Αυτά τα 6 ζώδια θέλουν να αποφεύγουν τις εντάσεις και τους καυγάδες

POP UP TEAM
/
8 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ως άνθρωποι, έχουμε την τάση να μιλάμε για τα πράγματα που μας ενοχλούν, παρά για τα πράγματα που μας αρέσουν. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που δεν θέλουν να δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις απλά για να έχουν την ησυχία τους. Αν το κάνεις και εσύ, είναι πιθανόν να ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω 6 ζώδια

Ποια είναι, λοιπόν, τα 6 χαλαρά ζώδια που δεν θέλουν να προκαλούν καυγάδες, σύμφωνα με την Christine Schoenwald του Your Tango;

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ εστιασμένοι στα πράγματα που θέλουν να ολοκληρώσουν, για να ασχοληθούν με οποιαδήποτε ένταση . Δεν τους αρέσει να ασχολούνται με τις εντάσεις, ούτε απολαμβάνουν να βιώνουν τις εντάσεις άλλων.

Είναι αρκετά πρακτικοί και σοφοί για να χώνουν τη μύτη τους στις δραστηριότητες των άλλων και να κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί μισούν τη σύγκρουση ακόμη περισσότερο από τον Αιγόκερω και προσπαθούν επίσης να αποφεύγουν την αντιπαράθεση. Οι Ζυγοί μένουν εκτός των καυγάδων άλλων ανθρώπων, εκτός εάν πρόκειται για ένα θέμα που τους θίγει.

Προσπαθούν να δουν πράγματα από πολλές διαφορετικές απόψεις και ποτέ δεν υποθέτουν ότι ξέρουν ή καταλαβαίνουν τα κίνητρα ή τους σκοπούς κάποιου άλλου.

Τοξότης

Ένα από τα πολύ καλά χαρακτηριστικά που έχει ο Τοξότης είναι η ικανότητά του να καταπνίγει την υπερηφάνεια του και να ζητά συγγνώμη εάν κάνει λάθος. Θα αναλάβει την ευθύνη για τις ενέργειές του και θα σταματήσει τα πράγματα πριν την κλιμάκωση και την επιδείνωση.

Τείνει να είναι θετικός, αισιόδοξος και συμπαθεί τους γύρω του. Ο Τοξότης γνωρίζει τα όριά του και δεν δίνει ανεπιθύμητες συμβουλές.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μισούν την ένταση, ειδικά το υπερβολικά συναισθηματικό είδος της και είναι πολύ απασχολημένοι με το να δημιουργούν καταστάσεις στις οποίες δεν ανήκουν. Μερικές φορές μπορεί να φαίνονται απομακρυσμένοι ή αδιάφοροι, αλλά αυτό είναι το μόνο που προσέχουν.

Η αλήθεια είναι ότι ο Υδροχόος κοιτάει τη δουλειά του χωρίς να παρεμβαίνει σε κάποιον άλλο, κυρίως επειδή η ζωή του είναι αρκετά γεμάτη.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι προσεκτικοί και είναι έξυπνοι, οπότε ξέρουν πότε υπάρχει πρόβλημα ή πιθανότητα προβλήματος και ξέρουν να μείνουν έξω από αυτό. Είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι και τείνουν να αποφεύγουν τα κουτσομπολιά.

Εάν κάποιος τους πει ένα μυστικό και μετά τους πει να μην το πουν ποτέ σε κανέναν άλλο, οι Παρθένοι θα κρατήσουν τον λόγο τους και δεν θα πουν ποτέ σε κανέναν γι ‘αυτό, ακόμη και στους πιο κοντινούς τους ανθρώπους.

Ταύρος

Αυτό είναι το θέμα με τον Ταύρο: ξέρει πώς να λέει όχι. Δεν συμφωνεί με πράγματα που δεν θέλει να κάνει και δεν θέλει να τον πιέζουν. Οι άνθρωποι ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν με έναν Ταύρο και αυτό βοηθά να σταματήσει κάθε πιθανή ένταση.

Λέει την αλήθεια, είναι καλός και κάνει πράγματα μόνο για να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους, όπως το να προσφέρει λουλούδια χωρίς λόγο ή να βγάλει κάποιον έξω για δείπνο μετά από μια κακή μέρα.

Με πληροφορίες από womanonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved