Aυτά τα 5 ζώδια «ρουφούν» την ενέργεια των άλλων

POP UP TEAM
/
7 Οκτωβρίου, 2020

Η επαφή ή η επικοινωνία με αυτά τα άτομα θα έχει άμεσες συνέπειες πάνω σου και θα τις νιώσεις.

Δεν μπορεί… Θα το έχεις νιώσει και εσύ έστω και μια φορά στην ζωή σου. Σίγουρα βρέθηκες κάποια στιγμή σε ένα μέρος με διάφορους ανθρώπους γύρω σου και ενώ στην αρχή ήσουν καλά και δεν είχες κανένα πρόβλημα, ξαφνικά άρχισες να νιώθεις ένα από τα… συμπτώματα. Μπορεί να αισθάνθηκες κόπωση, ζαλάδα ή πονοκέφαλο, ατονία ή να ένιωθες ότι δεν είχες ενέργεια ούτε καν για να κουνηθείς. Ίσως ξαφνικά η διάθεσή σου να άλλαξε χωρίς λόγο και να ένιωσες άγχος, στρες, θυμό ή και θλίψη. Είναι πολύ πιθανό να βρέθηκες στον ίδιο χώρο με ένα… «ενεργειακό βαμπίρ». Τι σημαίνει αυτό; Ότι το άτομο αυτό με το οποίο ήρθες σε επαφή-ακόμα και χωρίς να το θέλει ή να έχει γνώση του τι ακριβώς κάνει- σου έκλεψε την ενέργεια και σε άφησε με… «τελειωμένη μπαταρία».

ΤΑΥΡΟΣ
Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου τείνουν να γίνονται αρκετά συχνά ενεργειακά βαμπίρ, διότι αποζητούν με κάθε τρόπο την εκτίμηση των ανθρώπων που είναι γύρω τους. Μπορεί να στραφούν μάλιστα ακόμα και εναντίον τους αν τα πράγματα δεν πάνε όπως εκείνοι θέλουν ή τα σχέδιά τους καταρρεύσουν. Όταν ο Ταύρος μετατρέπεται σε… «βαμπίρ» αντιδρά υποτιμητικά σε αυτούς που είναι γύρω του και τους κατηγορεί για όλα. Τους κάνει να νιώθουν τύψεις, επειδή τον… πλήγωσαν, ενώ ουσιαστικά δεν του έκαναν και κακό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος δεν μπορεί να σταματήσει να είναι επικριτική. Δεν έχει όρια. Δεν έχει φραγμούς και συχνά το φτάνει στα άκρα, όταν θέλει να κρίνει τους άλλους και να τους τα «χώσει». Λέει αυτό που της έρχεται στο μυαλό, αλλά δεν σκέφτεται τις συνέπειες των λόγων και των πράξεών της. Υποτιμά πολλές φορές τους γύρω της για να καλύψει δικές της ατέλειες και λάθη και επειδή δεν μπορεί να δεχτεί ότι κανείς δεν είναι άψογος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι πολύ πιθανό ένας Καρκίνος να γίνει «ενεργειακό βαμπίρ» κάποια στιγμή στην ζωή του και αυτό συμβαίνει, επειδή βασίζει την δική του ευτυχία και επιτυχία πάνω στους άλλους. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσει να το κάνει όλο αυτό και να μην βλάπτει τους γύρω του, αλλά και τον εαυτό του, είναι να γίνει περισσότερο ανεξάρτητος και να μην κλείνεται στο καβούκι του, αφήνοντας όλους τους άλλους απέξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης γίνεται «ενεργειακό βαμπίρ», επειδή θέλει αρχικά να έχει μια πολύ στενή σχέση και επαφή με τους γύρω του και ξαφνικά αποφασίζει να… «εγκαταλείψει το πλοίο» και να εξαφανιστεί. Κάνει τους άλλους να νιώθουν καλά για λίγο και μετά… όλα καταρρέουν. Θα εξαφανιστεί χωρίς λόγο από την ζωή τους και χωρίς να πει καν ούτε μια κουβέντα. Όταν είσαι με έναν Τοξότη, ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει.

ΚΡΙΟΣ
Όταν ένας Κριός δεν είναι στις καλές του, τότε… φύγε μακριά. Το ζώδιο αυτό, όταν είναι θυμωμένο ή αναστατωμένο, ξεσπά στο άμεσο περιβάλλον του και αυτό το κάνει να γίνεται ένα «ενεργειακό βαμπίρ». Συχνά δουλεύει πάρα πολύ και δεν βρίσκει τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να χαλαρώσει και να φορτίσει τις μπαταρίες του με αποτέλεσμα να έχει νεύρα και θυμό και η κατάσταση να γίνεται χειρότερη, καθώς βγάζει όλη αυτή την άσχημη συμπεριφορά στους δικούς του ανθρώπους. Μπορεί να μην το δείχνει, αλλά στρεσάρεται αρκετά εύκολα. Είναι σαν να μην είναι ποτέ χαρούμενος με όσα και να έχει ή ό,τι και να κάνει.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved