Αυτοί είναι οι 5 ζηλιάρηδες του ζωδιακού

POP UP TEAM
/
25 Ιανουαρίου, 2021

Τα πιο ζηλιάρικα ζώδια εκεί έξω.

Δεν είναι άνθρωποι αυτοί, είναι σκυλιά του πολέμου. Μυρίζονται το παραμικρό ύποπτο συμβάν και ζηλεύουν με τα πάντα ακόμη και τη σκιά σου. Αν τα φτιάξεις με ένα τέτοιο ζώδιο ετοιμάσου για πολλές σκηνές και ζηλοτυπίες.

Αν είσαι ένα από αυτά τα ζώδια πάλι, τότε τι να πούμε, πρέπει να το δουλέψεις λίγο το θέμα σου γιατί είναι ενοχλητικό. Δεν πρέπει να ζηλεύεις τόσο πολύ και τόσο τυφλά.
Εμείς κάναμε την έρευνα μας και σας την παρουσιάζουμε.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τα πιο ζηλιάρικα ζώδια:

Ο Ιχθύς πιθανόν να κλάψει κατά τη διάρκεια μίας σκηνής ζηλοτυπίας που θα προκαλέσει. Θα κλάψει γιατί νιώθει και άβολα με τον ίδιο του τον εαυτό αλλά και γιατί «έπεσε στα μάτια» του άλλου. Ένα μεγάλο αρνητικό, είναι ότι ζηλεύει το παραμικρό ακόμα και αν είναι το πιο ασήμαντο πράγμα. Επίσης συχνά κάνει σενάρια ότι τον απατούν, ενώ ο άλλος μπορεί απλά να κάνει μπάνιο, να τρώει κλπ

Αιγόκερως.. Όσο κυνικός και ρεαλιστής και να δείχνει, όσο κι αν ο ίδιος δεν αντέχει τις ζήλιες από τον/την σύντροφό του, άλλο τόσο ζηλεύει. Επειδή έχει μάθει κατά βάση να είναι μόνος του και χωρίς σχέση, φοβάται την απιστία επειδή θέλει να ξέρει ότι ο χρόνος που περνάει μαζί σου δεν πάει κάπου χαμένος, αλλά αποτελεί μία καλή επένδυση.

Σκορπιός.. Το πιο ζηλιάρικο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και με διαφορά. Έχει έντονες εκδηλώσεις κτητικότητας, μανίας μη χάσει αυτό που του «ανήκει». Προσπαθεί συνέχεια να κατέχει τον σύντροφό του μέχρις ότου εκείνος να μην αντέχει άλλο και να φύγει. Αν ο/- η σύντροφός τους έχει καριέρα, περνάει καλά μόνος-η και δεν τους έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, δε μπορούν να το διαχειριστούν.

Οι Καρκίνοι είναι τόσο ευαίσθητοι και εμπιστεύονται τόσο δύσκολα, που η ζήλια για αυτούς είναι κάτι το καθημερινό. Η ζήλια τους πηγάζει από την ανασφάλεια είτε ότι δεν είναι «αρκετοί», είτε ότι θα τους «κερατώσουν» με αποτέλεσμα να φοβούνται. Κανείς δε θέλει να δει τον Καρκίνο να νευριάζει. Θα κάνει ολόκληρο show με χειριστικό δράμα και θα πετάει πληροφορίες που είχε ακούσει την τάδε ημέρα τον τάδε μήνα.

Ταύρος.. Είναι της σχέσης, του συναισθήματος και του έρωτα. Αν δεν τα έχει αυτά στην καθημερινότητά του, νιώθει ότι κάτι ουσιαστικό του λείπει. Η φοβία του ωστόσο να μην τον κερατώσουν και να μην του είναι άπιστοι, τον κάνουν πολλές φορές τρομερά ανασφαλή.

 

 

Με πληροφορίες από Ratpack.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved