4 ζώδια που χάνουν το ταίρι τους και μετά χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο

POP UP TEAM
/
12 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Αλλά… τώρα είναι αργά, αγάπη μου γλυκιά!

Είναι συχνό φαινόμενο γι’ αυτά τα 4 ζώδια, πρώτα να χάνουν το ταίρι τους και μετά να νιώθουν ότι τους λείπει και δεν μπορούν χωρίς αυτό. Ωστόσο, το ίδιο λάθος το κάνουν σχεδόν συνέχεια. Αν, λοιπόν, ήσουν με κάποιο από αυτά και τελικά χωρίσατε, να το ξέρεις ότι το πιο πιθανό είναι να μετάνιωσε που σε άφησε να φύγεις και τώρα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ένα ζώδιο που δεν μπορεί να εκτιμήσει στο 100% τι έχει, όταν το έχει. Μέσα σε μια σχέση μπορεί να μην καταλαβαίνει ακριβώς το πόσα παίρνει και κάποιες φορές τα θεωρεί δεδομένα. Αφήνει πάντα την άλλη πλευρά να είναι ελεύθερη και χαλαρή και νομίζει ότι δεν θα πονέσει και τόσο αν χωρίσει. Πιστεύει ότι μπορεί και μόνος του να περνά καλά, αλλά δεν είναι έτσι. Όταν χάσει κάτι, τότε του έρχεται ο ουρανός… σφοντύλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ζει και τρέφεται από τις αναμνήσεις. Ναι, όταν είναι σε σχέση είναι γλυκούλης, τρυφερούλης κτλ αλλά κάποιες φορές κι εκείνος δεν εκτιμά όσο πρέπει αυτά που έχει. Όταν λοιπόν τα χάσει, ξεκινούν οι… αναμνήσεις. Αρχίζει να θυμάται όλα όσα έζησε, όλα όσα είχε και τότε είναι που πέφτει στα πατώματα και σου φωνάζει: «γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζει στον κόσμο του αυτό το ζώδιο. Το έχεις καταλάβει σίγουρα, αν είχες ποτέ σχέση μαζί του. Όταν είναι σε σχέση, πέφτει και εκείνος στην παγίδα του… δεδομένου. Όταν όμως ζορίσουν τα πράγματα και χάσει όλα όσα είχε, τότε αρχίζει να αναθεωρεί και να σκέφτεται τι λάθη έκανε. Και τότε είναι που αρχίζει να εκτιμά όλα όσα είχε αλλά δεν… έχει πια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπως και ο Τοξότης, έτσι και ο Υδροχόος είναι και εκείνος λίγο στον κόσμο του. Όσο πιο πολύ δένεται με ένα άτομο, τόσο πιο πολύ φοβάται και νιώθει ότι αρχίζει να πνίγεται. Έτσι πολλές φορές αποφασίζει να φύγει από την σχέση. Όταν όμως φύγει, καταλαβαίνει τι έχει χάσει και τότε είναι που αρχίζει να το εκτιμά. Είναι όμως πια… αργά και δεν μπορεί τις περισσότερες φορές να ξαναγυρίσει πίσω και να αποκτήσει όσα είχε.

 

Mε πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved