Οι άντρες ψήφισαν: Αυτά είναι τα 3 ‘ακατάλληλα’ γυναικεία ζώδια για σχέση

POP UP TEAM
/
6 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Προκαταβολικά να σου πούμε ότι δεν συμφωνούμε, αλλά…oι άντρες ψήφισαν κι εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε το αποτέλεσμα, παρότι δεν συμφωνούμε καθόλου με τη γνώμη τους, μην πούμε ότι μας άφησε έκπληκτες, καθώς άλλες γυναίκες πιστεύαμε ότι θα βρίσκονταν στη λίστα.

Βέβαια, το πώς κρίνουν αυτοί την κατάλληλη και την ακατάλληλη σύντροφο δεν μπορούμε να το καταλάβουμε, αν και δίνουν πολύ πειστικά επιχειρήματα για να αιτιολογήσουν την ψήφο τους.

Ας δούμε, λοιπόν, ποιες 3 γυναίκες του ζωδιακού θεωρούν τις πιο ακατάλληλες για σχέση:

ΚΡΙΟΣ

Εύλογα θα ρωτούσε μια γυναίκα το «γιατί;» βρίσκεται στη λίστα, αφού και σέξι είναι και με ενδιαφέρουσα, δυναμική προσωπικότητα. Η απάντηση είναι «γιατί φοβίζει»! Η μεγάλη ανεξαρτησία και ο δυναμισμός της τον καθιστά ελαφρώς (έως βαρέως) κατώτερο. Δεν περιμένει από αυτόν ούτε να την υπερασπίσει, ούτε να την προστατέψει, ούτε καν να την ανταγωνιστεί. Ποιος άντρας μπορεί να τα βάλει μαζί της, όταν «γυρίσει το μάτι της»; Λίγοι είναι αυτοί που θα το ρισκάρουν και για την πλειοψηφία θεωρείται «επικίνδυνη».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να μη χρειάζεται να αναφερθεί καν ο λόγος που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ακατάλληλες για σχέση. Παρ’ όλα αυτά, ας τον πούμε για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Κατά τον άντρα, λοιπόν, η αιτία είναι ότι τον καθιστά άχρηστο. Του κάνει μόνιμα κριτική, τον θεωρεί κατώτερο, με περιορισμένη αντίληψη, λιγότερο μυαλό και γνώσεις και η μόνη χρησιμότητά του είναι να κατεβάσει τα σκουπιδια και να την γονιμοποιήσει (αν και αυτό δεν είναι πια απαραίτητο, καθώς υπάρχουν τράπεζες σπέρματος). Όλα μπορεί να τα κάνει μόνη της και τέλεια, οπότε η παρουσία του κρίνεται περιττή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μεγαλύτερη έκπληξη! Η γυναίκα Σκορπιός, η οποία για έναν άντρα αποτελεί σεξουαλικό απωθημένο, είναι η απόλυτη ερωμένη, όχι όμως και σύντροφος. Και αυτή φοβίζει, αλλά πολύ περισσότερο από την Κριαρίνα, που στην έκρηξή της μπορεί να βρίσει ή να σπάσει διάφορα (να της ξεφύγει και καμία ανάστροφη). Η Σκορπίνα θεωρείται ζηλιάρα σε βαθμό παθολογικό, control freak, εμμονική και εκδικητική. Δε συγχωρεί, «δε χαρίζει κάστανα» και ή θα τον έχει δικό της, κατά αποκλειστικότητα ή καθόλου. Και μόνο το «για πάντα μαζί» είναι αρκετό για να βρίσκεται στη λίστα.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved