη τον πλανήτη του πολέμου και της επιθετικότητας, δεν φοβάται να κάνει τις απαραίτητες κινήσει για να πάρει αυτό που θέλει σε όλους τους τομείς: στις σπουδές του, στο ξεκίνημα μια νέας δουλειάς και βέβαια στο να σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν σκέφτεσαι να συναντήσεις έναν Δίδυμο ή να τον φλερτάρεις, να είσαι σίγουρος/η ότι δεν πρόκειται να τρομάξει καθόλου, επειδή ξέρει ότι έχει το χάρισμα της επικοινωνίας. Από την ποπ κουλτούρα, την πολιτική και την τεχνολογία, θα ανακαλύψεις ότι έχει την πιο πρόσφατη ενημέρωση για τα πάντα και ποτέ δεν του τελειώνουν αυτά που έχει να πει. Δεν είναι μόνο ο πιο ευχάριστος τύπος σε ένα πάρτι, αλλά έχει και το απόλυτο ταλέντο να ψιθυρίζει τις πιο γλυκές ανοησίες μέσα στο αυτί σου!

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved