Tα 4 πιο αναποφάσιστα ζώδια

POP UP TEAM
/
12 Σεπτεμβρίου, 2021

Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να έχεις δίπλα σου ένα αναποφάσιστο άτομο. Δοκίμασε να ρωτήσεις ένα τέτοιο άτομο πού θέλει να πάτε για φαγητό και θα έχεις ξεκινήσει αυτόματα μια αδιέξοδη συζήτηση που μπορεί να συνεχιστεί για πάντα.

Σημείωση: Θα καταλήξεις να αποφασίσεις μόνη σου στο τέλος, επειδή οι αναποφάσιστοι άνθρωποι δεν έχουν την ικανότητα να πάρουν μια απόφαση. Δεν είναι ότι δεν ξέρουν πού θέλουν να φάνε. Είναι κυρίως ότι δεν θέλουν να απογοητεύσουν κανέναν επιλέγοντας λάθος μέρος. Ποια είναι λοιπόν τα πιο αναποφάσιστα ζώδια του ζωδιακού κύκλου;

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι η πεμπτουσία του δικηγόρου του διαβόλου, οπότε σε εκπλήσσει ειλικρινά όταν δεν μπορεί να πάρει μια απλή απόφαση. Μερικοί άνθρωποι ξέρουν τι θέλουν και μπορούν να περιγράψουν τη διαφορά μεταξύ νύχτας και ημέρας. Αλλά ένας Δίδυμος; Βλέπει πώς η νύχτα και η μέρα είναι τόσο παρόμοιες και δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποια από τις δύο.

Σε ένα σύμπαν των Δίδυμων, θα ήθελαν να ζουν σε έναν κόσμο όπου τόσο η νύχτα όσο και η μέρα θα μπορούσαν να υπάρχουν ταυτόχρονα. Όμορφο, αλλά μη ρεαλιστικό.

Ζυγός

Όταν ένα ζώδιο είναι γνωστό για την ισορροπία και την αρμονία, ξέρεις ότι δεν μπορεί να επιλέξει μια πλευρά. Οι Ζυγοί είναι διάσημοι για τη διαμεσολάβηση και τη διευθέτηση των συγκρούσεων επειδή μπορούν να κατανοήσουν και τα δύο άκρα ενός επιχειρήματος. Αυτό που θυσιάζουν για χάρη αυτής της κατανόησης είναι η ικανότητά τους να αποφασίζουν. Δεν θέλουν να προσβάλλουν κανέναν ή να προκαλέσουν οποιαδήποτε σύγκρουση, οπότε θυμίζουν την ουδετερότητα της Ελβετίας σε οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση. Η ουδέτερη στάση είναι το modus operandi του Ζυγού, αλλά σίγουρα τον εμποδίζει να κάνει μια επιλογή.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ζώδιο που λατρεύει να πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος. Για έναν Τοξότη, κάθε απόφαση είναι μια περιπέτεια, οπότε γιατί να κολλήσεις στη ζώνη άνεσής του; Ενώ κάποιος άλλος μπορεί να προτιμά να κάνει την ίδια επιλογή όλη την ώρα, ένας Τοξότης τρομοκρατείται από τις δικές του προτιμήσεις. Το να έχει μια προτίμηση, ακυρώνει τον εαυτό του και η τήρηση των κανόνων είναι πραγματικά κάτι που δεν θέλει να κάνει. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το τι συμβαίνει ούτως ή άλλως. Θα βρει έναν τρόπο να διασκεδάσει ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γύρω του.

Ιχθείς

Εάν υπάρχει κάποιο ζώδιο που περνάει μαρτύριο για να αποφασίσει, είναι οι Ιχθείς. Ακόμα κι αν η επιλογή που κάνεις είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θέλει ένας Ιχθύς, θα χαρεί να την ακολουθήσει. Γιατί; Επειδή του αρέσει να θυσιάζει τη δική του ευτυχία για χάρη των άλλων. Είναι αλήθεια ότι αυτή η αυτοθυσία μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα, αλλά είναι πρόθυμος να το κάνει ούτως ή άλλως. Το τελευταίο πράγμα που ένας Ιχθύς θέλει, είναι να φαίνεται εγωιστής, οπότε θα συμπεριφερθεί σκόπιμα ανιδιοτελώς για να αποδείξει ότι είναι ανιδιοτελής. Είναι απολύτως αναποφάσιστος.

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved