Ποια είναι τα 3 ζώδια που αποφασίζουν να παντρευτούν σε χρόνο ρεκόρ

POP UP TEAM
/
8 Μαρτίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Κάποια ζευγάρια έχουν χρόνια σχέση χωρίς να σκέφτονται ποτέ να παντρευτούν, ενώ άλλα θα συναντηθούν κάπου εκεί έξω, θα τα φτιάξουν μετά από 5 ημέρες και θα παντρευτούν 35 ημέρες αργότερα. Όσον αφορά στην τελευταία κατηγορία, υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία δεσμεύονται γρήγορα και τους αρέσει πολύ η ιδέα να ανέβουν το γρηγορότερο τα σκαλιά της εκκλησίας. Ας δούμε ποια είναι αυτά σύμφωνα με την Carolyn Steber του Bustle.

00 social image best movie wedding hair

Κριός

O Κριός, ως ζώδιο της φωτιάς, είναι γνωστός για το ότι είναι φλογερός. Πρόκειται για τύπο που δεν του αρέσει να χρονοτριβεί για οποιαδήποτε απόφαση για πολύ καιρό. Αντ’ αυτού, του αρέσει να κινείται γρήγορα και να κρατά τη ζωή συναρπαστική. Και αν αυτό σημαίνει να δεσμευθεί επίσημα, δεν διστάζει να το κάνει.

Ο Κριός δεν θα αφήσει τους φίλους ή την οικογένεια του να τον πείσουν να επιβραδύνει ή να σκεφτεί «μια τόσο μεγάλη απόφαση». Αυτό το κριάρι, θα το αισθανθεί απλά σαν μια σπατάλη πολύτιμου χρόνου. Αν είναι ερωτευμένος με τον σύντροφό του, το μόνο λογικό επόμενο βήμα θα είναι να δεσμευθεί και να διατηρήσει την ορμή της σχέσης του.

Ο Κριός είναι επίσης απίστευτα προσανατολισμένος προς το στόχο, οπότε αν είχε τον γάμο στο μυαλό του για χρόνια και συναντήσει το σωστό άτομο, δεν θα περιμένει πολύ για να το κάνει πραγματικότητα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα απίστευτα προστατευτικό και αγαπησιάρικο ζώδιο, οπότε η ιδέα να ζήσει μια άνετη ζωή σε μια μακρόχρονη σχέση με έναν σύντροφο μπορεί να του φαίνεται εξαιρετικά ελκυστική.

Ο Καρκίνος, επίσης, λατρεύει τη δέσμευση και την ασφάλεια: Πάντα ονειρευόταν τον γάμο. Μόλις βρει τον σωστό σύντροφο, δεν θα θέλει τίποτα περισσότερο από έναν γάμο, παιδιά, ένα σκυλί και οτιδήποτε άλλο.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Καρκίνος είναι επίσης ένα ζώδιο που ζηλεύει, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που μπορεί να τον έχει οδηγήσει σε αποτυχημένες σχέσεις. Ενώ ο γάμος δεν μπορεί να του εγγυηθεί την ασφάλεια, η ζήλια του μπορεί να κάνει τη σοβαρή δέσμευση, να του φανεί ως μια καλή ιδέα.

Λέων

Ο Λέων λατρεύει να είναι στο επίμεντρο της προσοχής. Δεδομένου ότι τίποτα δεν σε βάζει τόσο πολύ στο προσκήνιο όσο ένας γάμος, το πιθανότερο είναι να μην το πολυσκεφτεί πριν πάρει την απόφαση να δεσμευθεί.

Μπορεί να είναι εύκολο για τον Λέοντα να εμπλακεί στις λεπτομέρειες της «μεγάλης ημέρας» του. Από το τι θα φορέσει, μέχρι ποιον θα προσκαλέσει και ποιον dj θα κλείσει, αυτό το ζώδιο θα θελήσει να ξεκινήσει το συντομότερο τη φάση του σχεδιασμού του γάμου του.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι θα ξεχάσει τον σύντροφό του στη διαδικασία αυτή. Ο Λέων είναι επίσης παθιασμένος, πιστός και προστατευτικός. Έτσι, ενώ μπορεί να μπει στο trip του ενθουσιασμού για το σχεδιασμό του γάμου, δεν ξεχνάει τη ρομαντική διάσταση της τελετής.

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved