Αυτά είναι τα 4 ζώδια που ό,τι κι αν συμβεί κατηγορούν τον εαυτό τους

POP UP TEAM
/
2 Αυγούστου, 2022

Για ό,τι στραβό κι αν συμβεί νομίζουν ότι φταίνε εκείνα

Μα πόση προθυμία πια να αυτομαστιγωθούν; Κι όμως, είναι μερικά ζώδια που τραβάει ο οργανισμός του τον μαζοχισμό! Κι αν δεν είναι μαζοχισμός, είναι μια διαστροφική ή… πολύ συνειδητή αίσθηση καθήκοντος, που τα κάνει να είναι πολύ σκληρά με τον εαυτό τους!

Με τυχαία σειρά:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι άνθρωπος που ξέρει τι θέλει να κάνει, οργανώνεται και το πετυχαίνει. Αν κάτι πάει στραβά ή –Θεός φυλάξει!- κάνει κάτι λάθος, βγάζει το μαστίγιο και τιμωρεί τον εαυτό του σκληρά. Γιατί όλοι εσείς μπορεί να κάνετε λάθη, μια Παρθένος, ποτέ! Βρε μήπως τελικά αυτό κρύβει κι εγωισμό; Λέω τώρα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κινείται βάσει ενστίκτου αλλά και καλού υπολογισμού. Αν όμως τελικά δεν του βγει το σχέδιο, θα κλείσει τις πόρτες, θα κατεβάσει ρολά, θα σκάσει από τη στενοχώρια του, θα τα βάλει με όλους, αλλά στο τέλος θα τιμωρήσει τον εαυτό του. «Να! Στα λεγα εγώ! Καλά κάνω και δεν εμπιστεύομαι κανέναν! Σαλάτα τα έκαναν όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση που πήγε στραβά! Αλλά δεν φταίνε εκείνοι. Όχι, ΕΓΩ φταίω που δεν τα έκανα όλα μόνος μου!».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον βάζω μετά την Παρθένο και τον Σκορπιό, γιατί συνδυάζει τα καλούδια και των δύο: έχει πολύ μεγάλη πίστη στις δυνάμεις του (κι ίσως περηφάνια για τον εαυτό του κι ό,τι μπορεί να καταφέρει), ενώ δεν του υπολείπεται η διάθεση για σκληρή αυτοκριτική («εγώ φταίω που δεν τα κάνω όλα μόνος μου να τελειώνω!»). Αποτέλεσμα: σκληρός μαζόχας με τάσεις τυράννου, αναζητεί απεγνωσμένα κεφάλια για να πάρει, αφού αυτομαστιγωθεί πρώτα!

ΙΧΘΥΣ

Καλώς τον επαγγελματία μαζόχα! Καλώς τα μάτια μου τα δυό που κουβαλάνε το φορτίο όλων των αμαρτιών των άλλων στους ώμους τους και με χαρά μεγάλη! Εσύ είσαι κατηγορία από μόνος σου! Οι άλλοι από πάνω τουλάχιστον, κατηγορούν τους εαυτούς τους που ξέπεσαν από την τελειότητα κι εσύ μαστιγώνεσαι για τα ζόρια των άλλων; ARE YOU SERIOUS?

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σου πέσαν τα σαγόνια που το διάβασες, ε; Κι όμως. Τα σπίρτα του ζωδιακού, όταν κάτι δεν πάει καλά κι εμπλέκονται κάπως, μπορεί να μην το δείξουν μπροστά σου, αλλά κοπανάνε το κεφάλι τους στον τοίχο που δεν μπόρεσαν να προβλέψουν την στραβή. Να μην σου πω ότι από τους 4 πιο πάνω, είναι οι μόνοι υγιείς που με σωστό τρόπο αναλαμβάνουν να μουτζώσουν τον εαυτό τους που δεν ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ το τι θα συνέβαινε!

 

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved