Τα 4 ζευγάρια ζωδίων που ταιριάζουν ερωτικά όσο κανένα άλλο

POP UP TEAM
/
6 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Πότε έχουν γεννηθεί τα ζευγάρια που πιστεύουν στο «για πάντα»;

Το τέλειο δεν υπάρχει, ούτε σε μονάδα, πόσο μάλλον σε ζευγάρι. Επίσης εννοείται πως δεν πιστεύουμε στα ζώδια – τι είμαστε τώρα, παιδιά; Ας δούμε όμως τι συμβαίνει..

Το ιδανικό ζευγάρι δεν υπάρχει ούτε σαν αποκύημα της φαντασίας, κι ακόμα κι όταν υπήρξε, ο δημιουργός του το σκότωσε. Έχοντας, λοιπόν, αυτό στο μυαλό μας, ακολουθούν τέσσερις ζωδιακοί συνδυασμοί που σύμφωνα με τα άστρα, μπορούν να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο άπιαστο κι ανύπαρκτο «για πάντα».

Κριός και Ιχθύς

Ο Κριός είναι δυναμικός, σκληρός και του αρέσει να παίρνει αποφάσεις και να κάνει πράγματα. Οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι, περίπλοκοι και διαισθητικοί. Όταν αυτοί οι δύο ζευγαρώνουν, δίνουν στον άλλο αυτό που χρειάζεται περισσότερο. Οι Ιχθείς χρειάζονται κάποιον σταθερό για να είναι ο βράχος τους. Ο Κριός χρειάζεται κάποιον να του υπενθυμίσει τα απλά πράγματα στη ζωή. Αυτοί οι δύο συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο τέλεια. Όταν είναι μαζί, η χημεία είναι αναμφισβήτητη.

Λέων και Ζυγός

Ο Λέων είναι κοινωνικός, λαμπερός και αγαπά την προσοχή. Ο Ζυγός είναι χαριτωμένος, φιλικός και του αρέσει να βγαίνει. Μαζί, κάνουν το τέλειο ζευγάρι. Μπορούν να μιλούν ατελείωτα για τα πάντα, έχουν πολλές ομοιότητες και οι προσωπικότητές τους είναι πολύ συμβατές. Ο Λέων αγαπά την ευγενική και ευχάριστη προσωπικότητα του Ζυγού και ο Ζυγός απορροφάται από το εκθαμβωτικό χάρισμα του Λέοντα.

Παρθένος και Υδροχόος

Ο Παρθένος είναι παρατηρητικός και εργατικός. Ο Υδροχόος είναι προοδευτικός και αληθινός. Οι δυο τους εμπνέουν ο ένας τον άλλον να σκέφτονται με διαφορετικούς τρόπους. Μαζί θα παρακολουθήσουν ντοκιμαντέρ, θα διαβάσουν βιβλία και θα συζητήσουν για ό,τι τους απασχολεί. Γνωρίζουν ακριβώς πώς να κρατήσουν ο ένας τον άλλον απασχολημένο και να μην ξεμείνουν ποτέ από πράγματα να πουν. Ταιριάζουν τόσο πολύ γι’ αυτό και μένουν μαζί για πάρα πολύ καιρό.

Δίδυμος και Τοξότης

Και οι δύο αγαπούν την ελευθερία και την περιπέτεια. Αυτό το ζευγάρι δεν βαριέται ποτέ ο ένας τον άλλον. Κάνουν συνεχώς πράγματα και προκαλούν ο ένας τον εγκέφαλο του άλλου. Όταν συναντηθούν, η σχέση αυτή γίνεται ένα ταξίδι στην εμπειρία και παίρνουν μαθήματα ζωής. Η συμβατότητα μεταξύ τους είναι τέτοια, που μπορεί να μη χωρίσουν ποτέ.

via ladylike.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved