Αυτά είναι τα 5 ζώδια που σίγουρα θα σε σνομπάρουν!

POP UP TEAM
/
21 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας…

Σου έχει τύχει να σε σνομπάρουν; Μήπως ήταν κάποιο από τα 5 ζώδια που θα σου αραδιάσουμε; Α, μην ανησυχείς! Δεν είναι τίποτα! Το φυσικό τους είναι καλέ! Έτσι κυκλοφορούν! Δεν θα τα βάλουμε σε σειρά προτεραιότητας, αλλά με σειρά εμφάνισης!

Ταύρος

Ξέρει ποιος είναι που βρίσκεται και που πατάει. Ξέρει επίσης ότι διαθέτει φινέτσα, (ακριβά) γούστα και του αρέσει να απολαμβάνει ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η ζωή. Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους: θέλεις να τον πλησιάσεις και να μην φας πόρτα; Θα πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην του φανείς… λίγος.

Λέων

Ή είναι Βασιλιάς, ή ένας από όλους! Τσου! Εσύ μπορεί να πέσεις στην κατηγορία του «ένας από όλους», εκείνος πάλι, όχι. Θα κρατήσει τις αποστάσεις του από την… πλέμπα, διότι, έχει και γούστο και επίπεδο! Τςςςςςςςςς!!!

Παρθένος

Α! Εδώ μιλάμε για διανοητικό σνομπισμό! Κοινώς ο Παρθένος, βρίσκει τους περισσότερους ανθρώπους κατώτερους και των περιστάσεων και της διάνοιας του κι έτσι καταλήγει να έχει ένα ύφος που δεν σε παίρνει και πολύ να τον πλησιάσεις! Όμως για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι οικονομικά ή ταξικά σνομπ!

Αιγόκερως

Αγάπη μου, δεν είναι σνομπ ο Αιγόκερως! Όχι! Έχει απλά μια φυσική προδιάθεση να θέλει το καλύτερο και να συναναστρέφεται με τους κορυφαίους στο είδος του…. Αυτό είναι όλο! Έχει υψηλά στάνταρτ το συγκεκριμένο ζώδιο και πάνω από το 50% όσων συναντάει, απλά… κόβεται! Αυτό είναι όλο!

Υδροχόος

Αχ! Τρίβεις τα ματάκια σου που τον βλέπεις στην λίστα;;;; Μα δεν έχεις καταλάβει ότι ο Υδροχόος ΔΕΝ κάνει χωριό με τους περισσότερους, τους οποίους μάλιστα θεωρεί και… ΟΥΦΟ με σκούφο;;; Σιγά μην τους δώσει και θάρρητα να νομίζουν ότι είναι και φιλαράκια! Βρε, ουστ!

via astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved