Τα 4 ζώδια που λατρεύουν τη μοναξιά

POP UP TEAM
/
6 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ας ξεκινήσουμε με μία γενική παραδοχή. Η μοναξιά δεν είναι κακό πράγμα. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλοι, έστω και για κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα. Απλώς υπάρχουν κάποια ζώδια που προτιμούν να είναι γενικώς μοναχικά και να κρατούν αρκετά πράγματα για τον εαυτό τους. Όταν είναι στάση ζωής, όλα είναι καλά.

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν οι γύρω τους παρεξηγούν αυτήν τη στάση ζωής. Αλλά τι να κάνουμε τώρα; Για εκείνους είναι «πιο καλή η μοναξιά από εσένα που δεν φτάνω». Βαριούνται την πολυκοσμία και δεν γουστάρουν να σου αναλύουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα γυρίσουν στο σπίτι τους και θα είναι μόνοι με τον εαυτό τους. Ή το σκύλο τους.

Σκορπιός

Τη βλέπεις τη μυστικοπάθεια από χιλιόμετρα μακριά. Δεν σε εκπλήσσει. Ο Σκορπιός γενικά έχει μάθει να προφυλάσσει τα συναισθήματά του, ειδικά εάν έχει πληγωθεί στο παρελθόν. Είναι γενικά κρυψίνους και δύσκολα θα σου ανοιχτεί. Δεν του αρέσει όταν παραβιάζεις τον χώρο και τα όριά του και προτιμά να περνά ώρες μόνος του, βυθισμένος στις σκέψεις του. Είναι το ζώδιο που θα μπει δύσκολα σε σχέση και οι φίλοι του είναι μετρημένοι στο ένα χέρι. Αλλά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι της ζωής του.

Καρκίνος

Αν και μιλάμε για το πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο, ο Καρκίνος χρειάζεται πολύ χρόνο με τον εαυτό του ώστε να καταλάβει πώς νιώθει. Πληγώνεται εύκολα εκεί έξω και πολλές φορές βλέπει τον κόσμο σαν απειλή. Μην ξεχνάς το σύμβολο του ζωδιό του. Το καβούρι περπατά πλάγια και κλείνεται στο καβούκι του (κυριολεκτικά). Το σπίτι του είναι το φρούριό του και έχει ανάγκη τη μοναξιά, ανά περιόδους, ώστε να γεμίζει με ενέργεια και να προχωρά.

Παρθένος

Ο Παρθένος επιλέγει συνειδητά τη μοναξιά, γιατί μόνο έτσι νιώθει ο πραγματικός εαυτός του. Ανασυντάσσεται, αναλύει αυτά που του συμβαίνουν μέσα στην ημέρα και αποφασίζει αναλόγως για το πώς θα πράξει. Επίσης, δεν κάθεται σε ησυχία. Όταν είναι μόνος, δουλεύει, μελετά και είναι σε διαρκή κίνηση. Περνά ωραία με τους αγαπημένους του, αλλά δεν είναι η βασική προϋπόθεση για να νιώσει ευτυχισμένος.

Ιχθύς

Όπως κατάλαβες, τα ζώδια του Νερού είναι εκείνα που αγαπούν περισσότερο τη μοναξιά. Ακριβώς επειδή είναι αρκετά συναισθηματικά, νιώθουν ότι κανείς δεν μπορεί να τους πληγώσει όταν είναι μόνα. Έτσι ακριβώς κι ο Ιχθύς. Δεν θέλει να κρίνεται από τους άλλους και κρατά τις αποστάσεις. Νιώθει ότι δίνει πολλά στους ανθρώπους και η μοναξιά του χαρίζει τον χρόνο να σκεφτεί και να φορτίσει τις μπαταρίες του

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved