Αυτά τα 4 ζώδια σπάνια τα απατούν οι σύντροφοί τους

POP UP TEAM
/
5 Δεκεμβρίου, 2020

Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι έρευνες!

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες έρευνες, υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν τα έχουν κερατώσει ή κι αν έχει συμβεί είναι πολύ σπάνιο, σίγουρα πάντως δεν συγκαταλέγονται σε αυτά που οι σύντροφοί τους θα απατήσουν. Έχουν την τύχη με το μέρος τους, τα κάνουν όλα “σωστά” ή δεν… εμπνέουν το κέρατο; Ποιος ξέρει. Μπορεί να χωρίσουν, αλλά η αιτία δεν είναι η απιστία σε βάρος τους. Ποια είναι αυτά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εσένα δε σε κερατώνουν, πιθανόν γιατί κάνουν πολύ μεγάλο αγώνα για να σε κατακτήσουν. Είναι γεγονός ότι είσαι από τα πιο δύσκολα άτομα και χρειάζεται αρκετή προσπάθεια και χρόνος από έναν άνθρωπο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, ώστε να ανοιχτείς συναισθηματικά και να κάνεις σχέση. Τα στάνταρ σου είναι αυστηρά όσον αφορά την επιλογή συντρόφου, παρ’ όλα αυτά αρχικά φυλάς τα νώτα σου. Μόλις αποκτηθεί η οικειότητα, τότε είσαι μέσα στη γλύκα και τη δοτικότητα και στο κρεβάτι βγάζεις φωτιά. Εκτός αυτού, είσαι εκεί όποτε υπάρχει ανάγκη, οπότε μάλλον αυτές είναι οι βασικές αιτίες που σπάνια σε κερατώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλεις γιατί σε φοβούνται, θέλεις γιατί είσαι από τους πιο παθιασμένους και σεξουαλικούς συντρόφους, που κρατά το ταίρι του «χορτάτο», οπότε δεν ψάχνει για άλλες πορτοκαλιές, οι στατιστικές λένε ότι τρως κέρατο από σπάνια έως ποτέ. Το ότι δεν σε κερατώνουν ίσως βέβαια να οφείλεται και στο γεγονός ότι εμπνέεις φόβο και εύκολα μπορεί να φανταστεί το ταίρι σου τις συνέπειες, άπαξ και το πάρεις χαμπάρι ή το ότι ο έλεγχός σου δεν σταματά στιγμή, οπότε δεν αφήνεις και περιθώρια για στραβοπατήματα. Όπως και να έχει, χρειάζεται να έχει πολλά κότσια κάποιος/α για να σε απατήσει!

ΛΕΩΝ
Είσαι χαρισματικός και κατακτάς την προσοχή και τις καρδιές, όπου κι αν πας. Στη σχέση σου έχεις αρχηγικό ρόλο και όταν είναι να επιλέξεις το άτομο που θα σε συντροφέψει, το κάνεις πολύ προσεκτικά, φροντίζοντας να σε καλύπτει σε πολλές πλευρές, συναισθηματικά και υλικά για να δώσεις κι εσύ τα ανάλογα. Και στο σεξ είσαι γενναιόδωρος, ωστόσο, δεν σταματάς να αναζητάς τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον κι ίσως είναι η αιτία που κάποια στιγμή το έτερό σου ήμισυ να αισθανθεί ότι δεν είναι αρκετά σημαντικό και να ζητήσει επιβεβαίωση από αλλού. Γι’ αυτό μάλλον είσαι προτελευταίος στη λίστα.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ότι εσύ είσαι αφοσιωμένος (τις περισσότερες φορές) στον άνθρωπο που είναι δίπλα σου ίσως να είναι και αυτό που τον εμπνέει να είναι πιστός. Από την άλλη, δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης και προσπαθείς να εκπληρώσεις τις επιθυμίες του/ης συντρόφου σου ταυτόχρονα με τις δικές σου, οπότε αν περνά καλά μαζί σου, μέσα και έξω από το κρεβάτι γιατί να σε κερατώσει; Υπάρχει βέβαια και το θέμα της κτητικότητας, γι’ αυτό και δεν είσαι στην κορυφή της λίστας…

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved