Ποιος κακός της Disney είσαι με βάση το ζώδιό σου;

POP UP TEAM
/
13 Ιουλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Οι 12 πιο χαρακτηριστικοί villains από τις πασίγνωστες ταινίες της Disney και τα ζώδιά τους.

Εν δυνάμει, όλοι οι villains, οι ”κακοί” τέλος πάντων, μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά. Ζήλια, μίσος, πάθη, υπεροψία κτλ. Το να τους αποδώσουμε ένα ζώδιο είναι δύσκολο. Αν ρωτάτε εμάς, οι μισοί θα έπρεπε να ‘ναι Σκορπιοί και οι άλλοι μισοί Λέοντες ή Ιχθύες. Σοβαρά σας μιλάμε βγάλαμε κλήρο για να κατατάξουμε τους χαρακτήρες σε ένα ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ: Hades (ΗΡΑΚΛΗΣ)

Ξεκινάμε, λοιπόν, από τον αγαπημένο Άδη! Ανυπόμονος και ”εκρηκτικός”, αλαζόνας και παρορμητικός, η τέλεια συνταγή για να φτιάξεις έναν ”αδικημένο” Κριό. Δεν φτάνει που ο Δίας γλεντικοπά και μπεκροπίνει στον Όλυμπο, ήρθε και το μόμολο να τον εκθρονίσει;

hades

ΤΑΥΡΟΣ: Claude Frollo (ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ)

Πέσαμε στα βαριά. Ποιος δεν θυμάται αυτήν την μορφή; Θα μπορούσαν να του αποδοθούν πολλά ζώδια για να ‘μαστε ειλικρινείς, εμείς επιλέξαμε αυτό! Κολλημένος στις αρχές του και τις αντιλήψεις του, πέφτει, (όχι που δεν θα έπεφτε) στην παγίδα και ερωτεύεται την πτωχή και παρακατιανή τσιγγάνα, Εσμεράλντα. Ο λόγος που του αποδίδουμε αυτό το ζώδιο είναι ότι δεν άλλαξαν ποτέ οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω του μέχρι το τέλος.

claudo

ΔΙΔΥΜΟΙ: Scar (ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ)

Ναι, ναι! καλά ακούσατε! Δεν θα τον βάζαμε Λέων, επειδή είναι λιοντάρι! Τι είμαστε; Τίποτα βασικές; Πόσο μανιπιουλέισον, που λένε και στο χωριό μου, μπορεί να εξασκήσει κάποιος; Όλοι τον είχαν ως ο καλούλης αλλά δύστροπος ”θείος Σκαρ” μέχρι που ένα λιονταράκι, ονόματι Σίμπα, του βγάζει όλο τον κρυμμένο κακό του εαυτό.

lionk

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Mother Gothel (ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ)

«Η μαμά ξέρει καλύτερα» όπως λέει και το άσμα από την ταινία ”Tangled”. Η καλή μανούλα της Ραπουνζέλ, που τόσο την αγαπά και τόσο θέλει το καλό της, #not. Φροντίζει πάντα να την ελέγχει συναισθηματικά κάνοντας την να πιστεύει πως δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα την νοιαστεί όπως εκείνη.

rapoun

ΛΕΩΝ: Cruella De Vil (101 ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ)

Η μόδα σκοτώνει… κυριολεκτικά. Δεν μας απασχολεί, αν είναι σκυλιά, γατιά κτλ, κτλ, αρκεί να ‘μαστε φάμπιουλους. Σκέφτηκε η Κρουέλα και χωρίς δισταγμό απήγαγε τα σκυλιά της υπαλλήλου της, ράτσας Δαλματίας με σκοπό να τα κάνει γούνα για την πάρτη της. Πού να κοντρολάρεις όμως 101 κουτάβια;

cruela

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Lady Tremaine (ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ)

Τι ψύχωση με την καθαριότητα κι αυτή; «Σταχτοπούτα σκούπισε εδώ», «Σταχτοπούτα σφουγγάρισε εκεί», «Πλύνε τα πιάτα», «Καθάρισε τους στάβλους». Και όλα αυτά γιατί οι δικές τις κόρες ήταν άσχημες και στρίτζες. Και τι κατάλαβε; Και η Σταχτοπούτα πήγε στο χορό, και την ερωτεύτηκε ο πρίγκιπας, αφήστε που ήταν και νοικοκυρά (κελεπούρι μιλάμε). Φάε τις σφουγγαρίστρες τώρα, Λαίδη για να μάθεις.

staxtop

ΖΥΓΟΣ: Yzma (Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ)

Πάντα στην πένα, και περιποιημένη, η Yzma είναι ίσως από τους λατρεμένους χαρακτήρες που είδαμε. Διατηρεί μόνιμα την εικόνα της αψεγάδιαστη μπροστά σε άλλους, ασχέτως αν πίσω από την πλάτη τους θέλει να τους δολοφονήσει! «Ένα λάμα; Έπρεπε να είχε πεθάνει» είπε, καθώς προσπαθούσε να δηλητηριάσει τον αυτοκράτορα Κούζκο, και τα σχέδιά της θα είχαν πετύχει αν ο ναρκισσισμός της την είχε προφυλάξει ως προς την καλύτερη επιλογή ακόλουθου και όχι του χαζού και αγαθού Κρόνκ!

zigos

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Jafar (ΑΛΑΝΤΙΝ)

Ε ναι! Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν ο μεγάλος Βεζίρης; Κάτι σαν τον Ιζνογκούντ ένα πράγμα. Θέλει να γίνει Σουλτάνος στη θέση του Σουλτάνου. Το σχέδιο είναι να παντρευτεί την κόρη του Σουλτάνου, Γιασμίν, μετά να την υποδουλώσει, να πάρει τη θέση που λαχταρά, μετά να σκοτώσει την Γιασμίν και τον Σουλτάνο και να γίνει μονάρχης. Καλέ, πολύ θανατικό έπεσε στην Άγκραμπα. Αγαπημένε Τζαφάρ, κάτι πιο απλό δεν έχει;

aladin

ΤΟΞΟΤΗΣ: Queen of hearts (ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ)

Πέραν του στιλιστικού, που ας μην επεκταθώ, ποντάρουμε και στην τράπουλα. Κόκκινο και τράπουλα; Το πράγμα φωνάζει από μόνο του. Ντάμα Κούπα, λοιπόν, για τους Τοξότες μας. Πέραν της ταινίας που από μόνη της είναι γιούχου και σας πάει γάντι, έχετε και την ευκαιρία να είστε οι ”κακοί”, αλλά στην ουσία δεν είστε κιόλας. Ποια βασίλισσα δεν θα προστάτευε το βασίλειό της από εισβολείς; Ακόμα και αν αυτοί είναι κοριτσάκια, συνοδευόμενα από λαγούς και γάτες.”of with his heads” είναι αυτό που πρεσβεύετε!

giphy

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Maleficent

Δε σε χάλασε; Τι άλλο θα μπορούσες να είσαι; Σκληρή και δίχως οίκτο στην αρχή, αλλά τελικά ένα κούτσικο την μαλάκωσε μέχρι το κόκκαλο. Δεν έχει σημασία που καταράστηκε την Ορόρα να κοιμάται αιώνια, ίσως ήταν πολύ άτακτη ή το έκανε κατά λάθος. Δεν θα κάνει ό,τι θέλει μικρό παιδί. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από αυτήν…

malefic

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ursula (ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ)

Ξέρεις ότι κάτι πάει λάθος με το που την βλέπεις, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό! Η έλλειψη συναισθημάτων της κάνει το όνειρο μιας μικρής γοργόνας εφιάλτης. Πόδια θες; Θα τα ‘χεις. Πρίγκιπα θες; Θα τον έχεις. Φωνούλα όμως δεν θα χεις. Εμ της πήρε την φωνή, εμ κόντεψε να της πάρει και τον άντρα.

ursoulagorgo

ΙΧΘΥΕΣ: Prince Hans (FROZEN)

Έλεγχος μέσω συναισθημάτων. Τι πρωτότυπο για έναν Ιχθύ! Έβαλε στόχο την μικρότερη και πιο αφελή αδερφή, Άννα, για να γίνει βασιλιάς παρακαλώ, ούτε καν πρίγκιπας του Aρεντέιλ. Κορόιδεψε την Άννα, κορόιδεψε την αυλή, κορόιδεψε τους πολίτες ότι είναι ένα κομμάτι μάλαμα και γλυκούλης και θέλει το καλό τους, αλλά αυτή η Έλσα είναι κακιά, έχει κακία μέσα της, οπότε πρέπει να την βγάλουμε από τη μέση. Πώς; μα φυσικά πείθοντας τους πάντες ότι σκότωσε την αδερφή της, Άννα.

ixthis

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved