Aυτά τα 4 ζώδια «τσιμπάνε» αμέσως με τις προσφορές και τις εκπτώσεις

POP UP TEAM
/
25 Σεπτεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το ένα σίγουρα θα σε εκπλήξει!

Τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη και επίσημα μπαίνουμε σε μίνι περίοδο προσφορών, πριν τις γιορτές. Για κάποιους οι εκπτώσεις, το “1 +1 δώρο” ή το “πάρε 3 στην τιμή των 2” ή το “εκτός εποχής” είναι εντελώς αδιάφορο, κάποιοι άλλοι όμως είτε τα περιμένουν πώς και τι ή τα κυνηγούν είτε τους επηρεάζουν ένα «τσικ» παραπάνω και μόλις βλέπουν στο ράφι ή σε διαφήμιση την εκάστοτε προσφορά, «τσιμπάνε» αμέσως. Ποια είναι αυτά τα ζώδια; Ας δούμε παρακάτω:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όπως σε όλα τα θέματα, έτσι και στα οικονομικά σου θέλεις να επικρατεί η απόλυτη τάξη! Με ευλάβεια φροντίζεις τα τεφτέρια σου και γνωρίζεις ακριβώς πού πήγε το κάθε λεπτό του ευρώ. Επίσης, ξέρεις ήδη, καθώς έχεις κάνει τους υπολογισμούς σου τι ποσοστό κέρδους θα σου αποφέρουν οι αγορές σου, εάν γίνουν σε περίοδο εκπτώσεων. Δεν θα παρασυρθείς, θα πάρεις αυτά που χρειάζεσαι και τα ρέστα θα μπουν στον κουμπαρά «γουρουνάκι», αφού σημειωθούν στο μπλοκάκι, ώστε να αξιοποιηθούν καταλλήλως, όταν θα έρθει η στιγμή. Γιατί, πάνω απ’ όλα προνοητικότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευρώωωω…., σκληρόοο νόμισμα! Κι εσύ ξέρεις, ίσως καλύτερα από όλους, με πόσο κόπο βγαίνει, γιατί έχεις δουλέψει μέχρι και την τελευταία δεκάρα. Ε, μία φορά ας πάρεις και εσύ το κατιτίς σου, υπό ευνοϊκές συνθήκες. Η παροιμιώδης αυτοσυγκράτησή σου δεν θα σε αφήσει για κανέναν λόγο να ξεφύγεις. Σοφά και με σύνεση θα κάνεις τις αγορές σου, για τις οποίες περίμενες τόσο καιρό. Η περίοδος των προσφορών και των εκπτώσεων, λοιπόν, θα είναι για εσένα η ανταμοιβή σου! Τα «κέρδη» θα μπουν στο λογαριασμό σου και θα περιμένουν και αυτά μαζί με σένα την επόμενη φορά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως δεν έχεις καταλάβει καν ότι πρόκειται για περίοδο εκπτώσεων… Ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι παντού γύρω σου σου κάνουν δώρα, προσφορές ή καλύτερες τιμές, αλλά αυτό δε σου συμβαίνει πάντα; Τα βρίσκεις όλα πανέμορφα, χρήσιμα και λειτουργικά. “Ευκαιρία” λες “είναι, μην τη χάσω”. Και κάπως έτσι φορτώνεσαι από 2πλά απορρυπαντικά και μαλακτικά ή ζυμαρικά, μέχρι με καινούρια ρούχα, σπίτι, αμάξι και ένα ταξίδι για το γύρο του κόσμου. Τι; Έχει lockdown; Δεν βαριέσαι! Αν θυμηθείς, θα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω.

ΖΥΓΟΣ
Κι η έκπληξη…. Όλα αυτά τα ωραία πράγματα σε αυτές τις υπέροχες τιμές σου έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλη έξαψη! Τα θέλεις όλα και θα τα πάρεις! Πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία! “Παγώνεις” οτιδήποτε άλλο, με το που μπαίνουμε σε εκπτωτική περίοδο και ολημερίς τριγυρνάς στα μαγαζιά (υπό κανονικές συνθήκες… τώρα εκτίμησες τα e-shops) ξετρυπώνοντας καλόγουστα «κομμάτια»! Οφείλουμε βέβαια να παραδεχτούμε ότι είσαι του δόγματος «η φθήνια τρώει τον παρά» και πάντα δίνεις έμφαση στην ποιότητα!

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved