Αυτά είναι τα 6 ζώδια που θα σου πούνε κατευθείαν αυτό που θέλουν

POP UP TEAM
/
31 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Θα μπούνε στο «ψητό» άμεσα!

Δεν θα το πάνε γύρω-γύρω και δεν θα σε αφήσουν να… αναρωτιέσαι τι θέλουν να πουν. Η προσέγγισή τους είναι άμεση και συνήθως αυτό που σκέφτονται, θα το εκφράσουν και με έναν πιο «ωμό» τρόπο. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 6 ζώδια που λένε κατευθείαν αυτό που θέλουν:

ΚΡΙΟΣ
Η φύση του Κριού είναι παρορμητική. Μιλάμε για ένα άτομο, που αυτό που σκέφτεται, το λέει εκείνη την στιγμή. Όταν θέλει κάτι, θα στο ζητήσει άμεσα. Δεν θα χάσει χρόνο γιατί πολύ απλά δεν έχει την υπομονή να… περιμένει. Η προσέγγισή του στη ζωή είναι αυτό που λέμε «ή τώρα ή ποτέ». Δεν θα κρυφτεί ποτέ πίσω από το δάχτυλό του και δεν θα σε κουράσει με «σάλτσες».

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι και αυτός ένας άνθρωπος που αυτό που θέλει θα στο ζητήσει. Κατευθείαν… Δεν θα σου κάνει προλόγους ή διαλέξεις. Θα μπει στο «ψητό». Άλλωστε ό,τι βάλει στο μάτι, θα το πάρει με κάθε τρόπο. Δεν θα σπαταλήσει άσκοπα χρόνο. Από εκείνον να περιμένεις αμεσότητα και ειλικρίνεια, αλλά όχι παρακάλια ή χαριτωμενιές…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για την Παρθένο τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αυτό που θέλει θα στο πει κατευθείαν. Δεν θα χάσει χρόνο. Άλλωστε έχει και ένα συγκεκριμένο πλάνο και οργανόγραμμα στο μυαλό της, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το χαλάσει για να καθίσει να μιλάει μαζί σου με τις ώρες, μέχρι να μπορέσει να σου πει αυτό που χρειάζεται. Θα μπει στο «ψητό» και θα συνεχίσει την δουλειά της.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι αυτό που λέμε «η χαρά της ζωής». Τα συναισθήματά του, όπως και η ψυχολογία του, δεν κρύβονται. Είναι άμεσος στην προσέγγισή του, μιλάει ευθέως, ό,τι έχει να πει, το λέει και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Τώρα αν οι άλλοι θυμώσουν, πληγωθούν ή δεν τους αρέσουν οι αλήθειες του δεν τον απασχολεί. Θα το πετάξει και δεν θα στο πάει μέσω… Αλεξανδρούπολης. Είναι ανοιχτό βιβλίο και μάλιστα… από αυτά που μπαίνει κατευθείαν στο «ζουμί» της υπόθεσης, χωρίς προλόγους ή τακτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο χρόνος είναι χρήμα. Αυτό θα σου πει ένας Αιγόκερως. Δεν θα σπαταλήσει ούτε λεπτό για να καθίσει να σου κάνει συζήτηση ολόκληρη μέχρι να φτάσει να σου πει αυτό που θέλει. Το θεωρεί ανόητη συμπεριφορά κάτι τέτοιο και φυσικά πιστεύει ότι στερεί πολύτιμο χρόνο από τις δουλειές, τις υποχρεώσεις του και τη μέρα του. Θα είναι άμεσος και θα μπει κατευθείαν στο «ψητό». Θα καταλάβεις αμέσως τι θέλει και πού πηγαίνει μια συζήτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άμεσος στην προσέγγιση και στην συζήτηση θα είναι και ο Υδροχόος. Όπως και ο Αιγόκερως, έτσι και εκείνος, έχει πάρα πολλά πράγματα να κάνει, οπότε δεν θα σπαταλήσει άσκοπα τον χρόνο του με συζητήσεις ανάλαφρες και φιοριτούρες… για να φτάσει στο ψητό. Θα σου πει αυτό που θέλει και αυτό που σκέφτεται και θα πάει παρακάτω. Αν το παρεξηγήσεις, το πάρεις στραβά ή του αρνηθείς, κανένα πρόβλημα!

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved