Μήπως ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που καίγονται για το «τι θα πει ο κόσμος»;

POP UP TEAM
/
1 Ιουνίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Μάλλον ενδιαφέρεσαι υπερβολικά για τη γνώμη των άλλων και δε θα έπρεπε

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ το «τι θα πει ο κόσμος», αν κάνεις κάτι που είναι έξω από τα «στάνταρ» του περίγυρού σου; Φοβάσαι μη σε κουτσομπολέψουν ή σε κακολογήσουν; Σκέφτεσαι το πώς θα σε χαρακτηρίσουν, αν εναντιωθείς σε κάποια άποψη που υποστηρίζουν πολλοί ή να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα κάνει έξαλλη την οικογένειά σου ή θα κριτικάρει το σόι σου;

Ε, λοιπόν, σου έχουμε νέα! Δεν είσαι μόνος/η, δεν είσαι Ο/Η μόνος/η!

Υπάρχουν τέσσερα ζώδια που σχεδόν πάντα ακολουθούν τους κανόνες της μικρής κοινωνίας που ζουν, καταπιέζοντας τον εαυτό τους και τα θέλω τους, από φόβο μη γίνουν τα μαύρα πρόβατα!

Διάβασε παρακάτω, ποια είναι κι αν ανήκεις σε αυτά, ένα θα σου πούμε και βάλ’ το καλά στο κεφάλι σου: Κάθε θαύμα τρεις οι μέρες, το μεγάλο τέσσερεις! Έτσι λέει ο σοφός λαός μας κι ισχύει. Κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις γιατί μαζί σου θα ασχοληθούν μέχρι να εμφανιστεί κάποιος/α άλλος/η, που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πλαίσια! Εσένα θα σε έχουν ξεχάσει, εσύ όμως θα μείνεις με τα απωθημένα σου ή θα το κάνεις στα μουλωχτά τρέμοντας μη σε πάρουν χαμπάρι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ζώδιο που ακολουθεί πιστά τα «πρέπει» και τους «κανόνες» στη ζωή του και είναι αυτό που καίγεται για το «τι θα πει ο κόσμος». Το καλό παιδί στο σπίτι, ο καλός υπάλληλος στη δουλειά και πάει λέγοντας… Δύσκολα θα ξεριζώσει την εικόνα αυτή από το πρόσωπό του κι ακόμα πιο δύσκολα θα σταματήσει να νοιάζεται για τη γνώμη των άλλων. Δεν πάει να βλέπει ότι «ο καλός καλό δε βρίσκει» και θέλει να αντιδράσει ή να κάνει κάτι που λαχταρά πολύ, σπάνια θα το τολμήσει και θα δώσει λαβή για να τον σχολιάσουν αρνητικά, αφού το να έχει το κούτελό του καθαρό είναι πιο σημαντικό από την όποια επιθυμία του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός νοιάζεται πολύ για το τι θα πει ο κόσμος, καθώς δεν είναι από τα ζώδια που θέλουν να προκαλούν την αρνητική κριτική. Εδώ θα πέσει να πεθάνει, αν μάθει ότι κάποιο πρόσωπο τον αντιπαθεί, πόσο μάλλον να κάνει ή να πει κάτι που ξέρει ότι θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων προς το άτομό του. Στο κάτω-κάτω δεν του αρέσουν οι καβγάδες και επιδιώκει να τα έχει καλά με όλους τους γύρω του. Το καλό είναι ότι ως ζώδιο του Αέρα, θα το σκεφτεί λίγο παραπάνω, θα αρχίσει να το αμφισβητεί και τελικά θα το ξεπεράσει.Ας μην ξεχνάμε πάντως ότι είναι κι αυτό που έχει ένα μέτρο από μόνο του και δεν ξεφεύγει και πολύ από τα κοινωνικά στάνταρ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος -ως γνωστό- βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένεια, είτε είναι αυτή που προέρχεται είτε είναι αυτή που έχει δημιουργήσει. Λογικό είναι, λοιπόν, η άποψή της να έχει μεγάλη βαρύτητα πάνω του. Επιθυμίες και θέλω έχει πολλά, πόσα όμως από αυτά τολμά να τα πραγματοποιήσει; Λίγα ως κανένα! Αν μάλιστα έχει μεγαλώσει σε ένα συντηρητικό περιβάλλον, αρρωσταίνει και μόνο στην ιδέα του πόσα… καρδιακά επεισόδια θα προκαλέσει μια επιλογή του ή μια πράξη του που είναι «ξένη» με τα πατροπαράδοτα ήθη. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που θα εξοκείλει και θα το κρατήσει εφτασφράγιστο μυστικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τελευταίο ζώδιο της λίστας, ο «ειρήνη ημίν» του ζωδιακού και από τα πιο μυστικοπαθή ζώδια, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να συντηρεί την εικόνα του «καλού παιδιού», το οποίο όλοι το συμπαθούν και όλοι έχουν μια ωραία κουβέντα να πουν. Είναι λοιπόν δυνατόν να προκαλέσει αρνητική κριτική και αντιδράσεις; Το θέμα είναι ότι αυτός ίσως υποφέρει περισσότερο από τους άλλους 3 από τα απωθημένα του, τα οποία δεν τα ξεφορτώνεται ποτέ. Επίσης όμως, είναι και ο μόνος που έχεις τις μικρότερες αντιστάσεις από τους παραπάνω, οπότε θα κάνει το δικό του, αλλά κανείς δε θα τον πάρει χαμπάρι. Πχ, τατουάζ σε ένα απόκρυφο σημείο, να πιάσει έναν μυστικό εραστή ή ερωμένη αφού ερωτεύτηκες κα. Και αν πιαστεί, θα καταφέρει να ξεγλιστρήσει και να τα κουκουλώσει.

via astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved