Αυτά τα 5 ζώδια μπορεί να γίνουν οι πιο τοξικοί φίλοι

POP UP TEAM
/
17 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ποια είναι τα ζώδια που μπορεί να γίνουν οι πιο τοξικοί φίλοι;

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ψυχρός, γεγονός που τον κάνει να φαίνεται χωρίς συναισθήματα. Η απρόσωπη φύση του δεν του επιτρέπει να γίνει ευάλωτος με τους φίλους του. Ποτέ δεν ανοίγεται. Η έλλειψη διαφάνειας του Υδροχόου μπορεί να κάνει τον φίλο του να αισθάνεται σαν να μην μπορεί να τον εμπιστευτεί. Το να είσαι φίλη με κάποιον που δεν σε εμπιστεύεται είναι πολύ τοξικό γιατί πάντα θα αισθάνεσαι ότι πρέπει να αποδείξεις την αξιοπιστία σου. Αυτό το ζώδιο δεν είναι επίσης πρόθυμο να συμβιβαστεί. Θέλει να γίνονται τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Φαντάσου να έχεις έναν φίλο που δεν θέλει ποτέ να λάβει υπόψη του τις επιθυμίες σου.

Κριός

Οι Κριοί δεν είναι οι καλύτεροι άνθρωποι για να γίνουν φίλοι λόγω του ευέξεπτου χαρακτήρα τους. Μπορούν να αναστατωθούν με τα πιο ασήμαντα πράγματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το να έχεις έναν φίλο με τον οποίο δεν μπορείς να μιλήσεις για να μην τον θυμώσεις, σε κάνει να διστάζεις να εκφράσεις πλήρως τον εαυτό σου. Ο Κριός κάνει τους φίλους τους να φοβούνται ότι θα τον ενοχλήσουν εάν έχουν μια δυσάρεστη σκέψη ή γνώμη να μοιραστούν μαζί του. Ο Κριός θέλει τα πράγματα να γίνονται το συντομότερο δυνατό, χωρίς να ανησυχεί για το χρονοδιάγραμμα των άλλων. Η ανυπομονησία του μπορεί να αποβεί απόλυτα εγωιστική. Περιμένει από τους φίλους του να εγκαταλείψουν τα πάντα για να βγουν βόλτα μαζί του και κάνει τους φίλους τους να πιστεύουν ότι είναι εγωκεντρικοί και δεν μετράνε καλά τον χρόνο τους.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι γνωστό ότι είναι διπρόσωπος και κανείς δεν θέλει έναν τέτοιο φίλο. Αυτό δυσκολεύει τους φίλους τους να τον εμπιστεύονται. Ο Δίδυμος μπορεί να φανεί ως ψεύτικος και αναξιόπιστος εξαιτίας του πόσο ευπροσάρμοστος είναι. Κάθε σχέση που στερείται εμπιστοσύνης είναι τοξική επειδή η εμπιστοσύνη είναι αυτό που επιτρέπει σε μια σχέση να ευδοκιμήσει. Ο Δίδυμος είναι κοινωνικός και προσφέρει αγάπη στους γύρω του αλλά τείνει να γίνεται πολύ αλληλοεξαρτώμενος, κάτι το οποίο είναι ένα τοξικό γνώρισμα. Η ανάγκη του για κοινωνική αλληλεπίδραση, τον κάνει κολλιτσίδα. Θέλει να ξοδεύεις όλο τον χρόνο μαζί του, κάτι που μπορεί να φτάσει να σε καταπιέσει.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικοί, αλλά το να είσαι συναισθηματικός δεν είναι αυτό που σε κάνει τοξικό φίλο. Είναι ο τρόπος που οι Καρκίνοι χειραγωγούν τους άλλους με τα συναισθήματά τους. Πάντα λυπούνται για τον εαυτό τους. Το να είσαι φίλη με κάποιον που αισθάνεται πάντα ανεπαρκής, σε κάνει να αναλαμβάνεις πάντα το ρόλο του ψυχοθεραπευτή. Υποτίθεται ότι είσαι εκεί για να υποστηρίξεις τους φίλους σου στις δυσκολίες τους, αλλά δεν μπορείς να είσαι ο ψυχοθεραπευτής τους. Δεν είναι καλό να είσαι φίλη με τον Καρκίνο, που σε χειραγωγεί να τον λυπάσαι. Ένα άλλο τοξικό χαρακτηριστικό είναι η ανασφαλής φύση του Καρκίνου. Φοβάται ότι θα τον παρατήσεις ή ότι δεν είναι αρκετά ικανός να γίνει φίλος σου. Ο Καρκίνος δεν είναι ποτέ βέβαιος για τη σταθερότητα της φιλίας του. Επιθυμεί διαρκώς την επιβεβαίωση και το να έχεις φιλία μαζί του μπορεί να γίνει ενοχλητικό γιατί θα αισθάνεσαι πάντα πιεσμένη για να την αποδείξεις.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι πολύ ζηλιάρης και το να έχεις έναν φίλο που πικραίνεται με την επιτυχία και τα επιτεύγματα σου, είναι τοξικό. Ο φίλος σου θα πρέπει να είναι ο νούμερο ένα από τους υποστηρικτές σου! Η ζήλια του Σκορπιού δεν του επιτρέπει να είναι πραγματικά χαρούμενος για σένα, οπότε όταν του πεις καλά νέα, θα το δείξει. Ο Σκορπιός είναι κυκλοθυμικός. Τη μια στιγμή είναι καλά και την επόμενη νοιώθει οργισμένος. Αυτές οι αλλαγές τον δυσκολεύουν να κάνει φιλίες επειδή ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει. Η έλλειψη συναισθηματικής σταθερότητας μέσα στη φιλία καθιστά δύσκολο να προβλέψεις πώς θα αντιδράσει ο άλλος.

 

Με πληροφορίες από womenonly.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved