Οι 4 πιο τρυφεροί άντρες του ζωδιακού

POP UP TEAM
/
16 Σεπτεμβρίου, 2021

Έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους

Ο κάθε άνθρωπος έχει ένα δικό του, ιδιαίτερο τρόπο να εξωτερικεύει στους άλλους τα συναισθήματά του. Κάποιοι κάνουν δώρα, άλλοι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο, άλλοι χρησιμοποιούν λόγια, άλλοι πράξεις και κάποιοι είναι εκφράζονται με χειρονομίες. Οι περισσότεροι όμως, επιλέγουν να δείχνουν την αγάπη τους με τον τρόπο που ιδανικά θα ήθελαν να την εκφράζουν οι άλλοι σε εκείνους. Όσον αφορά στους άντρες, το ζώδιό του μαρτυρά ή τουλάχιστον σε βοηθά να καταλάβεις τη συμπεριφορά του. Ακριβώς για αυτό, σου παραθέτουμε τους 4 πιο συναισθηματικούς, εκφραστικούς και τρυφερούς κυρίους του ζωδιακού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο της καρδιάς με κυβερνήτη πλανήτη τη Σελήνη. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και τρυφερό με τους άλλους. Έχει έντονη διαίσθηση αλλά και ενσυναίσθηση. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζει πότε ο άλλος έχει ανάγκη από περισσότερη φυσική επαφή ή λίγα καλά και αληθινά λόγια. Είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο όλου του ζωδιακού, ενώ εκφράζει την αγάπη του, δημιουργώντας και κάνοντας αναπάντεχα δώρα στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα Ψαράκια είναι επίσης ζώδιο του νερού, το πιο ονειροπόλο και δημιουργικό όλου του ζωδιακού. Ο Ιχθύς είναι ιδιαίτερα στοργικός και ρομαντικός, θέλει να αισθάνονται «ένα» με τη σύντροφό του, ενώ για αυτόν η αγάπη είναι άμεσα συνδεδεμένη με την οικειότητα. Συνήθως εκφράζει τα συναισθήματά του με λόγια ζεστασιάς και καλοσύνης.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και συναγωνίζεται τον Καρκίνο στη στοργή και τον ρομαντισμό. Έχει μεγάλη ανάγκη τη φυσική επαφή με τη σύντροφό του και μπορεί να περάσει μία ολόκληρη ημέρα κρατώντας απλά το χέρι της. Ακόμη και αν δεν είναι σε θέση να αφιερώσει πολύ χρόνο, όσο μακριά και αν βρίσκεται, δεν θα παραλείψει να δείξει το ενδιαφέρον του με κάθε τρόπο, είτε είναι ένα μήνυμα στο κινητό είτε ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι το πιο σχολαστικός και καλά οργανωμένος άντρας, για αυτό συνήθως είναι εκείνος που μπορεί να αντιμετωπίσει και να λύσει τα προβλήματα μέσα σε μία σχέση. Είναι ένα ζώδιο της Γης και για αυτό επιλέγει να δείχνει έμπρακτα την αγάπη του στηρίζοντας και βοηθώντας τη σύντροφό του. Θεωρεί πως τα πολλά λόγια είναι περιττά και για αυτό φροντίζει να «μιλάει» μόνο μέσα από τις πράξεις του.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved