Αυτά είναι τα 5 πιο ζηλιάρικα ζώδια

POP UP TEAM
/
15 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Οι ζηλόφθονες του ζωδιακού!

Ναι είναι μερικά ζώδια που δεν την παλεύουν με τίποτα και ζηλεύουν ακόμη και τη σκιά του συντρόφου τους. Είναι οι άνθρωποι που έχουν πολλές ανασφάλειες και δεν μπορούν να ανεχτούν να μην τους δίνουν τα πάντα όλες τις στιγμές της ζωής.

Στον έρωτα δεν υπάρχει λογική. Όλοι έχουμε νιώσει το ψυχοφθόρο συναίσθημα της ζήλιας, το οποίο βέβαια πολλές φορές λειτουργεί και σαν αλατοπίπερο στη σχέση.
Δες παρακάτω ποια είναι τα ζηλιάρικα ζώδια:

Ο Κριός είναι παθιασμένος, εκδηλωτικός, επιθετικός και διεκδικεί το ταίρι του. Φλερτάρει και ξέρει να κυνηγά. Είναι πιστός όταν το θέλει, δεσμεύεται και όταν έχει σοβαρή σχέση, μένει απλά στο φλερτ. Ζηλεύει, είναι ανταγωνιστικός και θέλει να είναι πάντα πρώτος. Θέλει να τον θαυμάζουν για την δύναμη και την αποφασιστικότητά του. Θέλει να είναι ο αρχηγός της σχέσης, να επιβάλλει τις απόψεις του και όταν δεν το νιώθει αυτό, ζηλεύει. Μην διανοηθείς να φλερτάρεις, θα σκάσει από τη ζήλια του και θα το δείξει με τον πιο εκρηκτικό τρόπο. Για να τον ηρεμήσεις, πες του πως είναι ο άντρας της ζωής σου

Ο Καρκίνος ζηλεύει τα πάντα εκτός από τη μάνα του. Είναι ρομαντικός, ευαίσθητος, συναισθηματικός. Θέλει να φροντίζει και να τον φροντίζουν. Δεν του αρέσει να πέφτει θύμα εκμετάλλευσης. Δεν ξεχνά ποτέ τους ανθρώπους με τους οποίους δέθηκε. Έχει την τάση να μπλέκεται με ανώριμα άτομα. Είναι βασικό, κάθε σύντροφός του να διαγράφει τον προηγούμενο.

Το Ψαράκι ζηλεύει πολύ, ειδικά στις σχέσεις του. Αν δεν έχει σχέση, είναι ικανός να πάρει τη σχέση του φίλου του. Ζηλεύει και για ασήμαντα πράγματα. Είναι ρομαντικός, τρυφερός, στοργικός. Δίνεται στον έρωτα χωρίς όρια και εξαρτάται πολύ από τους άλλους. Βοηθά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Θέλει να ζει ονειρικές, ρομαντικές εμπειρίες. Θα απιστήσει όταν δεν καλύπτεται συναισθηματικά. Έχει μεγάλη φαντασία, είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός και η ζήλια του πολλές φορές παράλογη.

Το Λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζήλιας και η ζήλια προκαλεί ανταγωνισμό. Ένα μέρος της επιτυχίας του οφείλεται σ’αυτήν. Ζηλεύει τα πάντα. Είναι όμως στοργικός, πιστός, ρομαντικός, ειλικρινής, γενναιόδωρος. Φλερτάρει μόνο για να επιβεβαιωθεί και σταματά εκεί. Είναι τίμιος και θέλει να προβάλλεται. Αν πληγωθεί ο εγωισμός του, η εκδίκηση είναι μεγάλη.

Ο Σκορπιός είναι ζηλιάρης και ιδιαίτερα στα αισθηματικά του. Φτάνει στην υστερία, γίνεται κακότροπος. Είναι σεξουαλικός και παθιασμένος. Δίνεται ολοκληρωτικά και βιώνει τον έρωτα βαθιά. Μην παίζεις με την φωτιά γιατί η ρήξη θα είναι βέβαιη. Είναι πιστός και αν απιστήσει, αυτό σημαίνει πως δεν έχει καμία ουσιαστική επαφή μαζί σου

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved