Τα 6 ζώδια που αισθάνονται ενοχές

POP UP TEAM
/
6 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Είσαι μέσα στη λίστα;

• ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άντε να τον πείσεις ότι δεν χρειάζεται να θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για την ευημερία και την καλοπέραση όλων όσων βρίσκονται γύρω του! Πες του πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, να πέσει από την καρέκλα του! Έτσι, καταλήγει να νιώθει υπεύθυνος για όλα τα δεινά των άλλων, αλλά ευτυχώς που κάποια στιγμή του τελειώνουν τα δίφραγκα, δηλαδή σταματάει να χολοσκάει και περνάει στην… αντεπίθεση! Εκεί να σε δω! Αρχίζει να τα χώνει γερά, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί… έχει πολύ δρόμο!

• ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κύριος και η κυρία Perfect, ακόμα κι αν δε το δείχνει, αισθάνεται ότι φέρει το βάρος κάθε αποτυχίας, κάθε αστοχίας. Συνέβη κάτι που δε θα έπρεπε να είχε συμβεί; Θα σκάσει μέσα του και θα χρεωθεί προσωπικά ό,τι ανάποδο έχει συμβεί! Μα κάτσε ντε! Βγες στην επίθεση και μην αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν είναι δικές σου! Ωραία η τελειότητα, αλλά πιο όμορφος/η είσαι εσύ χαμογελαστός/ή, κι όχι σκασμένος/η από στενοχώρια!

• ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπα; Δεν το περίμενες ότι θα σε χώναμε στη λίστα; Εσύ κι αν συσσωρεύεις ενοχές, αγαπητό μου πλάσμα! Όπως κι η Παρθένος, αν κάτι δεν σου βγει, αν κάτι πάει στραβά, ακόμα κι αν δεν το παραδεχτείς ανοιχτά, θα σε ρίξει στα πατώματα συναισθηματικά και θα κάνεις εσωτερική έκρηξη. Ξέρεις γιατί; Γιατί ο οργανισμός σου δεν σηκώνει την αποτυχία κι εσύ, χαρακτηρίζεις αποτυχία ακόμα και το παραμικρό. Χαλάρωσε πια! Θα σκάσεις εσύ κι οι άλλοι δε θα έχουν πάρει χαμπάρι το γιατί! Εμ, μα!

• ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε τα μας τώρα; Δε ξέρουμε εμείς τι δείχνεις εξωτερικά και τι είσαι μέσα σου; Αφού την έχεις τη διαστροφή να περιπλέκεις τα πράγματα στο μυαλουδάκι σου, να στραμπουλάς τα συναισθήματα σου, να είσαι σκληρός/ή κι άπονος/η με τον εαυτό σου (από μαζοχισμό καθαρά, αλλά δε το κάνω θέμα!), πως να μην αισθάνεσαι ενοχές; Κι άντε και τις αισθάνεσαι… Γιατί βρε αγάπη μου τιμωρείς τον εαυτό σου, οεο; Κόψε την αυτοκαταστροφή… Σε χαλάει!

• ΖΥΓΟΣ
Είσαι μυστήριο τρένο… Και νιώθεις ενοχές και δεν νιώθεις. Αλλά όταν τις νιώθεις, σου τρώνε το μεδούλι. Είναι να μην σου μπει στο κεφαλάκι σου ότι φταις για κάτι, να πέσεις κάτω να χτυπιέσαι και να ζητάς συγνώμη (έστω και από μέσα σου!) είσαι! Εντάξει, είσαι ωραίος τύπος κι αγαπάς τη δικαιοσύνη, αλλά παίξτο πιο cool, πιο αδιάφορος, αφού ούτως ή άλλως, θα είσαι σωστός και θα φροντίσεις να διορθώσεις ό,τι λάθος κάνεις!

• ΙΧΘΥΣ
Γιατί καλέ σε έβαλα τελευταίο στη λίστα; Πρώτη μούρη έπρεπε να σε είχα βάλει, να σε βλέπουμε όλοι! Εσύ το έχεις τερματίσει με τις ενοχές! Όποιος κι αν φταίει, εσύ θα το πάρεις πάνω σου, θα στενοχωρηθείς, θα σκάσεις, θα φας τα σωθικά σου, θα αυτοτιμωρηθείς και θα ζήσουν αυτοί καλά, αλλά εσύ, όχι καλύτερα! ΞΕΚΟΛΛΑ!

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved