Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο όταν το τσακώσεις να λέει ψέματα;

POP UP TEAM
/
23 Αυγούστου, 2021

Ποια είναι η αντίδρασή του όταν το ξεσκεπάσεις; Θα το παραδεχτεί ή θα σου αραδιάσει μπαρούφες;

Όλοι οι άνθρωποι, σε ορισμένες περιπτώσεις, λένε ψέματα ή «αλλοιώνουν» την αλήθεια για να προστατευτούν, να καλύψουν ένα πρόσωπο που αγαπούν, γιατί η πραγματικότητα είναι too much για αυτούς να τη δεχτούν ή γιατί απλά το έχουν στο αίμα τους να παραμυθιάζουν και τους βγαίνει αυθόρμητα το ψέμα ή η δικαιολογία!

Για να δούμε λοιπόν ποια ζώδια λένε ψέματα, για ποιο λόγο και ποια είναι η αντίδρασή τους όταν τους ξεσκεπάσεις;

ΚΡΙΟΣ

Ο αυθεντικός Κριός δεν λέει ψέματα σχεδόν ποτέ. Δεν έχει την υπομονή να τα κατασκευάσει, ούτε συνηθίζει να κάνει μανούβρες. Παρ’ όλα αυτά καμιά φορά αναγκάζεται να το κάνει για να γλυτώσει τα δράματα και τα κλάματα που θα ακολουθήσουν, αν ξεστομίσει την αλήθεια. Επειδή όμως δεν ξέρει να λέει ψέματα, εύκολα προδίδεται, οπότε μην φοβηθείς να τον ξεμπροστιάσεις. Θα σου πει την αλήθεια αμέσως χωρίς πολλά-πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το ζώδιο αγαπά τα χρήματα, τη βολή του και τα καλά πράγματα στη ζωή και κάνει ό, τι μπορεί για να μη χάσει τα κεκτημένα του ή να αποκτήσει το παραπάνω και αυτό είναι το αδύνατο σημείο του. Εάν λέει ότι δεν έχει μετρητά πάνω του, ότι έχει ξεμείνει και δεν έχει μία, μην τον πιστέψεις γιατί συνήθως δεν ισχύει. Έχει κάνει το κουμάντο του, απλά δε θέλει ούτε να δώσει, ούτε να ξέρει ο άλλος πόσα έχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι από τη φύση τους παραμυθάδες και μάλιστα πολύ καλοί και το ψέμα το έχουν στο τσεπάκι τους. Μιλάνε γρήγορα, λένε πάρα πολλά, οπότε είναι αδύνατο να τους παρακολουθήσει κάποιος. Τα πάνε από δω, τα φέρνουν από ‘κεί, τα μπουρδουκλώνουν, αλλά τουλάχιστον ακόμα κι εκεί είναι εύστροφοι και εφευρετικοί. Αν διασταυρώσεις το τι σου λένε, θα τους ανακαλύψεις αμέσως, αλλά θα σε διασκεδάσουν με τις “ιστορίες” που θα σου πουλήσουν, έτσι ώστε στο τέλος λίγο θα σε νοιάζει, αν είναι πραγματικές ή φανταστικές. Όταν ένας Δίδυμος ξεκινά πρόταση με το “σου λέω την αλήθεια…” να ξέρεις ότι 99,9 % είναι ψέμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα περισσότερα ψέματα που λέει ένας Καρκίνος είναι για να προστατέψει ή να καθησυχάσει τους δικούς του ανθρώπους. Αν όμως εξακολουθεί να σε τρώει κάτι μέσα σου, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και στρίμωξέ τον στην γωνία γιατι μόνο έτσι θα μάθεις τη δυσάρεστη αλήθεια.

ΛΕΩΝ

Και αυτό το ζώδιο είναι καλό στο συγκεκριμένο «άθλημα», κυρίως όμως επειδή του αρέσει να βάζει «σάλτσα» στα λεγόμενά του, ώστε να κάνουν περισσότερο ντόρο ή να γίνουν πιο θεαματικά. Αυτά που λέει έχουν μια δόση υπερβολής και γι’ αυτό αντιλαμβάνεται κάποιος ότι δεν ισχύουν. Αν του δείξεις ότι σε έχει συνεπάρει, θα συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και έτσι αργά ή γρήγορα θα εκτεθεί. Μην είσαι σκληρός όμως μαζί του γιατί δεν το κάνει από σκοπιμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος μισεί πραγματικά τα ψέματα γιατί αποδιοργανώνεται και χάνει τον μπούσουλα. Μόνο αν η αλήθεια θέτει σε κίνδυνο την επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου που έχει καλά σχεδιάσει, θα το επιχειρήσει. Στην περίπτωση αυτή όμως θα έχει σιγουρευτεί πλήρως και θα προτιμήσει την απόκρυψη της αλήθειας, αφού κρίνει ότι είναι λιγότερο επιβλαβής από ό, τι η αποκάλυψή της.

ΖΥΓΟΣ

Ένας διάσημος αστρολόγος κάποτε είχε αποκαλέσει τους Ζυγούς «χαμογελαστούς Σκορπιούς». Τους έδωσε αυτό το παρατσούκλι γιατί με τον γλυκό και καλοσυνάτο τρόπο τους, άνετα ρίχνουν στάχτη στα μάτια του άλλου, χωρίς ποτέ να τους υποψιαστούν. Κι εκεί που λένε τα περισσότερα ψέματα είναι στις σχέσεις τους, όπου συνηθίζουν, πριν χωρίσουν, να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη. Κι επειδή είναι άριστοι διπλωμάτες, ακόμα κι αν γίνουν τσακωτοί, θα τα μπαλώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμα κι αν είσαι 100% σίγουρος ότι λέει ψέματα, μην μπεις καν στον κόπο να το εξιχνιάσεις γιατί θα χάσεις τσάμπα χρόνο. Το έχει ήδη προβλέψει και θα έχει καλύψει περίτεχνα τα ίχνη του, οπότε δεν πρόκειται να τον ξεμπροστιάσεις. Μαντέψε για ποιο θέμα ψεύδεται συνήθως, κυρίως ο άντρας Σκορπιός! Ναι σωστά καταλάβες. Για το σεξ! Λογικό είναι, αφού προσπαθεί να διατηρήσει τη φήμη του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι περισσότεροι Τοξότες δεν μπορούν να πουν ψέματα. Είναι τόσο αυθόρμητοι που είναι αδύνατο να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και να μην ομολογήσουν τα πάντα γι’ αυτό κι είναι γνωστό ως το πιο ειλικρινές ζώδιο. Στη σπάνια περίπτωση όμως που το κάνουν, όπως σε όλα τα πράγματα, θα το παρακάνουν. Θα ξεκινήσουν από ένα μικρούλι και αθώο και θα το φτάσουν στο τεράστιο που δεν καταπίνεται με τίποτα. Συνήθως αναμειγνύουν αλήθεια με ψέμα για να φανεί ακόμα πιο πιστευτό και τα καταφέρνουν μια χαρά. Αν τους πιάσεις όμως στα πράσα, ξεσπούν σε γέλια και το δέχονται αμέσως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως αισθάνεται ενοχές, όταν αναγκάζεται να πει ψέματα. Απεχθάνεται την ανεντιμότητα, συν το ότι νιώθει ότι χάνει πολύτιμο χρόνο με το ψάχνει τι να πει ή να τσεκάρει τι είναι αλήθεια. Έχει περισσότερο τη φήμη του υποκριτή, αφού μπορεί να μην ψεύδεται, αλλά δεν φανερώνει κιόλας την αλήθεια γιατί τον νοιάζει η γνώμη ή η εντύπωση που θα σχηματίσουν οι άλλοι. Αν τον πιάσεις στα πράσα, σταυρώσαι τα χέρια σου και κοίταξέ τον κατάματα. Θα αλλάξει σαράντα χρώματα, στο τέλος θα το παραδεχτεί κι ίσως διακρίνεις και μια μικρή ανακούφιση στα μάτια του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ούτε οι Υδροχόοι συνηθίζουν να λένε ψέματα, αφού ξέρουν ότι η αλήθεια μπορεί να σοκάρει και δεν κρατιούνται να είναι θεατές στο μπάχαλο που δημιουργούν και να «κόβουν» αντιδράσεις. Όμως πολλές φορές υπερβάλλουν στο λόγο, αντιφάσκουν ή λένε διάφορα που δεν πιστεύουν, μόνο και μόνο για να προκαλούν. Αν και όταν το επιχειρούν πάντως, είναι πραγματικά πολύ εφευρετικοί. Αν τους ξεμπροστιάσεις, μειώνουν αμέσως τη σημαντικότητα του ψέματος και θα σου την πουν κιόλας που το κατάπιες εύκολα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες έχουν μάστερ στα ψέματα, αφού συνήθως πριν τα πουν έχουν φτάσει στο σημείο να τα πιστέψουν κι ίδιοι. Η πιο συνηθισμένη δικαιολογία τους, αν τους τσακώσεις είναι ότι το έκαναν «για το καλό σου, για να μην πληγωθείς». Η αλήθεια είναι όμως ότι απλά τους αρέσει να κινούνται μυστικά, να μην στριμώχνονται και αποφεύγουν την σκληρή πραγματικότητα, όπως ο διάολος το λιβάνι κι ίσως είναι αυτή η αιτία που κι αυτοί παραμυθιάζονται από κάποιον άλλον, πιο επιτήδιο…

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved