Τα 6 ζώδια που δεν τηρούν ποτέ τις υποσχέσεις τους

Kelly Sikkema @Unsplash
POP UP TEAM
/
25 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ετοιμαστείτε να απογοητευτείτε. Όταν ήμασταν παιδιά όλοι μας μάθαμε για την δύναμη της υπόσχεσης. Μια υπόσχεση είναι κάτι σαν συμβόλαιο. Μόλις δώσετε μια υπόσχεση, πρέπει και να την πραγματοποιήσετε ή να την κρατήσετε. Οι περισσότεροι από εμάς όμως δεν το κάνουμε. Για κάποιους, η υπόσχεση είναι απλά μια λέξη, ειδικά για τα ζώδια που υπόσχονται περισσότερα από όσα μπορούν να κάνουν. Η υπόσχεση είναι μια δήλωση εμπιστοσύνης, κι αν κάποιος την αθετήσει είναι σαν να σπάει την εμπιστοσύνη. Και σε ορισμένες περιπτώσεις, η εμπιστοσύνη αυτή δεν μπορεί ποτέ να ξαναχτιστεί. Η αθέτηση υποσχέσεων είναι ένα πρόβλημα χαρακτήρα και δείχνει έλλειψη ακεραιότητας, εμπιστοσύνης. Ποια είναι όμως τα 6 ζώδια που υπόσχονται περισσότερα από όσα μπορούν να τηρήσουν;

1. Ζυγός 

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που σχεδόν ποτέ δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει κάτι. Ευτυχώς, δεν δίνει συχνά υποσχέσεις, καθώς γνωρίζοντας καλά τον εαυτό του, μπορεί να προβλέψει πως δεν θα τα καταφέρει. Είναι όμως σίγουρο ότι όταν ο Ζυγός δίνει μια υπόσχεση, δεν υπάρχει περίπτωση να την τηρήσει. Σε καμία περίπτωση.

2. Τοξότης 

Ο χειρότερος από όλους. Μην πιστέψετε ποτέ ότι ένας Τοξότης μπορεί να εκπληρώσει μια υπόσχεση. Δεν έχει απολύτως καμία ιδέα τι σημαίνει η λέξη «υπόσχομαι» κι αν τελικά υποσχεθεί κάτι, δεν τον νοιάζει και πολύ να την τηρήσει. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που θα κάνει μόνο αυτό που θέλει και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι, ακόμη και αν τους το έχει υποσχεθεί. Ο Τοξότης είναι εγωιστής, απρόσεκτος και δεν σέβεται καθόλου τις επιθυμίες σας.

3. Δίδυμοι 

Δεν είναι πως ο Δίδυμος δεν εκπληρώνει μια υπόσχεση, είναι ότι το κάνει μετά από πάρα πολύ καιρό. Ο Δίδυμος δεν έχει αίσθηση του χρόνου και έτσι οι υποσχέσεις είναι απλά εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσει… κάποια στιγμή.

4. Ταύρος 

Στον δικό του κόσμο ο Ταύρος, μόλις και μετά βίας μπορεί να αναγνωρίσει την σημασία μιας υπόσχεσης. Ο Ταύρος δίνει υποσχέσεις όλη την ημέρα. Είναι γι’ αυτόν το ίδιο πράγμα όπως όταν λένε «Ναι, θα φάω δημητριακά». Μια υπόσχεση είναι μια λέξη και τίποτα παραπάνω για έναν Ταύρο. Ο Ταύρος μάλιστα απορεί γιατί οι άλλοι θεωρούν την υπόσχεση τόσο σημαντική.

5. Υδροχόος 

Ο Υδροχόος δίνει υποσχέσεις και στη συνέχεια τις αθετεί. Αυτό είναι το ζώδιο των μεγάλων προδοτών. Λέξεις όπως «Σ’ αγαπώ και θα είμαι πάντα εκεί για σένα» στην πραγματικότητα, σημαίνουν: «Θα σε προδώσω αμέσως μόλις έχω την ευκαιρία». Αν τελικά αποφασίσετε να εμπιστευτείτε έναν Υδροχόο, να είστε προσεκτικοί και να γνωρίζετε ότι δεν είναι αξιόπιστος – και σίγουρα όχι με την φιλία σας.

6. Παρθένος 

Ο Παρθένος αναζητά την εμπιστοσύνη σε ό,τι κι αν κάνει. Ομως, έχει συνηθίσει να μην την βρίσκει πουθενά και έτσι αρνείται να πιστέψει τον άλλον, τον οποιοδήποτε έχει απέναντί του.Και έτσι, ο Παρθένος δίνει υποσχέσεις απλά για να σας δοκιμάσει, μόνο και μόνο για δει αν όντως τον πιστεύετε. Ο ίδιος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εκπληρώσει την υπόσχεσή του.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved