Ζώδια: Αυτό το στοιχείο σου τον τράβηξε και δεν είναι η εμφάνιση

POP UP TEAM
/
5 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Όχι, δεν κοιτάει μόνο συγκεκριμένα σημεία του σώματός σου

Οι άνδρες, όπως έχεις καταλάβει, είναι περίεργα όντα, ορισμένες φορές. Σαφώς θα κοιτάξουν ένα ωραίο σώμα, το μπούστο ή τους καλοσχηματισμένους γλουτούς σε μια γυναίκα, ωστόσο, δεν είναι πάντα αυτό που τους τραβάει πάνω της. Στην πραγματικότητα, αν και η εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσουν, αν πρόκειται να προχωρήσουν σε μια σχέση τα συναισθήματα έχουν τον πρώτο λόγο. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ανάλογα με το ζώδιό του, υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που κάνουν την καρδιά του να χτυπάει πιο δυνατά. Διάβασε παρακάτω ποια είναι αυτά!

ΚΡΙΟΣ

Ένας άντρας Κριός, θα λατρέψει το πάθος σου, τα μάτια σου που λάμπουν και την ενέργεια σου να ξεχειλίζει, όταν μιλάς για κάτι που πραγματικά αγαπάς με την δύναμη της ψυχής σου. Αν μάλιστα σου αρέσουν διάφορα αθλήματα, μηχανές ή αυτοκίνητα, θα μιλήσεις κατευθείαν στην καρδιά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άνδρας Ταύρος θα εκτιμήσει το ότι δεν είσαι από εκείνες που μασουλούν μόνιμα ένα μαρούλι, ισχυριζόμενη ότι κάνεις δίαιτα. Άλλο να προσέχεις τη διατροφή σου και άλλο να μην μπορείς να απολαύσεις ένα ωραίο γεύμα. Να πας σε ένα εστιατόριο, να χαλαρώσεις και να εκτιμήσεις το κάθε πιάτο γευστικά, αντί να μετράς τις θερμίδες του και πόσο πρέπει να πεινάσεις μετά για να τις χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο άντρας Δίδυμος έχει ένα απίστευτο επικοινωνιακό ταλέντο και αυτό είναι που χρησιμοποιεί για να προσελκύσει τους άλλους, οπότε το ιδανικό είναι να βρει μια γυναίκα, που εκτός από εμφανίσιμη ή έξυπνη, θα είναι και καλή ακροάτρια. Μια που απλά να κάθεται, να ακούει (πραγματικά να ακούει) και να δείχνει ότι την ενδιαφέρουν όσα λέει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άνδρας Καρκίνος, παρότι το κρύβει, είναι ευαίσθητος σε σημείο που ένας τσακωμός στο γραφείο ή στην οικογένειά του θα επιβαρύνει τη συναισθηματική του κατάσταση. Γι’ αυτό, θα λατρέψει μια γυναίκα που θα δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον, θα ακούει τις ανησυχίες και τα προβλήματά του χωρίς να προσπαθεί να τον διορθώσει, δείχνοντάς του ότι δεν τον θεωρεί αδύναμο ή ανεπαρκή.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θα κολλήσει άσχημα με μια γυναίκα που τον σκέφτεστε σαν την κολώνα του σπιτιού, σαν έναν άνθρωπο που επιλύει προβλήματα, πολυτεχνίτη, υπέροχο εραστή και ιππότη. Θα του δώσει πάνω απ’ όλα συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη δύναμή του, επιβεβαιώνοντας του ότι τον θαυμάζει, κάτι που ισοδυναμεί με αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν τον ευχαριστείς για τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας κι εκτιμάς την τυπικότητα, τη συνέπειά του, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει κάθε πρακτικό θέμα και του το δείχνεις, τότε θα γίνεις ξεχωριστή στα μάτια του. Αν μάλιστα είσαι και… βιβλιοφάγος, ακόμα καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Τα μάτια ενός άνδρα Ζυγού αναζητούν την ομορφιά, όχι μόνο της εμφάνισης, αλλά και του χαρακτήρα. Οι καλοί τρόποι, σε συνδυασμό με την κομψότητα και την ηρεμία που αποπνέεις, χωρίς να καταφεύγεις σε υπερβολές για να κερδίσεις την προσοχή, αλλά και το πόσο ωραία μυρίζεις είναι αυτά που θα τον κάνουν να σε ερωτευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον άνδρα Σκορπιό, το παν είναι να έχετε σεξουαλική χημεία. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι κάνει απλά σεξ για το σεξ, που το θεωρεί “απαραίτητο για την υγεία” του, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα ερωτευτεί και μια γυναίκα με την οποία το κάνει περιστασιακά ή επειδή έτυχε. Αν υπάρχει αυτό το κάτι, που τον συνεπαίρνει και τον κυριεύει, τότε δε θα θέλει να την αφήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το γέλιο σου αλλά και η αίσθηση του χιούμορ είναι απαραίτητα για να σε προσέξει περισσότερο ένας άντρας Τοξότης. Το να εκτιμάς την ανάλαφρη πλευρά της ζωής και να μην τα παίρνεις όλα σοβαρά ή καταλαμβάνεσαι από άγχος και τρελαίνεσαι είναι σημαντικό, αν θέλεις να μείνει μαζί σου. Ο ίδιος βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων, οπότε φρόντισε και εσύ να μη μιζεριάζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πώς μπορείς να κατακτήσεις έναν άντρα Αιγόκερω; Το να ζητήσεις την συμβουλή του, να τον κάνεις να αισθανθεί σημαντικός, πέρα του ότι θα του δείξεις ότι εμπιστεύεσαι τη γνώμη του. Άσε που ξέρει να λύνει και προβλήματα, κυρίως αν είναι επαγγελματικά. Να είσαι σίγουρη ότι θα εκτιμήσει το ότι σε απασχολούν τέτοια θέματα κι όχι το πού θα πας να διασκεδάσεις και θα τον κάνει να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο μιας σχέσης μαζί σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΟΣ

Ένας άνδρας Υδροχόος το να βρει μια γυναίκα, με πνευματικές ανησυχίες, που θα τον ενθαρρύνει να τεστάρει τα όριά του και ταυτόχρονα να έχει χρόνο για τον εαυτό της, τα ενδιαφέροντά της, τις φιλίες της είναι το ιδανικό. Αν… μυριστεί ότι δεν πρόκειται να κρέμεσαι από πάνω του 24 ώρες το 24ωρο, τότε θα τον ιντριγκάρεις και θα προχωρήσει σε μια σχέση με μεγάλη άνεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο τρυφερός άνδρας Ιχθύς “πιάνει” τα πάντα διαισθητικά, οπότε θα καταλάβει αμέσως αν κάποια νοιάζεται πραγματικά γι’ αυτόν κι αν ανταποκρίνεται στα κριτήριά του, τότε θα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του. Σαφώς, όσο πιο χαλαρή και ήρεμη είναι σαν προσωπικότητα και τον φροντίζει, χωρίς να τον κάνει να νιώθει αδύναμος, τόσο περισσότερο θα μείνει μαζί της.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved