Αυτά τα 3 ζώδια χρειάζονται «εγγυήσεις» για να παραμείνουν σε μια σχέση

POP UP TEAM
/
29 Νοεμβρίου, 2020

Θέλουν να τους υπενθυμίζεις συχνά την αγάπη σου!

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένες και διαφορετικές ανάγκες. Κάποια προτιμούν διαρκή διέγερση και ενθουσιασμό, ενώ άλλα δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από συνέπεια και μια ζεστή αγκαλιά. Υπάρχουν επίσης ορισμένα ζώδια που χρειάζονται επιπλέον διαβεβαίωση από τον σύντροφό τους. Αν και αυτές οι ευαίσθητες ψυχές μπορεί να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμφανίσουν ένα γενναίο πρόσωπο, όταν προκύπτουν συγκρούσεις ή αμφιβολίες σχετικά με τη σχέση, είναι δύσκολο να μείνουν αφοσιωμένοι στο σύντροφό τους, αν δεν τους παρέχει τακτικά «εγγυήσεις» αγάπης.

Εάν βρίσκεσαι σε σχέση με ένα από τα παρακάτω ζώδια, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξέρεις ότι θέλουν πάντα να ξέρουν πόσο πολύ νοιάζεσαι. Οι περισσότεροι άνθρωποι βέβαια θέλουν να τους υπενθυμίζει ο/η σύντροφός τους ότι είναι τόσο αφοσιωμένος στη σχέση όσο και οι ίδιοι. Ωστόσο, για τον Καρκίνο, τους Ιχθύς και τον Υδροχόο, το να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι για την αγάπη σου είναι ένα συνεχές κομμάτι της διατήρησης της σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι μυστικό ότι ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ονειρεύεται να βρει την αιώνια αγάπη, αλλά οι ανασφάλειές του μπορεί να τον δυσκολεύουν να ανοιχτεί πλήρως. Εάν και όταν αφεθεί σε μια συναισθηματική κατάσταση, μετά πρέπει να παίρνει συνέχεια διαβεβαιώσεις για τα συναισθήματα του/της συντρόφου του. Το να παρέχεις συναισθηματική ασφάλεια στον Καρκίνο είναι ένα συνεχές μέρος της συνύπαρξης σου με αυτό το γλυκό και προστατευτικό πλάσμα. Σε αντάλλαγμα, ο Καρκίνος θα σε πλημμυρίσει με αγάπη, στοργή και πολλά καλομαγειρεμένα… φαγητά!

ΙΧΘΥΕΣ

Όπως ο Καρκίνος, έτσι και οι Ιχθύες είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο του νερού με διαρκώς κυμαινόμενη διάθεση. Η ίδια ρευστότητα που κάνει τους Ιχθύς τόσο δημιουργικούς, μπορεί επίσης να τους κάνει να αισθάνονται μετέωροι μέσα στη σχέση και ανεπιθύμητοι από το αγαπημένο τους πρόσωπο. Για αυτόν τον λόγο, χρειάζονται να δημιουργήσουν δεσμό με κάποιον που έχει ρομαντική ιδιοσυγκρασία και δεν «τσιγκουνεύεται» να τους λέει γλυκά λόγια που επιβεβαιώνουν την αγάπη του. Αν ο σύντροφός του δεν του υπενθυμίζει τακτικά ότι εκτιμάει την αξία του, είναι εύκολο για τον Ιχθύ να πάρει το δρόμο της… αποχώρησης από τη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το κατ’ εξοχήν ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού, ο Υδροχόος, έχει τη συνήθεια το να κρύβεται πίσω από τη θετική του ενέργεια και τις γοητευτικές ιδιοτροπίες του. Αλλά, από τη στιγμή που θα ερωτευτεί, είναι πρόθυμος να μοιραστεί τα βαθύτερα συναισθήματά του με τον/την σύντροφό του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι εύκολο για αυτόν να αφήσει κάποιον/α να τον προσεγγίσει ψυχικά, ακόμα και τα πιο κοντινά του πρόσωπα. Οπότε, για να κρατήσεις σταθερή τη σχέση σου με έναν Υδροχόο, να ξέρεις πως θέλει να γνωρίζει, μέσω των πράξεων και των λόγων σου, ότι τον αποδέχεσαι όπως είναι και ότι είναι επαρκής για σένα.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved