Αυτά είναι τα 4 ζώδια που διαγράφουν το παρελθόν από το μυαλό τους

POP UP TEAM
/
30 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Τους ενδιαφέρει μόνο το “τώρα”

Κάποιοι άνθρωποι ζουν στο παρελθόν ή όπου κι αν πάνε, το κουβαλάνε μαζί τους. Ωστόσο, είναι και ορισμένοι άλλοι, που αφήνουν πίσω τους τα παλιά και κοιτούν μόνο το “τώρα”, φροντίζοντας να διαγράψουν από το μυαλό τους οριστικά το τι έγινε τότε! Στο κάτω-κάτω, όπως είπε και κάποιος, το παρελθόν δεν αλλάζει και το μέλλον δε χρειάζεται να τιμωρηθεί γι’ αυτό.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός από τη φύση του είναι ένα άτομο που… ξεχνά εύκολα. Ο θυμός του διαρκεί λίγο και ηρεμεί σχετικά γρήγορα. Είναι ένα άτομο που παρότι έχει ένταση μέσα του, αλλά και μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, δεν κολλάει στο παρελθόν.

Σκέφτεται το παρόν, ενώ παράλληλα κάνει σχέδια και για το μέλλον του. Δεν κρατάει κακίες και αυτό τον βοηθά στο να μην υποφέρει ο ίδιος από άσχημες συμπεριφορές των άλλων.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων είναι ένα ζώδιο με γενναία ψυχή. Θεωρεί πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το μέλλον, καθώς δεν είναι στο χέρι του να ελέγξει τις όποιες εξελίξεις, ενώ παράλληλα δεν νοιάζεται και για το παρελθόν του γιατί πολύ απλά… ό,τι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει.

Έχει μάθει να ζει με αυτό και τον ενδιαφέρει να περνάει καλά στο σήμερα. Εστιάζει την προσοχή του στις χαρές του τώρα και δεν θέλει να τις «μαυρίζει» με το όποιο παρελθόν του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι γνωστό ότι δεν ξεχνά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η κάθε του μέρα επηρεάζεται από το παρελθόν του. Δεν ασχολείται με το τι έγινε τότε. Θα το κάνει, μόνο όταν του δοθεί η ευκαιρία να πάρει την όποια εκδίκησή του.

Μέχρι τότε απλά περιμένει… Ο Σκορπιός γενικά ζει το σήμερα και είναι αρκετά προσεκτικός στα σχέδια ή στα όνειρα που κάνει για το μέλλον. Είναι πραγματιστής, ρεαλιστής και δεν ενθουσιάζεται εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που είναι γενικά μέσα στην τρελή χαρά, αυτό είναι ο Τοξότης. Η αλήθεια είναι ότι έχει μνήμη… χρυσόψαρου σε ό,τι έχει να κάνει με το παρελθόν. Είτε καλό είτε κακό. Τον νοιάζει το σήμερα.

Θέλει να περνάει καλά, να διασκεδάζει και κάνει αισιόδοξα και μεγάλα όνειρα για το μέλλον. Είναι επίσης ένα ζώδιο που δεν βάζει ντέρτια και καημούς και δεν «πενθεί» για καιρό την όποια αναποδιά του συμβαίνει. Την προσπερνά και πάει παρακάτω.

 

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved