Αυτά είναι τα 3 ζώδια που ξεχνούν εύκολα τις καλοκαιρινές αγάπες

POP UP TEAM
/
4 Οκτωβρίου, 2020

Το τέλος του καλοκαιριού έχει πάντα μια γλυκόπικρη γεύση. Σίγουρα έχουμε πολλά να περιμένουμε το φθινόπωρο, αλλά υπάρχει κάτι μαγικό στο τέλος του καλοκαιριού. Είναι η εποχή που βρίσκεσαι με φίλους, οι νύχτες είναι ακόμα ζεστές και γεμάτες υποσχέσεις και οι μαγικές καλοκαιρινές στιγμές μοιάζουν ότι θα συνεχιστούν για πάντα. Όμως η επικείμενη άφιξη του φθινοπώρου είναι μια υπενθύμιση ότι ο χρόνος φεύγει και για μερικούς φεύγουν και οι καλοκαιρινοί έρωτες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν το άτομο που γνώρισες είναι ένα από τα παρακάτω ζώδια. Ειδικά για ορισμένα αυτό είναι σχεδόν κανόνας και σου τα αποκαλύπτουμε, ώστε να έχεις το νου σου το… επόμενο καλοκαίρι!

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι αυτά τα ζώδια και για ποιους λόγους φέρονται έτσι, ώστε να είσαι προετοιμασμένοςη και να μη βιαστείς να τα κατηγορήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι τόσο εύκολο να παρασυρθείς σε μια καλοκαιρινή ρομαντική περιπέτεια με έναν Δίδυμο. Οι Δίδυμοι έχουν το χάρισμα να σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι το μοναδικό πλάσμα στον κόσμο και πράγματι είσαι, όταν συμβεί να τραβήξεις την προσοχή τους. Είναι ένα ζώδιο με αδιάκοπη περιέργεια, οπότε όταν μιλάς μαζί του, έχεις την πλήρη προσοχή του – και αυτό είναι κάτι συναρπαστικό. Κυβερνώνται από τον Ερμή, τον πλανήτη που σχετίζεται με την επικοινωνία, οπότε έχουν τον τρόπο τους με τα λόγια. Η ιδιαίτερη εξυπνάδα τους σε κάνει να νιώθεις ότι θα μπορούσες να μείνεις όλο το βράδυ μιλώντας μαζί τους κυριολεκτικά για οποιοδήποτε θέμα! Η οικειότητα που δημιουργείται μεταξύ σας από τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας σας θα σε κάνει να διώξεις τις επιφυλάξεις και τα κρατήματά σου και να παρασυρθείς με προορισμό… το άγνωστο!

Όμως οι Δίδυμοι, αν και εστιάζουν με έμφαση σε ό,τι τους τραβήξει την προσοχή, μπορούν παράλληλα να είναι φευγαλέοι. Είναι ένα ζώδιο του αέρα που πηγαίνει προς τα εκεί που τον ωθεί η περιέργειά του, οπότε όταν τελειώσει η καλοκαιρινή σεζόν, δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να αναζητήσει νέες εμπειρίες. Σε τελική ανάλυση, η ερωτική σου περιπέτεια με έναν Δίδυμο μπορεί να είναι σύντομη, αλλά θα σου αφήσει μια πολύ γλυκιά αίσθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καλοκαιρινοί έρωτες δημιουργήθηκαν για τους Τοξότες. Αυτό το ελεύθερο πνεύμα πλημμυρίζει από αισιοδοξία και είναι λάτρης της ζωής. Ζει τη στιγμή και θέλει να απολαύσει κάθε κομμάτι της εμπειρίας ζωής που μπορεί να διευρύνει το πνεύμα του. Διαθέτει μαγνητισμό και δεν έχει κανένα πρόβλημα να προσελκύσει θαυμαστές και… εραστές! Οι Τοξότες έχουν ζεστασιά, είναι αστείοι και συναρπαστικοί, καθώς σε σπρώχνουν με απλότητα και απαλότητα στα όριά σου και σε προσκαλούν να τα αφήσεις όλα στην άκρη και να ζήσεις τη στιγμή. Είναι η ανθρώπινη ενσάρκωση του ίδιου του καλοκαιριού.

Αλλά είναι επίσης άστατοι και ευμετάβλητοι, οπότε ο ενθουσιασμός τους πηγαινοέρχεται με μεγάλη ευκολία. Με το που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, το πιο πιθανό για τον Τοξότη είναι να βρίσκεται ήδη ο μισός έξω από την πόρτα, κλείνοντας το κεφάλαιο της καλοκαιρινής σας αγάπης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε αντίθεση με τον Δίδυμο και τον Τοξότη, οι καλοκαιρινοί έρωτες ενός Αιγόκερου δεν τελειώνουν επειδή δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει ή αναζητά μια νέα περιπέτεια, αλλά επειδή οι πρακτικές του υποχρεώσεις τον εμποδίζουν. Καθώς αλλάζει η εποχή από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, οι προτεραιότητες του Αιγόκερω επίσης αλλάζουν. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορεί να αφήσει τον εαυτό του να ξεφύγει λίγο και να αφεθεί περισσότερο στη στιγμή, αλλά με την επιστροφή στην καθημερινότητα ο πρακτικός και πάντα προσηλωμένος στους στόχους του Αιγόκερως θα γυρίσει πίσω στην πραγματική ζωή. Αυτό σημαίνει ότι συχνά η εστίασή του αλλάζει και απομακρύνεται από τις ρομαντικές σχέσεις.

Δεν θα είναι εύκολο για τον Αιγόκερω να εγκαταλείψει μια αισθηματική σχέση, όμως οποιαδήποτε σχέση κάνει θα πρέπει να συμβαδίζει με τη ζωή που ζει και με τις φιλοδοξίες του. Εάν η καλοκαιρινή του αγάπη δεν υπόσχεται κάτι τέτοιο, πιστεύει ότι πρέπει να την τελειώσει και αυτό κάνει.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved