Πώς τα ζώδια απομακρύνουν τους ανθρώπους από την ζωή τους

POP UP TEAM
/
29 Αυγούστου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Οι άνθρωποι τείνουν να νομίζουν πως το να χωρίζεις με κάποιον υφίσταται μόνο όταν έχεις μια ρομαντική σχέση.

Η αλήθεια είναι πως οι χωρισμοί είναι πολύ πιο συνηθισμένοι στους φίλους και την οικογένεια. Αυτοί οι χωρισμοί μπορούν να συμβούν με ποικίλους τρόπους και συχνά κατευθύνονται από το ζώδιο μας.

Δείτε παρακάτω τι είδους χωρισμού προτιμούν τα ζώδια.

Κριός

Ποτέ δεν χρειάζεται να αναρωτηθείς για την σχέση σου με έναν Κριό. Οι Κριοί πάντα λένε αυτό που νιώθουν με τον πιο ντόμπρο τρόπο. Αν τους πιέσεις υπερβολικά, η σχέση σας θα λήξει οριστικά.

Ταύρος

Με ταλέντο να κρατούν κακίες, θα είναι δύσκολο να πείσεις έναν Ταύρο να σε συγχωρήσει αν τον προδώσεις. Θα προσπαθήσει κυριολεκτικά να σβήσει την ύπαρξη σου από την ζωή του.

Δίδυμος

Η δυαδική φύση των Διδύμων τους επιτρέπει να είναι πιο προσαρμοστικοί. Θα ξεκινήσουν με το να γίνουν ψυχροί και απόμακροι και δεν θα σταματήσουν να συμπεριφέρονται άσχημα σε κάποιον μέχρι να φύγει από μόνος του από την ζωή τους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι δεν μπορούν εύκολα να πληγώσουν κάποιον. Έχουν πολλή υπομονή και ποτέ δεν επιτρέπουν στους τοξικούς ανθρώπους να βρίσκονται κοντά τους για πολύ. Ακόμα και όταν τελειώνουν μια σχέση, νιώθουν άσχημα.

Λέων

Οι Λέοντες κάνουν πάρα πολλά πράγματα για να ασχοληθούν με τους ανθρώπους που τους τραβούν προς τα κάτω. Αν κάνεις κάτι που τους πληγώσει θα σε κάνουν να καταλάβεις αμέσως το λάθος σου και απλώς θα σε απομακρύνουν.

Παρθένος

Με την ικανότητα τους να υπέρ-αναλύουν οι Παρθένοι θα σχεδιάσουν κάθε βήμα του χωρισμού και συχνά θα τελειώσουν επιτυχώς μια σχέση με φυσικό τρόπο. Είναι διακριτικοί αλλά όχι τόσο ώστε να μην καταλάβεις τα σημάδια.

Ζυγός

Ευγενικοί όχι όσο δεν πάει, οι Ζυγοί έχουν τόση καλοσύνη που συχνά οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι η σχέση τους έχει τελειώσει. Είναι της άποψης πως όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία αλλά αν τους πληγώσεις επανειλημμένα θα σε διώξουν οριστικά.

Σκορπιός

Σαν νίντζα, οι Σκορπιοί θα σε διώξουν γρήγορα και ήσυχα αν νομίζουν πως τους έχεις προδώσει. Αν έκανες κάτι πολύ σοβαρό ίσως προσπαθήσουν να πάρουν και εκδίκηση.

Τοξότης

Μια έμφυτη αντιπάθεια για την αρνητικότητα και την θλίψη εξασφαλίζει ότι οι Τοξότες προσπαθούν να διατηρήσουν τα πράγματα όσο πιο ήρεμα γίνεται. Ένας Τοξότης είναι πιο πιθανό απλώς να εξαφανιστεί από την ζωή σου χωρίς καμία προειδοποίηση.

Αιγόκερως

Με την ικανότητα τους στην δικτύωση, οι Αιγόκεροι αρχικά δεν θα κόψουν εντελώς κάθε σύνδεση. Θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν μια επαγγελματική σχέση όσο το δυνατόν γίνεται. Αλλά έχουν τα όρια τους οπότε να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα σε ξεγράψουν οριστικά.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος είναι ο τύπος που διατηρεί πάντα επαφή με τους παλιούς συνεργάτες του, έτσι εάν σας κόψει, έχετε κάνει κάτι πραγματικά κακό. Οι υδροχόοι Θα κάνουν ό, τι μπορούν για να εξασφαλίσουν ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα πριν απομακρυνθούν εντελώς.

Ιχθύς

Καθώς είναι ειδικοί στο να υπεκφεύγουν είναι πολύ πιθανό να ακούσεις από κάποιον άλλον πως η σχέση σου με έναν Ιχθύ έχει τελειώσει πριν στο πουν οι ίδιοι. Πιθανώς θα αρχίσουν να απαριθμούν όλα τα λάθη που έκανες στο παρελθόν, οπότε είναι καλύτερα να φύγεις πριν φτάσεις σε αυτό το στάδιο.

via awakengr.com

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved